זה הגיע!!

זה הגיע!!

היום רכשתי את המאגזין Glamour עם השער של מאריה בשער.יש שם תמונות שלה בבית.מהממת כמו תמיד : ).ראיתי כבר את הדירה שלה בmtv cribs

איזה כיף לך!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

גמני רציתי להזמין אותו..אבל בסטימצקי אמרו לי שזה יעלה לי חמישים שקל!!!.. אז ויתרתי.. ואני מתישהו השבוע צריכה לקבל את M
והבושם לא הגיע לארץ עדין..כנראה שחברה שלי התלבלה זה לא היה הבושם של מאריה באילת..

אה

המאגזין עלה לי פחות כי החנות שממנה קניתי עשתה מכירת חיסול .סוגרים את החנות אז מכרו מלא מגזינים בהנחות!היה שווה לקנות.אהבתי מאד את התמונות בפנים.רגע אז מה קורה עם הבושם M זה יגיע לארץ?

yotem 17

New member
תתחדשי, ובקשר ל-DVD../images/Emo83.gif

מישהו יודע מה קורה איתו? אין אותו עדיין באמזון/מוסיקה נטו, ואני מת לקנות אותו כבר.

גם אני מתה לקנות

אולי נעשה קנייה מרוכזת?בטח מלא מעונינים לקנות כשזה יצא...

אני במקומך../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אפילו ב15 שקל לא הייתי קונה היא בחיים לא נישמעה כול כך גרוע וניראתה כול כך זוועה..

lee 86

New member
וואי, מה הקטע שלך??

לא אוהבת את מאריה?- אל תהיי כאן!

אל תגיד לי מה לעשות../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

חוץ מיזה לא אמרת שאתה מפסיק לקרוא את ההודעות שלי?

lee 86

New member
זה לא בקטע של להגיד לך מה לעשות, את פשוט

מכניסה אווירה שלילית לפורום וכמישהו שכותב כאן מאז שהפורום הוקם קשה לי עם זה... תמיד היו ויהיו ביקורות בפורום לגבי מאריה. כולנו לפעמים צוחקים עליה ואני חושב שביחס לפורומים אחרים הפורום הזה יודע לקבל דברים בהומור ואנשים לא לוקחים כאן דברים ללב בשיא הרצינות... אבל וואלה, אני באמת לא מבין מה את עושה כאן אם מאריה כ"כ נוראית בעינייך?! את כל הזמן רק מדברת על כמה שהיא צרודה ולא נראת טוב... מה את מצפה שנעשה עם האינפורמצייה הזאת בדיוק?! זאת מאריה, ככה היא נשמעת היום, ככה היא נראת היום... כנראה שזה לא ישתנה בקרוב. לא טוב לך עם זה- תכתבי לה מכתב. אבל נמאס לי לראות את כל ההודעות המתמרמרות האלה שלך כאן...

eranmc

New member
טלי וליעוז ../images/Emo13.gif

טלי עם רגשות לא ניתן להתווכח ואני מבין מאיפה בא כל הכעס והמירמור על מאריה ב DVD האחרון ובכלל בתקופה האחרונה. אין פה הפתעה ומדובר בתקופה ארוכת טווח (עשור?!) של אי התאמה לציפיות האישיות ולמאריה של 94'. יחד עם זאת, עליי להסכים עם ליעוז, צורת הביטוי שלך לעיתים מוגזמת וקיצונית ופוגעת בחברי הפורום. אני מבקש ממך לעדן את תגובותייך למען שמירת הסדר בפורום. אוהב את כולכם

במי פגעתי?../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אני פוגעת במישהו בזה שאני אומרת שמאריה שמנה? או שהדי וי די לא שווה את ה140 שקל האלה?

sagronb89

New member
אפרופו הביקורת על מאראיה

אני מסכים עם ערן לחלוטין שהציפיות ממאראיה כבר יותר לא צריכות להיות הציפיות של שנות התשעים (94? איזו הגזמה! בשנת 96 היא עוד נשמעה סבבה לגמריי), אז טלי, למרות שהאכזבה האישית שלך (ואני בטוח שעוד בפורום מתאכזבים בגלל זה, ואני גם חוטא מידי פעם) מהקול ומהמראה של מאראיה, אין צורך להזכיר את זה כ"כ הרבה ובצורה מתמרמרת שכזאת, זה הרי ידוע לכולנו... ובמעט שאפשר לחלוק עלייך עניינית בנוגע לביקורת על מאראיה-אומנם הקול שלה לא מה שהיה פעם אבל היא עדיין שרה טוב בהרבה מרוב זמרות הפופ כיום, והשירים שלה קשים פי כמה וכמה... ובנוסף, המוסיקליות של מאראיה עם השנים דווקא התפתחה וכיום היא מעניינת הרבה יותר מוסיקלית, ובהופעות רואים את זה... נדב

sagronb89

New member
למעשה....לא!

מריה או מאראיה, תלוי בכתיב מלא או חסר, השכל ולמד חזור ושנן: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91_%D7%9E%D7%9C%D7%90#.D7.9B.D7.AA.D7.99.D7.91_.D7.9E.D7.9C.D7.90 נשיקות

למעלה