זה דביק!

זה דביק!../images/Emo163.gif../images/Emo60.gif

ברחבי העולם מודבקים להם סטיקרים של פורומים שונים בתפוז - פורום קיבוצניקים, פורום תחבורה ציבורית, פורום רדיו - ואני אפילו יכולה להישבע שראיתי בגג של עזריאלי במקום חבוי סטיקר של פורום ברווזי גומי! אני וויקי שאלנו את עצמנו.. רגע, מה זה פה, למה אין לפורום שלנו סטיקר? אחד שנוכל להדביק בכל מקום בגלקסיה כאוות נפשנו! אחד שנוכל להדביק על החולצה ולהסתובב איתו ברחבי ת"א בתור לוח מודעות אנושי! ואז ענינו לעצמנו - אבל התשובה בכלל לא קשורה לשאלה, אז זה לא משנה! בכל אופן, כאן *אתם* נכנסים לתמונה, כמו שמנהלי העבר של הוגוורטס נכנסים לתמונות שונות ומשונות. אנחנו צריכים סלוגן מדליק וקצר שיהיה כתוב על הסטיקר הבלעדי שלנו! זה צריך להיות קצר וקולע, כי אין הרבה מקום על הסטיקר עצמו לאיזה מונולג קורע לב של הארי מהחמישי, למשל
. קדימה, הפעילו את מוחותיכם הקודחים ובואו עם רעיונות משונים, מדליקים והזויים! דוגמאות לסטיקרים: "מהקיבוץ באהבה" - פורום קיבוצניקים "אוהבים רדיו חזק" - פורום רדיו בתפוז הנה דוגמה לשימוש מודרני בסטיקר, כפי שנעשה על ידי מנהלי פורום תחבורה ציבורית->

ToryMaster

New member
איימן סיסטר

אני בטוחה שאת ואני נוכל למצוא שימושים קצת יותר אטרקטיביים, לא?

your avi

New member
אני לא טובה בדברים כאלו, אבל:

יש איזו חתימה של מישהו, שרשרום: "הפורום שאין לנקוב בשמו"
זה נראה לי מתאים. אבל צריך לבקש רשות מהאדם עם החתימה הזאת.
מקווה שזה יעזור...

ToryMaster

New member
אני זוכרת את זה

הייתה תקופה שאנשים ניסו למצוא משפט זהה שיהיה לכולם בחתימה.

Loony Moony

New member
הממ

הפורום שמעריץ ילד מכוער ומשקפופר שלא קיים בכלל? סתאאם

ToryMaster

New member
בואו ננסה לשמור את הדיון ענייני,

בסדר? צריך לזכור שהסטיקרים האלוט יסתובבו בכל מיני מקומות, אז זה צריך להיות משהו שכולם יבינו.

הצעות

"לא מפחדים מהמוות" "SMS? ינשופים" "מה הפחד הכי גדול שלך?" "איך הוא יכול היה למות?" "עוד אחד למנאייק" (סתאאם) "התפנתה משרה ללימוד אמנויות האופל" "בוא תיכנס, מוגל שכמוך" "איפה רציף 3/4 9?" "

Gizmo16

New member
אהבתי ממש../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

התפנתה משרה ללימוד אומנויות האופל
דרוש: מורה להגנה מפני כוחות האופל

זה באמת טוב../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

אבל כשאמרתי קצר התכוונתי לזה
למרות שאולי יכול להיות שיהיה אפשר לדחוף את זה, אבל אני בספק ממש ממש גדול:X בכל אופן זה ממש שיעשע אותי

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifROFL

"דרוש: מורה להגנה מפני כוחות האופל" ענקקק

EvilFlame

New member
רעיון..

"האם גם אתה קוסם? בוא לבדוק את זה בפורום 160" או משהו בסגנון אפשר לשנות פה ושם אתם יודעים.. או במקום פורום 160 פורום הארי פוטר (הספר) או "בואו גם להצטרף לצבא דמבלדור בפורום הארי פוטר" ודברים כאלה.. אני יודע דבילי אבל אני חושב שזה נחמד.. או אולי גם "בואו לגלות אם אתם בצד הטוב או הרע-פורום הארי פוטר" כל אלה ניתנים כדוגמאות גם כן שאתם רשאים לשנות..

EvilFlame

New member
עוד כמה.

"מכת ברק? בואו לפורום הארי פוטר" "ההורקרוקס הסופי,פורום הארי פוטר" "רוצה לראות את הוגוורטס? בואו לפורום הארי פוטר" עם יהיה לי עוד אני אגיד..

למעלה