זה הגיע!!

r0man

New member
זה הגיע!!

זה באמת סוף סוף הגיע..המיו 339... ועכשיו כמה שאלות... 1.בשביל מה אני צריך אקטיב סינק? 2.האם אני צריך את התוכנה שהזכרתי למעלה כדי להעביר שירים וקבצים מהשולחני לפוקט ולהיפך...או שזה העתק וגרור רגיל? 3. כתוב שצריך להטעין כמה שעות לפני השימוש הראשון...האם אני יכול גם להתיק דרך העריסה או שעדיף פעם ראשונה מהשקע..או שאין הבדל? 4.איך אני מתקין עברית? מעתיק את קובץ ההתקנה לפוקט ואז מתקין משם? ממ עד שיעלו לי עוד שאלות בראש אני הייה שמח לעצות וטיפים... תודה רבה על העזרה!!!

AYELET1

New member
התחדש ../images/Emo39.gif

1. כדי לסנכרן את המחשב עם הפוקט 2. כן, אתה צריך (אחרת לאן תגרור בדיוק?...) 3. אם העריסה מחוברת לשקע (בנוסף לחיבור ל-USB) אז אין הבדל 4. קנית את המכשיר עם עברית? אם כן- אז צריכות ליהיות הוראות התקנה. אם לא- עליך לרכוש עברית ותוספת: אחרי שתסנכרן את הפוקט עם ה-PC, והוא יהיה מחובר בעריסה, תוכל לגשת אלי דרך My Computer ב- PC כמו אל כל כונן במחשב (כלומר דרך הסייר)

r0man

New member
תודה, אבל איך אני עושה את הסנכרון

התקנתי את התוכנה שהייתה מצורפת למחשב חיברתי את הפוקט זה עושה מנסה להתחבר איזה 20 שניות ואז מפסיק....אני מניח שאני עושה משהו לא נכון אולי תוכלי לעזור?

AYELET1

New member
אתה מתכוון לנסיונות החיבור המלווים

בצליל חללי
? השאר את הפוקט בעריסה ולחץ CANCEL על הדבר הזה חכה חצי דקה בד"כ אתה תראה את העגול הירוק מתלחיל להסתובב בחלון ה-AS ( (AS= Active Sync( ותהרגו אותי, באמת וה=בתמים אינני מבינה את דרך החיבור המוזרה הזו , שהמשתמש המתחיל, לא יודע ולא ידע איך לעקוף אותה בלי עזרה מבחוץ...

r0man

New member
כן זה היה משהו כזה אבל נראה לי

הצלחתי להיכנס לצרות בלי להתכוון... כשאני מנסה להפעיל אקטיב סינק בפוקט או כל מיני יישומים אחרים...מופיע לי הודעת שגיאה שכתוב בה משהו כזה cannot open 'remnet' a critical component is either missing or cannot start because program memory is unavailable...

AYELET1

New member
זה פתרון "וודו" אבל בכל זאת...

נסה RESTART למחשב וריסט לפוקט (תקי סיכה או קצה סטיילוס לתוך החריר שנמצא מאחורי, בצידי או בתחתית המכשיר (סורי, לא זוכרת איזה מכשיר יש לך , ובעמוד כתיבת ההודעה לא ניתן לראות...)

r0man

New member
אוקי תודה זה באמת עזר

עכשיו אני במצב הזה בפוקט כותב לי שזה מחובר וגם במחשב כותב מחובר....מה אני עושה עכשיו? איך אני מעביר למשל קבצי מוזיקה?

AYELET1

New member
לכרטיס?

או בעזרת קורא כרטיסים או (כמו ששכתבתי לך קודם) - כנס ל"מחשב שלי" ושם תראה את הפוקט ככונן נוסף הקלק עלין פעמיים וסייר בתיקיותיו...

r0man

New member
איילת

תודה תודה תודה...ממש ממש עזרת לי...עכשיו לפחות זה מתחבר ומעביר קבצים...

FireBird

New member
לא ניתן להשתמש בפוקט כקורא כרטיסים?

או במילים אחרות כמו זיכרון USB? (בלי צורך להתקין ACTIVE SYNC)..

AYELET1

New member
לא. ה-AS משמש את הגשר

ואז הוא אכן כקורא אבל יותר איטי יותר איטי מ-USB2 אבל נדמה לי גם (לא בטוחה) מ-USB1 . יש לחפש נתונים מדוייקים

r0man

New member
אז ככה

הורדתי את הדמו של משחק הפול שמצאתי ב FAQ העתקתי לפוקט לחצתי להתקנה והינה מה זה כותב לי: cannot find "שם הקובץ" make sure the path and filename are correct and all the required libraries are available מה לעשות? זה כותב לי כזה דבר על כל תוכנה שניסיי להתקין..

למעלה