זה הגיוני

זה הגיוני

שאין טסטים בחודשיים הקרובים?.. (זה מה שהמורה שלי אמר לי, אחרי שנכשלתי היום :\)

Wild Eye Joker

New member
זה לא מדויק

לפי מה שהבנתי, יש מחסור בטסטרים בכל הארץ. יהיו טסטים אבל פחות...ככה זה אצלנו.... אם המורה אמר לך את זה אז דברי איתו, תשאלי והוא בטח יענה

Turner1

New member
כן אבל למה?

כאילו הם כולם יצאו לחופש או שהם בעיצומים או משהו? אחחח אחח החיים בזבל...

Ivory Flower

New member
לאא

אני לומדת כבר שנה וחצי!! אין מצב שזה יהפוך לשנתיים
אוף......

Impious

New member
מחזק לצערי הרב

ביקשתי מהמורה שיימצא לי טסט בהקדם האפשרי סיפר לי אותו סיפור שהם קיבלו כמות זעומה של טסטים ולכן הם שובתים מלבד שני בתי ספר (ירושלים) שלא משתתפים. אוף אוף

dor119

New member
כך עובדת המערכת הזאת - לידיעה

ברגע שאתם עוברים תיאוריה ומביאים את הטופס ( הירוק עם התמונה ) למורה שלכם , החל מרגע זה הוא מקבל עבורכם מבחנים כל חודש . איך זה עובד : נניח שלמורה יש 20 טפסים כאלה ( זה רשום גם במחשב משרד הרישוי ) למורה ב' יש 30 וכך הלאה . . . מחשב משרד הרישוי מקבל תוכנית עבודה לחודש הבא שכוללת את מס' הבוחנים שעובדים ומספר ימי העבודה מעשיים כלומר שבתוכנית הזאת מחושב גם חגים או חודש קצר כמו החודש הבא פברואר 28 יום . המחשב מוציא תוכנית טסטים לכל מורה באותו יחס , נניח שהייחס הוא 1:2 כלומר מורה מקבל על כל 2 טפסי תלמידים שרשומים אצלו מבחן אחד אם יש לו 20 טפסים הוא יקבל במקרה של יחס 1:2 10 מבחנים . למורה שיש 20 טפסים יקבל 10 מבחנים , למורה שיש 30 טפסים יקבל 15 טסטים . . . וכך הלאה . הייחס הזה משתנה בהתאם למס' הבוחנים שעובדים ובהתאם למספר ימי העבודה בחודש . למשל החודש הזה ינואר היה היחס בערך : 1:2.3 ובחודש הבא הייחס צפוי להיות בערך : 1:3.3 וזה מפני שהחודש קצר . עוד דבר חשוב שתדעו שהייחס הזה הוא לא לכל הארץ אלה למחוז . לכל מחוז יש תוכנית משלו בהתאם למס' הבוחנים שם ובהתאם למספר הטפסים של המורים באותו מחוז . חשוב שתדעו שעבורכם מקבל המורה טסטים החל מהרגע שהבאתם את הטופס , נניח שעברתם תיאוריה והבאתם את הטופס למורה והתחלתם ללמוד והלימוד שלכם הוא כ: 3 חודשים הרי שבשלושת החודשים האלה אתם לא ניגשים לטסט אבל הטופס שלכם מביא טסטים למורה והוא משתמש בהם לתלמידים שכבר מוכנים לטסט או שהם בין טסטים . נכון שיכול להיות מצב שרוב התלמידים של מורה מסויים כבר מוכנים לטסט או שהם בין טסטים ואז יוצא מצב שלא כל אחד מהמוכנים יכול לקבל טסט באותו חודש . יכול להיות גם מצב הפוך שלמורה יש מס' רב של תלמידים שלא מוכנים לטסט ומעט שמוכנים ואז למעשה הוא מקבל יותר טסטים ממה שהוא צריך . בקיצור הסברתי איך עובד העניין של קבלת טסטים וכל אחד ישליך את האמור על עצמו . . . .

b l i p

New member
וואלה.... נחמד שהסברת בדיוק איך זה

עובד... טוב לדעת... אז זאת הסיבה שהמורים נוהגים לדחוק בתלמידים שלהם לעשות תאוריה לפני שיתחילו ללמוד וכמה שיותר בהתחלה?

ailag

New member
בימיי (2000) היה אסור ללמוד נהיגה

בלי תאוריה למיטב ידיעתי. לא שמישהו שם על זה.

ailag

New member
אם אתה שוכח איך לנהוג תוך חודשיים

אז אתה עדיין לא מוכן לרשיון ממילא. מה אם תסע לטיול ארוך בחו"ל ללא רשיון בינלאומי מסיבות שונות? תחזור לארץ ותדרוס הולכי רגל כי שכחת איך לנהוג? (ואל תגיד שזה טבעי שיש חלודה ביכולת הנהיגה. היתה לי שלילה של חודש וחצי, כשהתיישבתי שוב במושב הנהגת זה היה כאילו יום קודם נהגתי, וזה לא צריך להיות אחרת - כי נהיגה זה עניין של חיים ומוות)

למעלה