זה הזמן

זה הזמן ../images/Emo91.gif

זה הזמן לעשיית חשבון נפש , זה הזמן לתת לדם להתקרר, זה הזמן להמנע מהתלהמות ומריבות , זה הזמן לשקם את ההריסות זה הזמן לא להאשים ולהפנות אצבע מאשימה , זה הזמן לתת לימין להבין שלקיחת אחריות איננה ישיבה באופוזיציה , זה הזמן להזרים כוח חדש לתוככי המפלגה , זה הזמן להיות מאוחדים אחרי הנהגה שתדבר בקול אחד , זה הזמן לא לריב ולהתקוטט , זה הזמן לאסוף כוחות לקראת עתיד וורוד יותר . הוא יגיע בזה אני משוכנע . שבת שלום , יהונתן נקודה .

שני 35

New member
זה הזמן ../images/Emo140.gif

זה הזמן להגיד לך אתה כותב מרשיפ זה הזמן להגיד לך , אתה צודק במאה אחוז , זה הזמן באמת לשבת בשקט ולהפסיק לתת עיצות , זה הזמן לקחת אוויר , הזמן יעשה את שלו . דיי לויכוחים כאן בפורום .

haemek10

New member
שהיכם צודקים.

אבל אתם אנשים אמיתיים שמיחלים למפנה במפלגה מתה. תפקחו את העיניים ותראו מי שם: חוץ ממצנע, כולם חלאות, אין איש אחד שם שאומר את שהוא חושב. עכשיו, כשכבר מחרתם, מי ישים לב למה שאתם אומרים? ביחוד בעבודה.

EverMan

New member
אופיר פינס? יולי תמיר? בייגה שוחט?

איתן כבל? חיים רמון? אברום בורג ? קולט אביטל? שולה כהן? מסתבר שיש ...

© Tweety ©

New member
צריך לזעזע את המפלגה

להעיף את כל הסכנאים ולתת לאנשים צעירים להכנס למפלגה

לא מדויק..

יצחק רבין - קיבל את הערכה הרבה דוקא בגיל 70 כאשר הוא שידר ממלכתיות רבה ופירגון למדינה גם שהוא היה באופוזיציה. אריאל שרון - אדם מבוגר שמצטייר בשנים האחרונות ככמלכתי מאד אשר טובת המדינה מול עיניו ואחדות עדיפה בעיניו על פני ממשלה צרה. טומי לפיד - אדם מבוגר שמשדר נאמנות לדרך ולא לכיסא. כול השלושה המצליחים הם אנשים מבוגרים המשדרים אמינות וערכים וראיה רחבה וממלכתית. בהיסטוריה של המדינה, כל ראשי ההממשלות, בן גוריון, שרת, אשכול, גולדה, בגין, שמיר היו גם מבוגרים. מה משדרים הצעירים ? ביבי ברק ומצנע - אנשים צעירים יחסים שבאים בסערה, מבטיחים הבטחות ללא כיסוי כמו שיועצי התדמית שלהם מבקשים, לא ממלכתים באופוזיציה (פרט לברק שהוא נשאר ממלכתי גם באופוזיציה). את שלושתם בעטו ושלושתם ריסקו את המיפלגות שלהם. אז מיפלגה צעירה כן ! , בלי עסקנים כן !, אבל מועמד לראש ממשלה, כדאי שיהיה , לא עסקן, מבוגר, עם עשיה רבה מאחוריו. אני אישית רואה בוילנאי שהיה יכול והיה ראוי להיות רמטכל ( אלמלא איציק מרדכי ) מועמד ראוי שמשדר יושר כפיים, נועם הליכות והרבה הרבה עשייה מאחוריו. אם לא היום אז בעוד 10 שנים.

shimon7

New member
מה הקשר

בין רמטכ"ל לראש ממשלה??? פוליטיקה זה לא צבא!!!

אם אתה שואל אותי אישית

אולי צריך להביא מנכ"ל מקצועי מארה"ב שיודע לנהל, שיהיה ראש ממשלה שלנו. בפועל, הציבור בוחר ראש ממשלה וכדאי לשים מועמד בעל סיכוי להיבחר. מסתבר שאנשי צבא חביבים על הבוחר הרבה יותר מעסקנים. אני רואה אפשרות שגם איש שאינו איש צבא יהנה מאמון הבוחר אבל עליו להיות בעל רקורד עשייה שאינו רק עסקני פוליטי.

EverMan

New member
מצנע בן 60 , זה לא צעיר.

והוא לא הקשיב לאף יועץ. הוא הבטיח רק מה שרצה להבטיח ולא הקשיב לאיש. וזה הסיבה שמאמין לו. כי הוא ישר כפיים , נעים הליכוד , ויש מאחורי הרבה עשייה. בנוסף - הוא ומתן וילנאי באותו הגיל. וגם מצנע מפרגן למדינה - גם שהוא מהאופוזיציה. הוא לא הולך נגדה. אבל כן הולך נגד מדיניות הממשלה.

תאמת

האכזבה ממפלגת העבודה הייתה כל כך גדולה שאני בקושי טרחתי להקשיב למצנע ולקמפיין שלו. מצנע והקמפיין שלו נתפסו בעיני כברק נוסף בגירסה שהיא אפילו פחות מוצלחת מהגירסה המקורית של ברק. מהתנהגות של מצנע כיום אני רואה שלא טעיתי הרבה שלא תתעה, לדעתי ברק איש חכם מאד ומוכשר מאד, שפשוט נהיה ראש ממשלה בגיל צעיר מידי. בנוסף ( אבל לא רק ), מולו ניצב עראפת שהתחביב שלו זה להפיל ראשי ממשלות בשיראל במיוחד כאלו מהשמאל, על חשבון טובת עמו שלו. יכול להיות שבגיל 70, כאשר ברק ילמד מהשגיאות שלו, יהיה צנוע יותר, יקיים הבטחות, הוא יהיה ראש ממשלה מצוין. בכל מיקרה קראתי שמפלגת העבודה מקימה ועדת בדיקה לניתוח התבוסה. אני מקווה שהיא תהיה רצינית לפחות כמו זו של שבח וייס מ 1996. אין לי ספק שמכירת הציבור החילוני ואי עמידה בהבטחות בסיסיות לבוחר תהיה אחת מהמסקנות שם. אחרי שהלקחים ייושמו ורק אם דברים ישתנו, הבוחר יחזור למיפלגת העבודה. מי שחושב שרק בגלל שיהיה רע בתקופת שרון, זה מה שיחזיר את הבוחר לעבודה ללא שינוים במיפלגת העבודה, פשוט עושה טעות פאטלית.

למעלה