זה הגיע

faith2

New member
זה הגיע../images/Emo9.gif

יאויאו זה נראה כאילו עברה שנה מאז השישי האחרון! אנשים אנחנו נמצאים ביום שיש השלוש עשר, ואממ...............זה כל כך מתאים פתאום....פאקינג שאנטי שאנטי- התחברתי שוב לצד המיסטי שלי
ייאלה שירשור סיפורים מפחידים?....אבל רק אמיתיים! אין להמציא!

shiroosh999

New member
פעם אחת....

כשיצאתי עם שתי חברות שלי לטיול ביום שבת אחד.יצאנו עם גופי, הכלב שלי, וישבנו בתוך מטע של עצי זית ליד מחסייה, כבר התחילה לרדת השמש. זה היה בשעון חורף, והימים קצרים. ואנחנו ישבנו ודיברנו, בלי לשים לב איך הזמן עבר. פתאום, מאמצע שומקום, גופי קם ונבח. ואנחנו נכנסנו ללחץ היסטרי. הוא פשוט בהה בשביל שבין המטעים ונבח ונבח כמו משוגע. ואנחנו הסתכלנו עליו, ונבהלנו עוד יותר. אספנו את הדברים שלנו ויצאנו משם. זה היה הדבר הכי מפחיד שקרה לי..

faith2

New member
אומרים, שחיות...

במיוחד חתולים (הם נחשבים לשומרי העולם הבא) מבחינים ברוחות...ובאנרגיות זה מפחיד....הכלבה שלי מפחידה אותי כל הזמן מחדש עם הדבר הזה

tamar brandy

New member
לפחות לך....../images/Emo163.gif

לא נגעו ביד כשהלכת לישון וישר אחר כך התחילו לקרות דברים מוזרים בחדר שלך והיית לבד בבית

MS6

New member
פעם אחת...

חזרתי עם חברים ממסיבת גיוס, השעה בערך הייתה 5 בבוקר, בחוץ קר-קר וכולם יודעים כמה מפחיד הכביש בין שער הגיא לבית שמש, הכל חשוך כמעט ואין אורות. אני נוסע לי (לא מהר כ"כ) ומתקרב לאשתאול, בחוץ מאוד קר, קפוא. ואין רכב אחד בכביש. לפני היישוב אשתאול יש קטע בכביש שצריך להאט כי זה קטע בכביש שבו צריך לסובב את ההגה הרבה ימינה (הסתעפות זה נקרא) אז אני מגיע 60 מטר לפני הקטע הזה ומתחיל להאט אבל.... המכונית לא מאיטה, אני מנסה לסובב את ההגה.. ההגה ננעל!! אני מסובב והגלגלים לא מסתובבים! השטיח של האוטו התגלגל עד הדוושה של הגז והברקס! אי אפשר לעשות כלום, לא לעצור (טוב אפשר לעצור.. להרים אנברקס אבל אז אלה שמאחורה היו עפים לשמשה הקדמית) אי אפשר לפנות ימינה או שמאלה.. אין שליטה על הרכב! ואז המכונית עברה נתיב.. לנתיב הנגדי, כולנו התפללנו שלא תגיע איזה משאית מהנתיב הנגדי ותתנגש בנו! המכונית המשיכה ליסוע וליסוע עד שהתנגשנו בבום גדול במעקה בטיחות וכל האוטו נהרס לגמרי.

faith2

New member
אבל אבל...

היה שווה לקבל את השברולט החדשה
לא? ומשה, יום שיש השלוש עשר- סיפורים מפחידים על העולם הנסתר

MS6

New member
כן אבל...

מי גילגל לי את השטיח על הדוושת גז??

faith2

New member
אממ...אממ....

יותר מדי צירופי מקרים- וכמי שלמדה, אין דבר כזה צירוף מקרים...ככה שאין מצב שיש משהו בסיפור שלך

faith2

New member
טוף....

לי אממ, לא יודעת אם זה טוב או רע- אבל יש לי די המון
....חוויות לא נחמדות במיוחד....המקרה הכי מפחיד שקרה לי היא לפני שנתיים שלוש בערך... ביום סתווי- אה לא זה היה ביום חורף, נסענו במכונית- אמא שלי, אחותי ואני, עברתנו דרך יער חולדה, הכל שם חשוך...פחד אלוהים, אבל היה די אור מהירח...בכל אופן זה היה יום ללא עננים (לא לא הסתכלתי לשמיים קרציות- פשוט לא ירד גשם...רמז מץרים) אני ואחותי רואות בצידי הכביש- ממש ליד היער אישה בצבע אפור-לבן גוססת- היא נשכבה בתנועה שזועקת "עזרה". בכל אופן שתינו ראינו אותו הדבר- מהר צעקנו לאמא שלי שתעצור בצד, עשינו פרסה- שחזרנו לא מצאנו אותה!...נסענו מהר לתחנת בית שמש והרמנו את כל תחנת רחובות על הרגליים- בדיוק התחיל לרדת גשם...ממש גשם זלעפות...הגיעו לתחקר אותנו מרחובות- הם סרקו את כל היער, לא היה זכר לשום אישה ושום גופה. זה היה כל כך מפחיד- זה היה ממש אמיתי, אני יודע שראיתי אישה שם- וההוכחה היא שאחותי ראתה בדיוק אותו הדבר!

