זה די מוקדם - NBA Mock Draft 2015

picki23

New member
זה די מוקדם - NBA Mock Draft 2015

[URL]http://www.basketballinsiders.com/full-2015-nba-mock-draft-11815/[/URL]
כרגע מוקדם מדי לדעת מי יבחר באיזה מקום אבל השמות כבר צריכים להתחיל לצלצל, הדראפט הזה יש פרוספקטים לא רעים בכלל.
זה בכלל מוסיף לי עניין לטורניר המכללות.

שימו לב ל:

Myles Turner - דורג שני בדירוג של ESPN, ירד למקום ה12 בדראפט. הוא יכול לקלוע מכל מקום ובקיצור יש בו פוטנציאל לא קטן בכלל... לפי דעתי יישאר עוד שנה כדי לפתח את המשחק שלו ולהעלות את הבאז סביבו.
לא מוכיח את עצמו בינתיים.

Caris LeVert - השנה הוא חייב לצאת אחרת הדראפט סטוק שלו יצנח ברמות. (לא כמו של ווילי קאולי שטיין שנשאר עד שעלה) למרות זאת השנה יש לו קושי להראות את הכלים שלו, מי שעוקב אחרי מישיגן (אני), רואה שבעיקר יש לו היילייטים וחבריו מיץ' וגלן הראו אותו באור מאד חיובי (קשה לו עם הקבוצה הנמוכה שלו ספייק אלברכט, זאק אירוין ודריק וולטון כולם גארדים סביבו). לדעתי הוא יכול להפתיע.

Frank Kaminsky - הבחור שמחזיק את וויסקונסין חזק בדירוג מס' 7 ישר מאחורי לואיוויל. שנה שעברה הגיע לחצי גמר והאריסון (קנטאקי) מנע ממנו להגיע לגמר . כרגע הוא מבין 4 הסנטרים המובילים בכדורסל המכללות. הוא יחסית מהיר וקליל ל 0"7, בשנתו הרביעית והאחרונה. אותי הוא מעניין.

תהנו :)

שלושה שחקנים שאני אשמח לראות

Kristaps פוטנציאל גדול כנראה שהמאבק הגדול ביותר של קבוצה שתיקח אותו הוא להוסיף לו 20-30 פאונד.
&nbsp
Mudiay ילד עם סייז טוב, אני מקווה שההחלטה לוותר על הקולג' לטובת 1.2מיל' :)O) תשתלם לו בלונג ראן.
&nbsp
Hezonja אני לא מבין איך הוא לא משחק יותר בברצלונה, טוב בחיים לא תפסתי מפסקוואל בכל מקרה. אני חושב שהבחור הולך לפרוח בסגנון המשחק המהיר והאתלטי (שזה בדיוק הוא) שיש בNBA, יש לו יד טובה, הוא סלאשר טוב, יש לו סייז. אם הציפיות שאני מנבא לבחור יתממשו הולך להיות הדור הבא של האירופאיים בNBA ולא עוד גרסא מניטורית של גאלינרי.
&nbsp

picki23

New member
אהבתי לגמרי...

קריסטפס והזוניה מאד מעניינים, אירופאים אתלטים שמנצנצים באירופה אבל המעבר לארה"ב זה שאלה גדולה... דריו סריץ' נגיד זה פרוספקט שאני לא מאמין בו אבל הוא נבחר ככ גבוה בדראפט..
&nbsp
האירופאים בNBA מאד מעניינים ; מירזה טלטוביץ' והתפתחותו, עתידם של בויאן בוגדנוביץ' ופפניקולאו ומעמד האולסטאר הנראה באופק של ניקולה מירוטיץ'. גם רודי גוברט מאד חזק כאן.
&nbsp
אבל יש שם כאלה שאני לא יודע כמה מקומם צריך להיות שם כמו אלכסיי שבד ואבן פורנייה. (ולריקי רוביו לא מגיע להיות פותח)

למעלה