זה הזמן להגיד תודה

רז 1978

New member
זה הזמן להגיד תודה

המונדיאל תם

חודש של חגיגת כדורגל הגיעה לסיומה אמש עם זכייתה של גרמניה במונדיאל בפעם הרביעית בתולדותיה

במהלך החודש הזה אני ואיציק השתדלנו לסקר את כל המשחקים שהיו במונדיאלים (שני משחקים בסוף לא סוקרו ממחזור הסיום בבית 7 בגלל התקלה בתפוז שהייתה באותו יום אבל אלו היו המשחקים היחידים מתוך 64 המשחקים במונדיאל שלא קיבלו סיקור) דאגנו שהפורום יהיה פעיל ברמה הכי גבוהה שהיה אפשר ולמען האמת רמת הפעילות בפורום הייתה מהגבוהה ביותר בחודש המונדיאל מאז שאני ואיציק התחלנו לנהל את הפורום לפני יותר מ 3 שנים

אני חייב להגיד תודה

בראש ובראשונה לאיציק שותפי לניהול הפורום שעבד קשה מאד יחד איתי ודאג שהפורום יהיה פעיל ברמה גבוהה מאד בתוקפת המונדיאל
לחברי הפורום מתן, AFC2 (אפק) ו GIOVANINI שעזרו לנו במהלך המונדיאל לסקר חלק מהמשחקים ובכך הורידו חלק מהעומס הרב שהיה עליי ועל איציק

לכל מי שהשתתף במשחק מלך המונדיאל ובכך העלה עוד יותר את רמת הפעילות בפורום

וכמובן לכל חברי הפורום שהייתם איתנו כאן בתקופת המונדיאל. גם לחברי הפורום החדשים וגם לחברי הפורום הוותייקים

לכל חברי הפורום החדשים שהופעתם כאן במהלך המונדיאל בפעם הראשונה - ברוך בואכם לפורום
אני מאד מקווה שנהנתם להיות כאן איתנו ואני קורא לכם להישאר כאן איתנו גם כעת אחרי שהמונדיאל תם

פורום כדורגל בתפוז נחשב בהחלט לפורום מאד מעניין שיש בו מדי שבוע במהלך העונה סיקורים שבועיים של משחקי ליגת העל והליגות המובילות באירופה ואני מבטיח לכם שאם תישארו פה אתם בהחלט תהנו להיות פה

המונדיאל תם אבל הפורום ממשיך בפעילותו וכבר השבוע הקבוצות הישראליות יחלו את דרכן באירופה כך שבהחלט יש למה לצפות

ולסיום אני רוצה להתנצל בפניכם על משהו קטן וזה לגבי מלך המונדיאל

במשחק מלך היורו שהרציתי לפני שנתיים היו עידכונים מדי יום של הטבלה
כפי ששמתם לב בתקופת המונדיאל זה היה בלתי אפשרי לעדכן את הטבלה מדי יום מהסיבה הבאה

בניגוד ליורו לפני שנתיים כאן כמות המשחקים במונדיאל הייתה עצומה פי כמה והעומס שהיה עליי ועל איציק היה רב שלא איפשר לי לעדכן את הטבלה מדי יום

גם הרצון לעשות פרוייקטים נוספים בפורום ומנגד העובדה שיש לי גם חיים מחוץ לפורום לא איפשרו לי לערוך עידכון מדי יום של הטבלה

אני עדיין חייב לכם טבלה סופית אז תנו לי יומיים שלושה ויהיה טבלה סופית

ולסיום שוב תודה לכולכם היה כיף להעביר איתכם את חודש המונדיאל וכמובן שיש למה לצפות. הישראליות מתחילות את דרכן באירופה השבוע ועוד חודש וקצת תתחיל עונה חדשה בליגת העל

GIOVANINI

New member
,תודה לך

!! על חודש שלם של השקעה , היה כיף להיות פה בפורום למשך חודש, וכמו שאמרת מתחיל בקרב עונת הכדורגל בליגות המקומיות ולפני שנשים לב פתאום יגיע היורו

AB17

New member
לאן afc נעלם? תודה לאיציק ורז ולכל מי שעזר להם.

בהצלחה לכולנו בעונה הקרובה.

רז 1978

New member
לגבי AFC2

שהתחילה התקלה בתפוז הייתה לי התכתבות איתו דרך המסרים של תפוז, הוא היה שולח לי את המאמרים שלו על המשחקים והייתי מעלה בשמו מאמרים של המשחקים. בנוסף הוא היה שולח לי הימורים שלו לגבי מלך המונדיאל והייתי מעלה אותם בשמו.

