זה הזמן לידבדות

זה הזמן לידבדות

מי שקורים לו שיר עצוב ו הו די חדש כורים לו ניב לו הניב הבתיק ניב אחר והובן 11 תיסלכולי אבל אני נורה אועב את אביב יש לי את כול הדיסקים קולל ממנטו מורי חתום אני אולך לעופעות אני במואדון המעריצים של האתר הרישמי ואני מת אליכם אל תגרשו אותי מאפורום ואני רציני אני באמת בן11 אני יודה שבדרך קלל ילדים בני 11 לא מאריצים את אביב אבל אני כן!!!!!
אביב שיר לי שיר עצוב

peace n love

New member
ווואו!! כמה שגיאות כתיב...

אבל לא הבנתי מה הפואנטה בהודעה הזאת...לא הבנתי...

ההודעה בלי שגאיות כתיב:

מי שקוראים לו שיר עצוב הוא די חדש וקוראים לו ניב, לא ניב הותיק ניב אחר והוא בן 11. תסלחו לי אבל אני נורא אוהב את אביב, יש לי כל הדיסקים כולל ממנטו מורי. אני הולך להופעות, אני במועדון המעריצים של האתר הרשמי ואני מת אלכים. אל תגרשו אותי מהפורום, אני רציני. אני באמת בן 11 אני יודע שבדרך כלל ילדים בני 11 לא מעריצים את אביב אבל אני כן!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ התגובה שלי: למה שנגרש אותך... גם אני הייתי בגיל שלך כשהתחלתי לאהוב את אביב גפן

peace n love

New member
עכשיו הבנתי...

אני לא חושבת שצריכ לגרש ילד שמעריצ את אביב בגלל שהוא בנ 11, בכלל לא נגרש מפה אפ אחד לא משנה בנ כמה הוא ומה הדעות שלו!!! אתה נשאר פה וזהו!

זיגוטה

New member
אחי הקטנטן!!!!

ברוך הבא לפורום הכי שווווווססס בארץ!!!!!! למה שנגרש אותך?!... כל אחד מתקבל פה בזרועות פתוחות-
אז מקווה שתהנה פה ! אני די בטוחה שתהנה! אממ ודרך אגב..אני קרן לוי מרעננה ואני עכשיו בעבודה ונורא מסריח לי! חחחחח........אין לי כוח יותרררררר!!!!!!

למעלה