tamar brandy

New member
הלו-אנשים../images/Emo25.gif../images/Emo163.gif

(אני-אצל-דודה-שלי-ואין-כאן-רווח-אז-סילחו-לי
) ומשו-מאוד-מפחיד-שקרה-היום: מפגש-פורום
הייתי-מוקפת-בצימחוטבעונים-בעלי-מחסור-בבי12-ובעלי-חוש-הומור-ממש-לא-מפותח
~הודעה-זו-נכתבה-בציניות-גמורה!~

faith2

New member
../images/Emo10.gif

בדיוק גילו אצלי מחסור בוויטמינים
פגשת את נטע?

אתם סתם מענישים את עצמכם..

1. אתם לא אוכלים בשר, שזה לבד עונש. 2. יש לכם מחסור בויטמינים וכל מה שמשתמע מזה. ועכשיו נשאלת השאלה, למה??

tamar brandy

New member
יודעת מה- ../images/Emo163.gif

היום הענשתי את עצמי... אבל יודעת באיזה מובן? אכלתי כנראה וופל חלבי בלי שידעתי... את שואלת מה עונש בזה?- הקאתי ישר אחרי הביס הראשון, וכי לא רציתי לחיות עם הפרשות של פרות בתוך הגוף שלי סוף הדיון על צמחוטבעונות

tamar brandy

New member
פגשתי יותר מנטע../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

ותאכלי אישה, תאכלי:) (אוכל נורמאלי
)

Dark faith

New member
חפיף../images/Emo3.gif

התחלתי לקחת וויטמינים- גודל כדור, חצי ראש
ואיך נטע???

tamar brandy

New member
את מדברת על המנהלת? ../images/Emo163.gif

של צמחוטבעונות? ואם כן אז היא ממש חמודה

yossi018

New member
עכשיו אני ../images/Emo2.gif

זה היה ב19.6.00 לקראת סוף הלימודים כיתה ט', נשאר אולי עוד איזה שבוע שבוע וחצי עד לסוף השמח... הלכתי בלילה לא חורפי במיוחד משהו נחמד כזה למסיבת הפתעה של חבר (בגלל זה אני זוכר את התאריך) ישבנו צחקנו אפילו רקדנו שם היה ממש כיף ונהננו מה כן לא הי מה לשתות אז לא יצאנו משם שיכורים
זה בגלל שההורים שלו היו בבית... בקיצור בשעה 12 וחצי בערך הזמינו לנו משטרה ו.. זהו התפוצצה השמחה וההמולה והתחלנו לחזור לבית, אני וערן (מי שמכיר אותו) הוא גר לפני אמרתי לו יפה "שלום" והמשכתי לעלות את העליה לכיוון הבית שלי וממשיך ללכת עד ש... הגעתי לבית אני נכנס לבית מתקלח בדיוק מתחיל לרדת קצת גשם זה היה כבר סופו של החורף... אני יוצ אמהמקלחת נכנס מתחת לשמיכות שלי מתחיל להתחמם ואז אני שומע קול פיצוץ כזה בחוץ... אני פותח את החלון ואני רואה בשמים כדור כתום שיוצא ממנו אור כמו במיגדלור והוא ממש מאיר ככה על כל איזור וברור אנו רואה כדור כתום לוקח לי כמה שניות להתעשט רץ לבחוץ ותוך כדי צועק "אבא תביא תמצלמה"... איך שאני יוצא החוצה אני מסתכל לשמים ו... כלום! רק עשן באותו מקום וזהו... עשן אפור כזה וזהו... אבא שלי חשב שאני חלמתי אבל אני יודע מה ראיתי... ואני אומר לכם יש משהו בחלל שאנחנו לא יודעים, או לפחות לא רוצים לדעת... חוץ מזה יש לי אהבה לג'וקים תשאלו את ענווה, אפילו גידלתי פעם 73 ג'וקים והכי כיף בסוף היה לרוץ עליהם... היום אני נגמל!

למעלה