זה ההמשך......

ac cobra

New member
זה ההמשך......

טווינגו את טעית ובגדול הSL אולי היתה בהתחלה רכב תצוגה אבל בסוף ירד לפס יצור ומצמץ צודק (אני אומר את זה בפעם הראשונה ) בקשר לזה !!!! ואל תמשיכו לריב על דברים כאלה וגם איך הגיע פרארי לזה??????

© DrorZi

New member
AC, בקשר ללינקים :

לפני שאתה עושה הדבקה של הלינק שלך מהאקספלורר תמחק את ה http שרשום שם. מה שקורה יוצאים לך קישורים שמתחילים ב HTTP כפול ולכם אי אפשר להגיע אליהם (ומצמץ אם תבטל HTTP אחד תגיע למבוקש)
דרור זי, תמיכה טכנית

ac cobra

New member
אין לי מושג אבל תקבל את זה

פה התמונות שוקלות יותר מ500 קילו בייט אז תתספקו בלינק נ.ב אם תרצו עוד תבקשו

מצמץ

New member
בקשר "לחיים בבוץ והחברה"

1. תמונה יפה ונחמדה (אני מניח שזה בגרמניה לפי הנוף ולוחית הרישוי). 2. אולי זה עוד אחד שמשפר את המכונית בשטח, כמו ההוא עם האוגר והכבאי?

ac cobra

New member
זה איש די עשיר

יש לו שני מרצדס בראבוס אחד מסדרה הS והשני מהE וגם יש לו מטוס פרטי! ראה למטה ולהתחיל להזיל רייייר על המסך (אך הוא חי כך????)

מצמץ

New member
גם אני רוצה!!!

נ.ב נראה לי ש E CLASS היא LORINSER (לפי הג´אנטים).

OPERATi0N_iVY

New member
AC יש לי בקשה אליך...

ולכל מי שמצרף כאן תמונות בד"כ - אתם יכולים אולי להקטין אותן כך שהן יתאימו לגודל המסך כי זה ממש לא נוח לגלגל כל שניה הצידה ולמטה....

ac cobra

New member
עופר זה לא אני צלמתי

אם האיתי יכול להקטין האיתי עושה את זה אבל לא אני הצלם שלהם נ.ב זה נראה לי כמו מועדון של מכוניות יוקרה + מצטער שלא נוח לך וגם אם מקטנים תמונה זה "מכוער"

OPERATi0N_iVY

New member
לא לא

אם אתה משתמש בACDSEE לצפיה בתמונות אז יש שם אופציה להקטין תמונה... אבל אם אתה לא יכול זה בסדר...איך שנוח לך...

OPERATi0N_iVY

New member
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

הנה עוד אחת... ואם תרצו לראות תמונות של הרבה פולקסוואגן הרוסות (למכירה),

למעלה