בשלב מסוויים הוא הפסיק לענות לי למסרים אך ואין לי מושג למה

אני מקווה שהוא בסדר ואני מקווה שהוא יחזור במהרה לפורום

AB17

New member
אז יאללה אפק, ברגע שאתה קורא את השרשור - תחזור

montella

New member
רז תודה לך ולאיציק על ההשקעה בפורום

היה לא פשוט כאשר תפוז החליטו להעלות את הפיצ'ר החדש של ההודעות, קצת מתסכל במיוחד כשהפורום תוסס ומלא אקשן באמצע המונדיאל.
עברתם את זה יחד בצורה חלקה.
תודה כמובן על ניהול התחרות, ביצעתי כמה כאלה בעבר בפורום שלי כך שאני יודע שזה דבר שלא קל בכלל לעשות. שאפו!
בהצלחה

itzikon5352106

New member
תודה לך רז ולכל מי שעזר

לא היה קל,אני מודה שפיקפקתי במלך המונדיאל אבל הצלחת בסופו של דבר!!!

תודה לכל מי שהגיב בעניין,נתן את חלקו,עזר ותמך.כיף לדעת שיש אנשים טובים פה.

שומו

New member
בדיוק התכוונתי לפתוח לכם שרשור תודה ותמיכה

על ההשקעה במלך המונדיאל, הסיקורים הנרחבים לבתים ולמשחקים וכל מה שעשיתם, עושים ותעשו עבור הפורום- איציק ורז, אין כמוכם

כל מי שהגיע לפורום רק עכשיו בגלל המונדיאל אולי לא יודע, אבל הסיבה שהפורום הזה כ"כ מעניין, פורה ונמרץ במשך כל השנה היא אתם. ההשקעה שלכם שווה זהב

קדימה, כל כותבי הפורום, ותיקים וחדשים, גברים ונשים, כותבים וקוראים, חברים יקרים ואפילו רונן- אני רוצה לראות שרשור יותר גדול מכל אלו שהיו במונדיאל, כולם ביחד עושים כבוד למנהלים התותחים שלנו

itzikon5352106

New member
ואם כבר הזכרת את רונן

סיבת החסימה תאריך החסימה חסום עד מס' הודעה בגינה נחסם נחסם על ידי הערה להנהלה
(לא מוצג לגולש) שחרור חסימה

GSTQNS
חסר חיים חסר חייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
12/07/2014 12/07/2064 175704990 itzikon5352106

רגבינו
נחסמת עקב פרסום בלתי מאושר על גבי הפורום הפרסום בתפוז הנו בתשלום בלבד. על מנת לפרסם בתשלום יש לפנות טלפונית למחלקת הפרסום של תפוז בטלפון 03-6109610.פרק זמן החסימה הנו לצמיתות. על מנת לדון בהסרת חסימתך ניתן לפנות במסר אישי להנהלת הפורום. בברכה, הנהלת פורום כדורגל
28/06/2014 28/06/2064 175514816 itzikon5352106

זה אני44
28/06/2014 28/06/2064
אלסטרינו
28/06/2014 28/06/2064 175511505 itzikon5352106

lbr99
23/06/2014 23/06/2064 175439579 itzikon5352106

rkm9
23/06/2014 23/06/2064 175439658 itzikon5352106

הכחול הגדול7
10/06/2014 10/06/2064 175258912 itzikon5352106

Yuftiumomat
חסר חיים אתמול עברתי על ארכיון ההודעות המחוקות של הפורום והגעתי עד לתחילת 2008 שם ראיתי שכבר אז היית נחסם והודעות בעיותיות שלך נמחקות מדובר בכמעט 5 שנים אחרוה עליך לעשות חשבון נפש עם עצמך עם היסטוריה ארוכה של מנהלים חסמו אותך ומחקו הודעות שלך סימן שהבעייה היא לא במי שניהל את הפורום או מנהלים אותו כעת הבעייה היא איתך
02/10/2012 02/10/2062 164721593 רז 1978 חסר חיייייייים

gstq1
01/10/2012 01/10/2062 164714871 itzikon5352106
<span title="וגם צ" ילה="" אנטישמים'="">
watp1690

GentlePunter

New member
ההתנצלות לא מתקבלת

וזאת מהסיבה הפשוטה שאין לה מקום.

פשוט להוריד את הכובע בפני שניכם ושאר התורמים על ההתמדה ויצירת הפלטפורמה האיכותית לדיוני המונדיאל (שלצערי עקב לחץ עבודה קשה ונסיעה לחו"ל יצא לי להשתתף בהם בעצימות נמוכה).

למעלה