זה דיי דחוף

proof

New member
זה דיי דחוף

מישהו יכול לישלוח לי את פרק 78? לאיי סי קיו 104441036 למי שמוכן לעזור תודה רבה רבה

proof

New member
טוב בסוף מצאתי אותו אבל.....

עכשיו אני לא מוצא את 81 ואני ממש מת לראות את זה כי אתם יודעים מה קרה ב80 אז בבקשה מישהו יכול להביא לי את זה באיציק??????

REDDITZ

New member
בקשה קטנה לי ממך ידידי

אל תקרא לאייסיקיו איציק זה מקפיץ לי פיוזים אייסיקיו היא תוכנה טובה ומוערכת מאוד לא כמו השם איציק שמעלה לי אסוציאציה של העארס המטומטם שהיה איתי בכל תקופת החטיבה

proof

New member
אוקיי סבבה

אבל אני עדיין צריך את הפרקים אם מישהו יכול לעשות לי זיפ ענק של פרק 83 עד סוף הסדרה(או עד כמה שיש לו ) ולשלוח לי באיי סי קיו ממש ממש אבל ממש תודה כי בקאזזה זה פשוט לא מוצא לי יותר):

proof

New member
מקפיץ

מצאתי מישהו שיביא לי מפרק 110 עד 178 שזה אחלה אבל אני עדיין צריך את השאר במיוחד את 83-109 ומ 178 - הסוף :)

.....

אתם חולמים אם אתם חושבים שאתם יכולים לשלוח את זה בICQ זה ענק, פרק אחד ייקח מלא זמן אז כל הסדרה?????

proof

New member
נו ברור שזה יקח הרבה זמן

אבל עושים את זה בחלקים כל לילה ככה 20 פרקים יקח שבועיים ככה מזה משנה

Brolly

New member
LOL

אם אתה חושב שאפשר לשלוח 20 פרקים ביום אז אתה מצחיק אותי לוקח המינימום של המינימום איזה 2-3 לפרק באיכות גרועה מאוד להישלח... אז זה מקסימום 12 פרקים ליום וזה גם אם אתה תישאר ער כל היום שזה לא סביר..

haunter

New member
רוב האנשים שאני מכיר מצליחים להישאר

ערים כל היום.

proof

New member
ואי אתה צודק חישבתי לא נכון

מצטער אחי טעות שלי אז זה בערך 5 פרקים באיכות טובה לילה

proof

New member
עלה לי עוד רעיון לראש

אולי מישהו יתנדב לעשות זיפ ענקי של כל הפרקים ולהעלות לקאזזה באיזה שם דפוק שאף אחד לא ינחש ויפרסם את השם רק פה או לאף טי פי אם יש פה למישהו

אתה צוחק?

הזיפ אולי מוריד את הגודל של הקובץ קצת נכון, אבל תאר לעצמך 266 קבצים(רק 266 כי זה כל מה שיצא באנגלית) בטווחים של 15-100 ומגה(יש כאלו נורא קטנים ועדיין באיכות מאוד טוב אבל ממש קצת) וכל זה מוכנס לקובץ אחד הזיפ מוריד גודל אבל הוא מוריד בערך 5-10 מגה אין סיכוי לזה

proof

New member
תראה אבל כל הקטע שנעשה את זיפ אחד

כזה רק של הפורום שניתן לו שם מסויים שאף אחד לא ידע ורק אנחנו נוריד וזה יהיה טיל כי נגיד בהתחלה זה יהיה רק מישהו אחד אבל אחרי זה שתיים והאלה או שיש לי רעיון אחר לעשות זיפים של סאגות אני אישית יכול לעשות זיפ של כמעט כל סאגת נמאק באיכות של מעל ל 80 מגה כל פרק. וככה נעשה את כל הסאגות וזה לא יהיה כל כך הרבה יקח להוריד סאגה אחת בערך יומיים שלוש בהתייחס לאניטרנט שיש לך כמובן לדעתי זה רעיון טוב יותר טוב מהזה של הזיפ הענק

Taker Sucks

New member
אבל זה זיפ ענקי.

זה יהיה כמה ג´יגות. עדיף להוריד פרק פרק. זה שכל הפורום פה עצלן זה כבר משהו אחר.

proof

New member
כן כל סאגה תהיה ככה 3 ג´יגה

אבל זה לא נורא אם יש לך אינטרנט מהיר תוך יומיים שלוש זה מסיים וזה סאגה שלמה שייקח לך לראות כמה זמן ובזמן הזה תוריד עוד סאגות לדעתי זה רעיון אחלה אני יכול להעלות זיפ של פרקים 40-82 אם יש בקשה אני אעלה ואתן פה את השם

REDDITZ

New member
זה אפשרי אבל אם יש לך T3

ולא נראה לי שיש כאן למישהו משהו כזה אז זה לא פשר

סביח

New member
לדעתי אפשרי

3 ג´יגה=3000 מגה נכון? תחלקו ביומיים ייצא לכם 62 וחצי מגה לשעה. בהנחה שאתם ואני(משתמשי אינטרנט מהיר) מורידים בקצב של 25 קילובייטים לשנייה ובאף טי פי אולי יותר אז זה יוצא לכם 90 מגה לשעה בהנחה שהקצב נשאר קבוע אז אני אומר שאם הקצב נשאר קבוע אפילו נרד את היומיים.

Taker Sucks

New member
אם מישהו ישראלי

יעלה את זה ל FTP...אז המהירות הכי גבוהה שתוכל להיות זה יהיה 18KB לשנייה, וזה יהיה רק אם בעל ה FTP יהי לו חיבור כבלים של 3 מגה ביט. אבל אני משאר שבעל ה FTP יהיה או בעל חצי מגה חיבור או אחד וחצי ואז מהירות ההורדה תיהיה רק 10-13 KB. הרי ב FTP זה לא בדיוק הורדה זה Upload של בעל ה FTP.

SaidinsTaint

New member
בשבוע שעבר

החלטתי להוריד חלק מהסדרה בשביל אח שלי (וקצת בשבילי) את ההמשך של הסדרה כי הוא התלונן שנגמר לו באמצע. אז הורדתי את פרק 53, כי אמרו בפורום שזה אמור להיות הפרק הבא - אבל בגלל שהמספור שונה (אני מוריד עם דיבוב לאנגלית) הסתבר שזה לא הפרק הנכון. התחלתי להוריד פרקים אחורה וקדימה, ובלי לשים לב הורדתי שניים וחצי ג´יגה של הסדרה בין יום חמישי בערב למוצ"ש... השלמתי כמה חוסרים בסוף השבוע הזה, אז עכשיו יש לי את הפרקים 40-92 (Zarbon Transformed - Guko´s Alive) - ובצעד נדיר מצדי החלטתי להשאיר אותם בספריה של הקאזאא (אני בדרך כלל מוציא משם קבצים גדולים במיוחד - פעם בגלל שהחיבור שלי במילא זחל, ועכשיו בגלל חוסר מקום - אני צורב דברים אחרי חצי שעה שהם אצלי...). אז אני לא בבית, אבל יש את כל הפרקים האלה זמינים בקאזאא כי דאגתי להשאיר את המחשב דולק - יש לי כבלים אז הupload לא כל כך מהיר - אבל יש. חוץ מזה פרקים ש"לא מצאתי" בקאזאא, התגלו פתאום אחרי שעתיים - או יום יומיים - בחיפוש. אסור לוותר - אנשים מתחברים ומתנתקים... יש לי את רוב הפרקים בגודל של 80 מגה כי אני לא יכול להרשות לעמצי את כולם ב200-300 מגה...

למעלה