זה דחוף מישהו מוכן להגיד לי מהי מידת נעליה של אנג'לינה ג'ולי????
E e x a i l e New member 28/12/05 #1 זה דחוף מישהו מוכן להגיד לי מהי מידת נעליה של אנג'לינה ג'ולי????
L legs New member 28/12/05 #3 לי יש שאלה אחרת.. למה יש לי הרגשה שאני ידעתי בעבר את מידת הנעליים של אנג'י.. זה מה שבאמת מדאיג.. עכשיו אני כבר לא יודעת דרך אגב, סורי..
לי יש שאלה אחרת.. למה יש לי הרגשה שאני ידעתי בעבר את מידת הנעליים של אנג'י.. זה מה שבאמת מדאיג.. עכשיו אני כבר לא יודעת דרך אגב, סורי..
O One Falling Star New member 28/12/05 #4 חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif נראה לי היה את זה פשוט בעובדות או באחת מהביוגרפיות שלה למה זה דחוף לו? יש לי 2 אופציות.. אבל עדיין מעניינת אותי התשובה
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif נראה לי היה את זה פשוט בעובדות או באחת מהביוגרפיות שלה למה זה דחוף לו? יש לי 2 אופציות.. אבל עדיין מעניינת אותי התשובה
L legs New member 30/12/05 #7 אני די חברה בפורום.. אני בעיקר קוראת, ומדי פעם מגיבה.. פשוט לא תמיד יש לי מה להגיד אם זה עוזר לך אני זו עם הקעקוע------>
אני די חברה בפורום.. אני בעיקר קוראת, ומדי פעם מגיבה.. פשוט לא תמיד יש לי מה להגיד אם זה עוזר לך אני זו עם הקעקוע------>