זה דיי טיפשי...

זה דיי טיפשי...

אתם לא חושבים שזה לא דיי טיפשי לטפל בהתמכרות לאינטרנט באינטרנט כי חלק מההתמכרות היא בעצם לפורומים ותחשבו על זה!!

שירז**

New member
ברוך הבא

קודם כל הפורום הזה הינו מענה לתמיכה ולא לטיפול מצורף כאן לא מעט לינקים ומאמרים על מנת לדעת איזה סוג גולש את/ה חלק מהתמכרות היא לא תמיד לפורמים אלה זה בהחלט יכול להיות גם לצאט, אודיגו, סייבר סקס, הרעלת מידע ועוד, עצם הגלישה בכמות שעות לא סבירות היא ההתמכרות ולא משנה ממש למה בדיוק אתה מכור,,לכל אחד התמכרות שונה , מה שבאמת אגיד לך שאם כבר את/ה כותב כאן בפורום אבקש לכבד את חברי הפורום ולא להראות זילזול,,,בדיוק כמו סכל פורום אחר, נשמח לשמוע על סוג ההתכמרות שלך,

e-magine

New member
אני חושב שזה די טיפשי שמישהו

שלא קרא כלום ואין לו מושג על מה מדברים כאן, בא להעביר ביקורת, על דברים שהוא לא מבין בהם. אני גם חושב שזה לא רק טפשי אלא גם עזות מצח. בכל מקרה, כבר עניתי לשאלה הזאת לעוד איזה 10 חברה` שנונים בדיוק כמוך, אז אם זה באמת מעניין אותך מה אנחנו חושבים, אתה יכול לדפדף בפורום לאחור ולמצוא לבד את התשובות. ותודה רבה, מה הייתי עושה בלעדיך?

פורומית

New member
E-MAGINE אתה צודק!

מאה אחוז! מיד כשראיתי את השאלה שלו רציתי לענות שתשובה מספקת כבר ניתנה בפורום הזה בעבר, אבל מצד שני העברת בהודעה שלך (לטעמי בכל אופן) הרבה רוגז וכעס, אז נכון, אתה צודק ב100 אחוז, אבל משום מה נראה לי שהשאלה נשאלה מתוך תמימות ואפשר היה להעביר את אותו מסר בצורה קצת יותר טובה, לא? בשביל זה אתה פה, להאיר לאנשים את העיניים, ואת זה אפשר גם בצורה יפה, מנסיון זה מתקבל הרבה יותר וטב...

e-magine

New member
פורומית, קורט האשים את כל חברי

הפורום בטיפשות. הסגנון הזה לא מקובל, במיוחד לא בפורום תמיכה. אני לא יודי אילו ``קבלות`` או הישגים אינטלקטואליים יש לאותו גולש עד היום שהוא מקשה לעצמו לפנות לאחרים בצורה כזאת.

שירז**

New member
אימאג´ין דקה לפני,,

שולף תגובה תחשוב קצת,, תלמד לא לדבר ישר מהבטן מסיבה אחת , לא תמיד אנו ממש יודעים מי עומד מאחורי המילים, הצורה בוטה ותמימה יחד , אולי גם לו אותה הבעיה , ופשוט קשה לו להודות,, בכל מקרה קצת עדינות , בתגובות ,יכול להיות שלא התכוון ומה שניראה לי שרק רצה לשאול ולא ידע איך , וזה מה שיצא ,, אני יודעת שלא מעט זילזלו בפורום הזה אבל מחובתך לדעת קצת יותר , על אופי התגובה, אלה שניפגעו סביר להניח שגם יגיבו , סך הכל אולי אתה צודק אבל שוב מחזירה אותך אחורה,, תחשוב דקה לפני שאתה מקליד מילים, מצטערת אם אני ביקורתית מדי אבל זו דעתי,

e-magine

New member
שירז גם את צודקת, אני יודע

אבל אני רוצה להגיד לך משהו, תדעי לך שאני אדם שמשתדל ללמוד מכל אחד, ויש לי הרבה דברים ללמוד, אבל כשאני עושה משהו, אני לא הולך רק על יששום עוור אלא תמיד מכניס קצת מעצמי. מה שמרגיז אותי זה שחלק מהחבר´ה האילה באמת לא קוראים כלום ורק באים ללגלג ולהעליב את חברי הפורום ולרוב הם אפילו לא חוזרים לראות אם נתנו להם תגובות או לא. אז אני רוצה להגיד לך שאני קבעתי לעצמי כלל, שבעצם למדתי אותו מפורום תמיכה אחר, הכלל הזה אומר שאנחנו עוזרים למי שמבקש עזרה ולא למי שבא להעליב ולזלזל. אז אני חושב שזה המינימום שאפשר לבקש, שבנאדם שבא יתנהג בנימוס ובכבוד כלפי זולתו. אני לא שולל את זכותו של הזולת, כולל שלך, לעשות צד יותר מרחיק לכת ולנסות לעזור גם למי שלא יודע לבקש, אבל מבחינתי האישית זה הגבול.

שירז**

New member
אי מאג´ין לא שוללת

את דעתך אתה צודק , בהרגשה ובתחושה שחלק מהמבקרים מעבירים כאן,, אבל תזכור דבר אחד,, אתה המוביל, אתה המנהל, אתה צריך להאיר את אופי הפורום אתה עושה את זה די טוב ,אבל מחובתך לרסן קצת תגובות, מי שמבקש עזרה יקבל , מי שלא רוצה לא יקבל, למעשה יש אלה שרוצים ולא יכולים לדעת גם איך לבקש,, תחשוב על זה, אכן שיש גבול ליכולת של כל אחד ואחד מאיתנו , אבל לעולם לא לדבר מתחושת בטן ,של כעס גם כאן אימג´ין , מחובתנו להגיב, לרסן, ולעזור בכל צורה שהיא. זכותנו גם להגיב בכעס אבל גם לזה יש צורה. וכאן אתה השולט והמכוון, החברים זורמים איתך יחד תחשוב על זה. מקווה שלא פוגעת .(לפעמים בקורת של אחרים פותחת עיניים) אגב פעם ביקשת ביקורת לא? אז הנה קבל אותה במלואה ממני.

e-magine

New member
אני מקבל אותה שירז ../images/Emo13.gif

וגם מכיר במגבלות עצמי. אני מזכיר לך שדי מהתחלה אמרתי שיכול להיות שאיני אדם מתאים לתת תמיכה לאחרים, ובדיוק לזה היתה כוונתי.

למעלה