זה גם

שלום פמפקין!

מהודעתך אני מנחשת שאתה בן ללא אם. צר לי על אובדנך. השאלה ששאלת נשאלה לא פעם בפורום, ולכן יש לה מקום של כבוד בשאלות הנפוצות של הפורום. אני מניחה שכל ילד שאיבד כל הורה בגיל צעיר, נושא עימו לחיים מטען כבד של כאב והשלכות על המשך חייו ועתידו. ביצירת פורום יעודי לבנות שאיבדו את אימן, לא היה בכוונתי לבטל או להמעיט חלילה מכל סוג אחר של אובדן. הסיבה שבחרתי לתחום את הפורום כך היא שאני יודעת שיש השלכות מיוחדות, ספציפיות וחוזרות על עצמן, בקרב בנות לשאיבדו את אימן בגיל צעיר. אני יודעת זאת גם מנסיון אישי, לצערי, וגם מקריאת ספרות מקצועית. יש ככל הנראה משהו בתחום הריגשי שיוצר קשר עז, ובנוסף - האם היא דמות להזדהות נשית. הרבה ממה שאנחנו יודעות על עצמנו כנשים, למדנו מהאמהות שלנו [אם הספקנו]. סיבה נוספת היא שבמשך חיי הספקתי להיווכח בקשרים מאוד אינטואיטיביים ותומכים בין בנות שעברו את החוויה הזו. אגב, ייתכן שקיים קשר דומה בין בנים לאבות; אולם לתחום זה אין לי נגיעה אישית, וגם לא ידע מחקרי. כשמישהו פונה לפורום בנושאים אחרים, אני משתדלת לסייע לו בחיפוש מענה למצוקותיו. למעונינים בדיון באבדן מתחום אחר, אני ממליצה לפנות לפורום שכול ואובדן. ידוע לי שזה פורום תומך מאוד, ושמעתי עליו הדים חיוביים מאוד.

hartuvim

New member
ברוך הבא פמפקין

אני תמיד מברכת את מי שרוצה להצטרף לפורום הזה כי אני לא מאמינה שמישהו ירצה לעשות זאת סתם, נגיד לשם שעשוע... זאת דעתי שלי וסקאלי כבר ענתה בתור מנהלת הפורום. מנסיוני גם בנים שכתבו פה קצת בעבר הפסיקו באיזשהו שלב. אבל מבחינתי יש לך מקום אם זה עד שתמצא מקום אחר ואם זה יהיה מקום מתאים לך. אתה מוזמן לכתוב לי בהודעה אישית אם אתה לא רוצה לכתוב בפורום. אשמח להכיר אותך. שירה.

למעלה