זה הגיוני?

ys1989

New member
זה הגיוני?

דיברתי עם אח שלי על זה....אבל הוא רק קרה הוא לא יודע הרבה... כאילו....נראה לי...שפשוט יש לי מלא "חלומות צלולים"...כאילו לפי ההגדרות שראיתי כאן והכל אז כן... הרבה מאוד פעמים אני מודע לזה שאני חולם, ושולט בחלום, הרבה זה אומר...כל יום יומיים...האם זה הגיוני כאילו בחיים לא התעסקתי עם זה או ניסיתי שטויות בסך הכל ישן וחולם... זה הגיוני שבלי תרגול וכאלה אני חולם חלומות צלולים יותר מרוב האנשים פה?...

ArchangeI

New member
יכול להיות

שים לב שיש הבדל בין להיות מודע לכך שאתה חולם לבין שליטה בחלום, אם אתה מודע לכך שאתה חולם אז אלו אכן חלומות צלולים.. כל יום יומיים זה מוגזם מאד ומצטער לא נשמע הגיוני בכלל, אבל הדבר אפשרי ואם היית אומר פעם ב"שבוע" שבועיים (באופן טבעי כמובן) הייתי מאמין.

אני מכיר מישהו שלא יודע אפילו מזה

חלומות צלולים (הוא לא יודע שקוראים לזה ככה), והוא לימד אותי את הכל. כל יום יש לו חלום צלול, וכן זה טיבעי אצלו

ArchangeI

New member
אם אתה אומר ש

הוא לימד אותך הכל, אז כנראה שכן יש לו ניסיון והוא פיתח את זה.. כל יום חצלול זה אפשרי, ע"פ התגובה של הראשון זה נשמע קצת פחות הגיוני כי זה לא בא בקלות.

silverhawk

New member
למעשה זה כן אפשרי

נדיר מאוד, אבל אפשרי. ישנם אנשים שבאופן טבעי חווים חלומות צלולים על בסיס כמעט יומיומי, גם ללא מודעות לנושא. הלוואי על כולנו

STATY

New member
אני מקנה בבן דודה שלי...

אצלו זה לא סתם בא טבעי בערך כל יום יומים הוא גם מדבר תוך כדי שינה.... חצאי משפטים... מילים.... אם מחברים הכל אפשר בערך לדעת על מה הוא חולם... (גם אני רוצה)... הלוואי על כולנו... אייייייימן!!!

ArchangeI

New member
עלול להיות מביך

בטיולים שנתיים וכשאתה נשוי וכו'.. :)

MiNiTaUr

New member
באמת נדיר?לא נראה לי אבל שמעו סיפור

חופש גדול (זה שהיה עכשיו) אני אצל חבר שלי בעתלית משום שאני מאזור נהריה אז "ברחתי" לשבועיים. קיצר ישבנו על האינטרנט הרבה בחפירות על כל הנושא הזה של חלומות+. נולכים לישון. אני מיתעורר ורואה שכבר בוקר פתאום אזעקה של מטח קטיושות. חבר שלי ניכנס לחדר אם שני כוסות קפה מפיל אותם בטעות והן נשברות אנחנו יוצאים מהחדר ו כשה יצאתי כבר לא ראיתי את הכוסות השבורות על הריצפה . אנחנו יוצאים ושומעים בום מזה חזק אני נופל אם האף על אחד משברי הזכוכית שאיך שהוא הופיעו בחדר מדרגות בדרך למיקלט פתאום עוד בום > הורג אותי >אני מיתעורר. בשנייה שאני מיתעורר הוא גם מיתעורר אני שואך מה קרה למה היתעוררתה הוא היסתכל עליי כאילו אני מישהוא שהולך להרוג אותו אני לעביר את היד על הפנים מיסתכל על כף היד ורואה שיש לי דם מהאף. > קרה לי 3 פעמים באותו שבוע היה אז שיא החום ולא שתיתי כל היום אז היו לי כמה נימים שהיתפוצצו.. בקיצור אחרי שישבנו ודיברנו גם אם אמא שלו שאמרה שדחברנו שנינו מתוך שינה הבנו שחלמנו\היינו באותו חלום... !!הכל אמיתי!! אני מסביר את זה כך> הדם מהאף צירוף מיקרים אותו חלום\דומה> אמא שלו אמרה שדיברנו משינה אבל שנינו לא זכרנו שום דבר יכול ליהיות שכשה דיברנו תיקשרנו אחד אם השני ואיכשהוא ניכנסנו לאותה אווירה שגרמה לי להגיד דברים כמו "אחחח האף"*"אזעקה"*"תודה על הקפה"... אין לי מושג מה קרגע אמרתי אב המיקרה אמיתי ..!

MiNiTaUr

New member
"באמת נדיר?" כי

גם לי לפחות 3 4 פעמים בשבוע רוקה שאני ממש שולט על החלום. יש לי חברה אז אני לא צריך לעסוק בדברים וירטואליים אבל להיכנס לסופר מרקט ולשתות כל מה שמעל 20% אלכוהול !!ולהרגיש אותו בדיוק כמו במציאות!!! קורה לי הרבה (לא רק הדוגמה של האלכוהול)

למעלה