זה הזמן!

זה הזמן! ../images/Emo10.gif

ספר תהילים פרק קמב (א) מַשְׂכִּיל לְדָוִד בִּהְיוֹתוֹ בַמְּעָרָה תְפִלָּה: (ב) קוֹלִי אֶל יְהֹוָה אֶזְעָק קוֹלִי אֶל יְהֹוָה אֶתְחַנָּן: (ג) אֶשְׁפֹּךְ לְפָנָיו שִׂיחִי צָרָתִי לְפָנָיו אַגִּיד: (ד) בְּהִתְעַטֵּף עָלַי רוּחִי וְאַתָּה יָדַעְתָּ נְתִיבָתִי בְּאֹרַח זוּ אֲהַלֵּךְ טָמְנוּ פַח לִי: (ה) הַבֵּיט יָמִין וּרְאֵה וְאֵין לִי מַכִּיר אָבַד מָנוֹס מִמֶּנִּי אֵין דּוֹרֵשׁ לְנַפְשִׁי: (ו) זָעַקְתִּי אֵלֶיךָ יְהֹוָה אָמַרְתִּי אַתָּה מַחְסִי חֶלְקִי בְּאֶרֶץ הַחַיִּים: (ז) הַקְשִׁיבָה אֶל רִנָּתִי כִּי דַלּוֹתִי מְאֹד הַצִּילֵנִי מֵרֹדְפַי כִּי אָמְצוּ מִמֶּנִּי: (ח) הוֹצִיאָה מִמַּסְגֵּר נַפְשִׁי לְהוֹדוֹת אֶת שְׁמֶךָ בִּי יַכְתִּרוּ צַדִּיקִים כִּי תִגְמֹל עָלָי:

סיפור אמתי

בחורה צעירה נשואה , שמה סיגל היא חולמת בלילה כי סבא שלה אומר לה סיגל אני רוצה שתתחילי החל מהיום שלא יקראו לך סיגל אלה חיזרי לשמך המקורי שאלה מה שמי המקורי,אמר לה לכי לרב מרדכי אליהו הוא יגיד לך שמך רשום אצלו בספר,ונתן לה את שם הספר איזה פרק ופסוק, ותעוררה, צלצל הטלפון ומאמא שלה סיגל חלתי חלום משונה מה שאבי אומר לי לצלצל אליך ולומר לך לא לשכוח לעשות מה שאמר לך כי אין זמן , הם שאלו וגילו את טלפון של הרב מרדכי אליהו, אך שהיא אמרה שלום שמי סיגל אני רוצה פגישה אמרו לה כן אנו יודעים הרב אמר לחכות לטלפון ממך ולקבוע פגישה דחופה הגיע אל הרב ואמר ה לו כבודו חלמתי חלום , הרב אמר כן אני יודע מה חלמת אבל אמרי לי מה אמרו לך בחלום היא ספרה על הספר והרב אמר כי ספר זה שנים עומד אצלו בספריה עד מסבא שלו ומעולם לא פתח אותו כי סבא אמר להם יום יבוא ותגיע הודעה על בחורה שמבקשת לפתוח את ספר רק אז והוא תמיד חיכה לה ויום לפני הוא חלם שבחלום אמרו לו סיגל תבוא מחר והוא ראה את הספר מולו אחרי שפתחו את הספר בפרק מצאו פתק כתוב, כי מנשות ישראל הגאולה ,ורשימה של שמות של נשים וליד כול שם יש שם נוסף עם הסבר כי הם בגלגול קודם היו בנות ששרו עם מרים הנביא וכי עלהם להתגלות לפני בוא משיח ולתחיל ללמד את בנות ישראל שירה של מרים אך לא יוכלו להתחיל עד שלא תגענה כול 12 הנשים ועד היום הגיעו כ10 נשים לרב מחכים לעוד שני בנות, וכיום שמה של הבחורה הוא הצלה,והיא ביקשה ממשפחה להפסיק לקרא לה סיגל אלה הצלה ,

gdisrael

New member
איזה סמכות יש לסיפור ?

סיפורים יש לרוב. האם ביררת זאת עם הרב מרדכי אליהו ? האם אפשר לקבוע עימו פגישה - ולאמת סיפור זה ?

Blackpanter1י

New member
כן, עכשיו הולך להיות מבצע והולכות

להיות צרות צרורות! גשם של קטיושות! ה' יצילנו וירחם עלינו, בזכות מצעד הענווה של אמנון יצחק...

"ומצפון תפתח הרעה.." (?) ../images/Emo4.gif

בס"ד זה נורא. שמעתי רק עכשיו שהיתה הרוגה בנהרי-ה,מקטיושה. ה' ירחם,כמו שאמרת,בזכות מצעד הענווה שהולך להיות בע"ה ! בזכות זה,יהיו לנו מלא זכויות ומצוות,ומשיח כבר יתגלה..אמן.

../images/Emo27.gifהיום זה צום יז' בתמוז../images/Emo37.gif

היום זה צום יז' בתמוז
שבעה-עשר בתמוז, הוא יום תענית, המציין את היום שבו הובקעה חומת ירושלים בחורבן בית שני
צום שבעה-עשר בתמוז נמשך מהבוקר ועד צאת הכוכבים. לזמני היום כנסו לפה: http://yadot.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=20362
שלושת השבועות של ימי בין המצרים מתחילים בשבעה-עשר בתמוז (13/7/06) ונמשכים עד תשעה באב (3/8/06), יום חורבן מקדשנו.
מנהגי האבלות ב'שלושת השבועות'
לא מתחתנים (אולם טקסי אירוסין ממשיכים להתקיים).
לא מקשיבים למוסיקה.
נמנעים מכל חגיגה או מסיבה בציבור - במיוחד כאלה שכוללות שירה, ריקודים וליווי מוסיקלי.
נמנעים מ"טיולי כיף" או מכל פעילות בידור לא שגרתית.
לא מסתפרים או מתגלחים (יש הנוהגים שלא לקצוץ ציפורניים בשבוע שבו חל תשעה באב).
לא מברכים 'שהחיינו' על פרי חדש או בגד חדש, להוציא שבתות
עוד חומר: ניתן למצוא באתר:
http://yadot.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=3&ItemID=2612

mamoshit 19

New member
שאלה ממש ממש דחופה!!

חברה שלי רוצה שאני הבוא עוד מעט להסתובב איתה בחנויות בגדים.. זה מותר? כאילו אני לא מודדת כלום אני סתם הולכת איתה... אני צריכה תשובה ממש דחוף!

אני יכול בבקשה

להעתיק את ההודעה שמעל ההודעה הזו או חלק מההודעה שמעל ההודעה הזו לאתר אינטרנט אחר?

למעלה