"זה היה ביתי"

"זה היה ביתי"

ב"ה סיונרה יקירי, נדבר במסנג'ר, עקב ריבוי ספויילרים ותיאוריות שלא מתאימים לנפשי-שלא-יודעת-לקורא-אנגלית-טוב-מידי החלטתי להתגלגל לדרכי, נתראה בפורום אחרי שאקרא בעברית. [ז"א..עוד חצי שנה אם לא יותר..] אני אוהבת אותכם מלא! וזה הפורום הכי טוב בין כל הטירליוני פורמי תפוז. שמרו לי יפה יפה על הפורום,אוהבת אותכם חבר'ה! [נ.ב ארור יהיה מי שיעז לכתוב בהודעה האישית במסנג'ר ספויילרים! ארור!!]

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואפילו ויתרתי על מאומצים בשביל להכניס כמה שיותר חיבוקים בהודעה. מה נראלך? שאני לא אספיילר במסנג'ר? אצטרך לחסום אותך.
סתםסתם, בכל בשבילך - החלטה נבונה!
בהצלחה בחיים, בהצלחה עם האירוע המרכזי כעת ש... מטריף גם לי את הצורה, ואפשר בינתיים לתת רק חיבוקי!
תחיי את החיים, חיים רק פעם אחת בחיים. לאביו, ותחזרי לפה כשיצא העברי!
אני אוהב אותך.

mjlk

New member
שאלוהים ישמור אותך, אבי

אתה כותב כל כך הרבה בחמש שניות!!! כל פעם שאני מרעננת את העמוד (וזה פעם ב-10 שניות) יש עוד 18 הודעות חדשות שלך!! ><

../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

נפלאות האינטרנט המהיר-מאד-מאד, ונפלאות הקלדה מהירה. ^^

mjlk

New member
../images/Emo9.gif בייייי!! אבל קודם תקראי

את הפאנפיק שפרסמתי פה ^^;

רונילי92

New member
../images/Emo24.gifחיבוק|עוזבת?../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שרי באה (לפי האינפורמציה מאבי....) ספיר עוזבת.... נתראה עוד חצי שנה...... תהני לך בחייך!!

Gummy Bears

New member
המגפה מתפשטת.

זה פשוט... טראגי! (טאם טאם טאם טאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם). בכל אופן, היי שלום, ותודה על הדגים! (יש לך חתימה נהדרת, שתדעי).

למעלה