זה הגיע!!!!!!!!!!!

chen010189

New member
זה הגיע!!!!!!!!!!!

לא, לא ה14.3 (הייתם אמורים לנחש לבד שהיום רק ה22.1, לא?) בכל מקרה, לפני שאתם מגיעים לקובץ כדי שלא תעירו את זה בתגובות וכדי שתהיו מוכנים חשוב שתדעו - היו ויש הרבה תקלות במצגת, תכף אפרט - אני ושיר עבדנו על זה הרבה זמן, ופשוט היו הרבה תקלות שהיינו צריכות לסדר בדרך - מחקנו, ערכנו, חשבנו, התלבטנו והכל כדי שייצא מושקע תקלות שאתם יכולים להיתקל בהם: - הקובץ שתורידו הוא קובץ מחולץ, ולכן לפני שאתם נכנסים לקישור, תבדקו שיש לכם קובץ לחילוץ קבצים(כמו WinRar למשל), הקישור כולל את המצגת ואת 3 השירים שיש בו(שכולל גם את האודיו לשיר החדש, למי שרצה) כדי שליתר ביטחון אם רק ככה זה יעבוד, אז שיעבוד. - להפעיל רמקולים!!!! אתם אמורים לשמוע מוזיקה, המצגת הוכנה בגרסה הכי חדשה של הppt שכוללת אפקטים שאין בקודמות, ועלולות לא לעבוד. אם לא עובד, ניסינו הכל, במשך 3 ימים ניסינו לפענח את הבעיה ולתקן, ולא הצלחנו. המצגת בנויה על השירים, בלי השירים לא תבינו את המטרה שלה.... אני מקווה שיעבוד. שוב, אני ושיר ניסינו לתקן את הבעיה עם השירים, ואת הקטע בסוף(הכתוביות בעמוד האחרון עלולות לעלות לכן אחת על השנייה, עוד תקלה שלא הצלחנו לפתור לפחות במחשב שלי) מי שיעבוד אצלו, שיהנה. מי שלא, שיהנה בכל מקרה, איכשהו. http://www.sendmefile.com/00244001 אנחנו עובדות עכשיו על 2 סרטונים יפים רומנטי ודרמטי

dollzy

New member
תהנו!!!

ותרחמו עלינו .. עבדנו על זה קשה מאוד... נ.ב.: תודה ענקית לקובי שעזר לי להביא את זה לפחות למצב שיכול להיות שתשמעו..

זה לא..../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif+../images/Emo204.gif

נפל השרת לכמה דקות. אנסה עכשיו. אני מבקש להירגע. תודה.

dollzy

New member
אתה רואה את זה עם השירים והכל?

אני בהלם!

chen010189

New member
../images/Emo58.gif(נו שלא יהרס להם במצגת../images/Emo6.gif)

זה אמור להיות פרק 116 פרק 116 - המצגת ואז יש תמונות לפי המילים של השיר, וחלק לא קשורות לשיר אבל קשורות לסדרה בסוף צילמתי את הטלוויזיה של ההורים שלי, ושיר שמה בצדדים תמונות מתחלפות בשחור ולבן כמו בסיום של הסדרה וכתוביות מצחיקות כמו: "הופק ע"י: מורדו&מירון תקשורת" "צולם ב: אולפני נווה אילן סתם, האמת שזה צולם במחשב של שיר" וכו'

chen010189

New member
כמה תמונות נבחרות מהמצגת../images/Emo58.gif

- פוסטר "WANTED" של איה - עמוד ציטוטים של צ'כוב עם תמונה קשוחה של אבי(ההיא מהסוכנות של לבנה חכים, עם התלית והכסף) - עמוד תמונות רומנטיות של דדי ודגנית - עמוד תמונות רומנטיות של השמינייה ועוד כמה עמודים

chen010189

New member
שמעת את השירים? תגידו אם אתם שומעים

ואם לא.. זה ממש חשוב לנו אני ושיר ממש התעצבנו והתאכזבנו שגילינו שזה לא עובד

R o n 2 5 6

New member
חן ושיר כל הכבוד על ההשקעה../images/Emo45.gif

מצגת ממש יפה חבל ששמעתי רק את השיר בסוף
אבל כל הכבוד

chen010189

New member
אוקיי אז אצל חלק שומעים ואצל חלק לא