טי קיי וטומי "איזה כיף להיות הכי גדולים בחבורה!"
M meytar New member 27/8/03 #43 תיקון! מאט וטיקיי:"איזה כיף שיש לנו משפחה מאוחדת ואמא ואבא גרים ביחד!"
L lgmtk New member 27/8/03 #61 טכנית הם באותו עולם אז יש מצב ששני דיג'יגורלים נפגשו, though יכול שאני טועה....
L lgmtk New member 27/8/03 #44 וואו אני נדהם מכמות ההשקעה../images/Emo70.gif חוצמזה קרעת אותי עם הקטעים של קוג'י וקואיצ'י.......לילו את אחלה וגם כל שאר המשרשרים.....ש
וואו אני נדהם מכמות ההשקעה../images/Emo70.gif חוצמזה קרעת אותי עם הקטעים של קוג'י וקואיצ'י.......לילו את אחלה וגם כל שאר המשרשרים.....ש
L Light woman New member 27/8/03 #49 טאקויה "אני לא חושב שכדאי לעשות את זה, זה ממש לא זהיר אתם יודעים..."
L Light woman New member 27/8/03 #51 זואי מבצעת! התפתחות נש..... לא! רגע! הולדט! נשברה לי ציפורן! >< איפה המניקוריסטית שלי שצריך אותה?!
L Light woman New member 27/8/03 #53 זואי " נו באמת חברים, ארוחה ממיקרוגל זה כזה פאסה. הנה, אני אבשל לכם. אבל לא מאכל איטלקי. אני יודעת! מה עם עוגת שוקולד מתוקה מלאת קלוריות?"
זואי " נו באמת חברים, ארוחה ממיקרוגל זה כזה פאסה. הנה, אני אבשל לכם. אבל לא מאכל איטלקי. אני יודעת! מה עם עוגת שוקולד מתוקה מלאת קלוריות?"
L Light woman New member 27/8/03 #54 קואיצ'י "... נו, אבל זואי, כולם יודעים שריאן יותר חתיך מבריאן..."