זה הולך לקרות

זה הולך לקרות

וזה הולך להיות כואב זה הולך להיות מפחיד זה הולך להיות מרגש איך תהיה הפעם הראשונה שלי? אני אצעק? אני אגנח? אני אתייפח באושר רב? יכאב לי? הוא יהיה עדין איתי? יתחשב בי? יהיה רגיש לצרכים שלי?? הוא- DR 350 היא- מתחילנית אחת מבוהלת עד מוות ונרגשת בו זמנית. המקום- אי שם במדבר הזמן- סוף השבוע הזה ברכות למחותנים רשמים בקרוב ואם לא יהיו פדיחות- אז גם תמונות :) תחזיקו אצבעות מתחילנית אחת

כמו כל פעם ראשונה

זה יפחיד יתכן שיכאב קצת אולי גם קצת קצת ידמם מרגש זה יהיה ללא ספק אבל עם העדינות הראויה ועם הדרכה בוגרת זאת תהייה חוויה מענגת שתשנה את אורח חייך וכמו כל דבר- לדאוג לפרוטקשן ולא לוותר גם בלהט הרגע לשים הכל בהצלחה ובלי שטויות ואל תעשי דברים שאני לא הייתי עושה אהההם בעצם תשכחי מהשורה האחרונה.

זאביקDR

New member
ממש מטאפורה לסקס

באצם אופנוע זה הדבר הכי קרוב לסקס וזה כולל את הריגושים שהוא מביא אך נישאלת השאלה: מה יותר מהנה בחורה טוב בסקס פרוע או אופנוע טוב ברכיבה פרועה ? לפי דעתי זה רעיון למישאל

זאביקDR

New member
בהצלחה בנסיעת מיבחן ...

אבל לא הבנתי את הרעיון קנית אופנוע ואת מתחילה לרכב אי שם במידבר ? או שמע מישהו הזמין אותך לטיול והבטיח שיעור ברכיבה ?

חה! ../images/Emo6.gif

זה מזכיר לנוAה נשכחות... מזמן היא לא חשבה על הפעם הראשונה שלה... על הסיבוב הראשון על ויברטור אמיתי. זה היה DR250 (יחסית לרוכבת כביש דגולה בזמנו) אחחחחח, היו ימים. אין כמו הפעם הראשונה!
היא זוכרת כל פרט ופרט!!! את רטט ההתרגשות, את דפיקות הלב, את המקום... אווווו המקום: אמצע יערות הכרמל, ריח הגשם והטבע...
נוAה זוכרת איזו התלהבות אחזה בה, ואיך חוסר הנסיון בויברטורים מסוג זה נתנו אותותם. היא זוכרת את הטעויות שעשתה, היא זוכרת את הפחד והחרדה שתקפו אותה שנכנסה לסיבוב ופתאום ראתה עץ שנשבר מהרוחות קרב אלייה...
והיא זוכרת איך בסוף יצאה מזה בשלום. היא הכי זוכרת איך היא הייתה מחוייכת יומיים מהחוויה!!! וזה היה לפני 10 שנים! אף פעם לא שוכחים את הפעם הראשונה...

המממ... חלילק´ה

אפשר לקבל העתק? של הבדיקה כלומר. יש לך במקרה גם תוצאות בדוקות של הוורסיה הראשונה של החמישית של בטהובן נניח? ואולי בכלל אתה יודע עלי דברים שאני אפילו לא יודעת? יודע- פריווילגיות של מנהלי פורום... אפשר לעשות לי גם בדיקה גרפולוגית על סמך המקלדת שלי? :) גזק´ה- הייתכן כי אתה הוא אני ואני היא הברקס וכולנו ביחד בכלל חלילים או איזה סטיבי אחד קטן? מתחילנית אחת < ויחידה> והתחילו להצליב עבורי. אצבעות כלומר.

אנלא חושב שזו היתה כוונתו

של חליל חליל חושב שאנחנו יודעת... דואינג דה נאסטי טינג... יו נואו ביחד יו נואו...

חליל

תסביר למה התכוונת. כי שנינו לא מבינים כאן מה רצית לומר ומי זה פור גוד סייק הוא ברקס ונדם

אאוטינג גזק´ה?

העיקר שיש כאלה שנהנים מ- אין-טינג אוף דה טינג טינק אבאוט איט והמבין יבין- בשפתם של מנהלי פורום- שהם גם בלשים לעת מצוא

נאסטי טינג?

כלומר האות הזו שבאה בדיוק לפני חטא? זו? אז למה הוא לא שואל? יכול להיות שהוא מתבייש? אנחנו נשחק ברמזים עוד הרבה זמן כזה כאילו? כי אתה יודע, אפשר פשוט לשאול אבל הוא בעצם יודע הכל חליל הכל יכול מתחילנית אחת מזדיינת בסבלנות בהמתנה להפגנת הידע הבדוק

למעלה