זה הגיע היום לבאר שבע

LullaBelle

New member
כן, מפחיד נורא

מאיפה שאני גרה גם שומעים את הנפילות (חברות שלי שמעו; גם בעלי שמע, ואני רק צרחתי על החתולות שישארו במטבח איתנו).

../images/Emo201.gif

היום, כאשר הרחבתי את מעגל הטלפונים באזור החיוג 08, התפללתי, מסתבר שבלא הצלחה, שלא אצטרך להרחיב אותו יותר. מקווה שמדובר בנפילות חד פעמיות ושלא תצטרכו לחוות את החרדה הזאת שוב.

miril4

New member
עכשיו ממש התחילו להגזים לצערי...

גם באר שבע על הבוקר מסכנים ממש נורא

miril4

New member
הטוב שבעניין..../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

שלי-אורי לא מפסיקה לאכול בגלל שכל היום היא בבית אז משעמם לה והיא אוכלת
אני מקווה שזה ישפיע עליה במשקל לפחות לא נצטרך לעבוד קשה אבל שעמום זה דבר נוראי וגם אצלנו ההזעקה
לא תמיד עובדת אז קצת בעיה להוציא את האף
וכול היום מול
אני מנסה למצוא את הטוב שבעניין
ולהתעודד נקווה שהמצב ישתפר

sporTV

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לפחות זה ../images/Emo13.gif

אני ממש מקווה שמצב הזה לא יימשך בכלל!

miril4

New member
או זה רעיון מצוין ...

היום התקשרה אלי סטודנטית שמכירה אותנו שנים והחליטה לקחת את 2 הבנות ליום כיף מחוץ לאשקלון אולי אני אמליץ לה לקחת אותם זה ישמח אותן במקצת אחרי שהם התאכזבו כל כך מחנוכה

בשישי שבת הספארי

יעלה רק 20 שקלים לתושבי הדרום המופגז היום עדיין חינם אם מישהו מגיע ביום חול הוא מוזמן ליצור איתי קשר אפשר במסר או להשג את הטלפון שלי דרך האיגוד או ריקי

הייתה שם מסיבת יום הולדת לאחרונה?

בדיוק דיברתי עם המשפחה בארץ וסיפרו לי שהם היו במסיבת יומולדת של בתה של בת דודה שלי - גיל 3 וזה היה בספארי, הבנתי שמישהו במשפחה שם עובד בספארי (אולי בעלה של בת דודתי). אמרו שהיה יפה ונהנו. מכירה? ראית? אגב, לא ידעתי שעושים שם חגיגות כאלה.. זה נשמע לי אחלה של אטרקציה לילדים, הבן שלי לפני שבוע גם חגג יום הולדת 3 ועשינו לו מסיבה יפה וסיפרנו לו את השערות היפות שלו.. עכשיו הוא נראה גבר קטן .. אם הייתי לוקח אותו לספארי זה באמת היתה מתנה הכי טובה בשבילו
הוא משוגע על חיות ..

מזל טוב ../images/Emo140.gif

בגיל שלו אמתאים לשלוח לו זר של
ונדמה לי שיש כאן בדיוק מספר ה
ואחד לשנה הבאה!! שהשנה תהיה מלאה בשמחה ואושר לו ולכם. אגב, דייויד , נדמה לי שאתה לא חבר בקומונה של ההורים. פתחתי מחדש לפני כמה חודשים ושכחתי להודיע לך - אתה מוזמן!

תודה ../images/Emo13.gif

כן הוא קיבל הרבה -
גם ימבה של
עכשיו הוא בחופש והוא מאוד עסוק עם זה .. נראה לי שהוא בכלל לא מתחרט על השערות שגזזו לו
תודה על האיחולים החמים.. נספר לו עליהם. בקשר לקומונה שנפתחה מחדש.. ראיתי שפעם שאלת אם כדאי לפתוח אותה שוב וחשבתי שבסוף לא היה מספיק ביקוש. לא ידעתי שנפתחה. אז אני צריך לשלוח הודעה ואז את מאשרת אותי? אני אשלח .. תודה גם על זה.

יש הרבה מסיבות אצלנו כמעט כל שישי ושבת

ולפעמים גם שתיים ביום אחד אני בטוחה שתוכל למצוא גן חיות אחר...

עם כל הצער, בשבילכם זה טוב

כמה שיותר ערים יכנסו לטווח הטילים, הממשלה תהיה יותר נחושה למגר את הטרור הזה. תחזיקו חזק, כל עם ישראל איתכם, מתפללים עליכם שזה יפסק, מקווה שאצל ליאורי הכל ישאר כזה חוויתי כמו שאני זוכר את מלחמת המפרץ, עמדתי בחלון וראיתי את הסקאדים והזיקוקים שזה עשה יחד עם הפטריוט.. משהו כזה :) יש גם את הסרט "החיים היפים" זה סיפור על ילד שנמצא עם אביו במלחמה ואביו מספר לו שהכל זה רק משחק .. סרט מתאים למצב.

miril4

New member
תודה לך על...המון מזל טוב לילד../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

וגם אני מקווה שהם ייסימו את נמבצע ויחסלו את הבלאגן עם הטילים בנתיים לי-אורי מחפשת איך לברוח כל הזמן מאשקלון היא לא בדיוק מתמודדת היא יותר הסטרית אבל זה יעבור ואנחנו מאמינים שנקום בסופו של דבר למציאות חדשה הרבה יותר שקטה ולכל תושבי הדרום אני מאחלת "חיזקו ואימצו"

למעלה