זה גם פורום מכללות?

זה גם פורום מכללות?

סטפן קארי שהתגלה שנה שעברה בטורניר הNCAA, והחליט להישאר שנה נוספת בדווידסון פתח את העונה עם ממוצע מדהים של 35 נקודות. הבוקר מכללת לויולה החליטה לשים לזה סוף. המאמן שלה החליט שדאבל טים ילווה את קארי לכל מקום אליו ילך. גם לשירותים ולמזנון בהפסקה.קארי הבין את זה אחרי 3 התקפות, ופשוט הלך ונעמד בפינה, ואפשר לחבריו לשחק 4 על 3 בכל התקפה. הוא סיים עם 0 נקודות ב0 מ3 מהשדה. דווידסון נצחה 78:48. המאמן של לוילה טוען שמה שיזכרו מהמשחק הזה זה שעצרו את קארי על 0 נקודות. אני טוען שמה שיזכרו מהמשחק הזה זה מאמן אדיוט. ודעתכם על הבדיחה הזו?

Or Amit

New member
מקרה קלאסי של הניתוח הצליח החולה מת

הזוי לחלוטין

זה אפילו לא זה

כמו שאמר המאמן של דווידסון. הוא ציפה שב15 הפרש, 18 הפרש, 25 הפרש, יבינו שזה לא עובד ויזנחו את השיטה. אבל הם פשוט המשיכו ככה כל המשחק, גם הרבה אחרי שהוא היה גמור. הוא מצידו השאיר את קארי על המגרש עד הדקה האחרונה וניצל את ההחלטה ההזויה של הצד השני. זה לא רק שהחולה מת, הוא גם אנס את הגופה שלו ואחר כך כיבה עליה סיגריות. גם הטופ סקורר שלו נשאר על 0 נקודות, כי הוא היה אחד מהצלים של קארי, ואני ממש לא מצליח להבין מכל מה שקראתי אם הם המשיכו לשמור עליו גם כשהם התקיפו. לדעתי רק נסיון למשוך כותרות ותשומת לב. לא באמת ניסו או רצו לנצח. לך תדע, אולי הוא הימר על 0 נקודות לקארי. נראה לי שמישהו עשה ים כסף הלילה.

לאדיוט קוראים ג'ימי פאטסוס

והוא מגן על ההחלטה שלו בלהט: "שיחקנו מול שחקן NBA הלילה. מישהו אחר הצליח להשאיר אותו בלי נקודות? אני בוגר תואר בהיסטוריה, יזכרו מהמשחק הזה את ה0 נקודות של קארי, או שהפסדנו ב30 הפרש?" פאטסוס ממשיך : "אם אוקלהומה לא הצליחה לעצור אותו, איך לויולה תצליח?" (קארי קלע 44 נקודות מול אוקלהומה מוקדם יותר החודש). ועוד מפאטסוס, שזו לו עונה חמישית בלויולה, בדיוק אחרי הארכת חוזה: "אני לא מודאג מאיך אנשים תופסים אותי. בגלל בוקס אנד 2 (או בתרגום חופשי דאבל טים והגנת משולש), הם קלעו רק 78, הבעיה הייתה שאיבדנו 21 כדורים וקלענו רק 48 נקודות." רק בשבוע שעבר פאטסוס עלה ליציע במאצע משחק של המכללה שלו, כיוון שהחליט שהשופט מתנכל אליו. ועוד ציטוט אחד: "אני יודע שהאוהדים כועסים עלי, אבל הייתי צריך לקחת החלטה של מאמן. אני לא איזה מאמן צעיר. זכיתי בתואר ארצי כעוזר מאמן לגארי וויליאמס. אימנתי שתי בחירות דראפט ראשונות" (ההימור שלי זה קוואמי והדחליל מהקליפרס). על זה אמרו חכמינו, סייג לחוכמה שתיקה.

tristan79

New member
לא שיש מה להתלהב מהפסד ב 30 הפרש

וזו בדיוק הסיטואציה שעבורה המציאו קלישאות מאמנים (משהו כמו: "קיבלנו כמה סלים לא מחויבי המציאות..."), אבל על פניו לא נראה שיש קשר בין ההחלטה על המערך ההגנתי לבין ההפסד המביך. אני אמנם לא מכיר את הקבוצות והשחקנים הנ"ל אבל לספוג 78 נק' נשמע לי בגדר הנורמלי, זה שהקבוצה שלו קלעה 48 נק' במשחק שלם נראה לי הרבה יותר רלוונטי להפסד מאשר מערך הבוקס אנד 2 בהגנה...

צריך לזכור שזה משחק מכללות

35 שניות שעון התקפה, ו40 דקות, כך ש78 נקודות זה דיי הרבה. אני מסכים איתך שעם 48 נקודות לויולה לא היו מנצחים בכל מקרה, אבל לפני הכתבות, הדאבל טים על קארי השפיע גם על ההתקפה, כי אמרו שם שהקלע העיקרי של לויולה סיים עם 0 נקודות, בגלל שהיה אחד מהצלים של קארי במשחק. מעבר לזה, דווידסון קלעו 14 מ27 מהשלוש, והאחוז המצויין הוא בזכות המון שלשות חופשיות שקיבלו.

Or Amit

New member
ממה שראיתי

מדובר בג'ו סמית' (נבחר ראשון) וסטיב פראנסיס (נבחר שני) אגב (1) הוא אימן גם את שאראס אהוב המכביסטים והגולדן סטייטים אגב (2) אף שחקן לויולה לא הגיע לNBA מאז 1987

הכפפה

New member
כל הכבוד לקארי

שחקנים עם קצת יותר אגו היו מתפתים לקחת את המשחק על עצמם למרות השמירה. העובדה שהוא ויתר על המשחק האישי לטובת הקבוצתי כבר אחרי 3 התקפות, כלומר בערך שתי דקות של משחק, עומדת לזכותו. יכולים לראות את לברון או קובי מבצעים מהלך דומה כל כך מוקדם במשחק? לגבי המאמן, אין ספק שהוא צודק - אם קארי יהיה שחקן נ.ב.א גדול, יזכרו את המשחק שבו נעצר על אפס נקודות. את המאמן, לעומת זאת, כנראה יזכרו באור הרבה פחות חיובי...

ikrmr

New member
לשחקן התקפי איכותי שחושב על הקבוצה,

לא פחות מאשר על עצמו הוא שחקן שיש לו סיכוי מעולה להצליח בנב"א, כיוון שהוא לא יקח שום דבר בכוח וידעו שלא משתלם לשמור עליו חזק, כי אז שאר הקוצה תקלע במקומו, כי הוא יקח את המשחק על עצמו בכוח בשמירה אדוקה.

Or Amit

New member
מוזר קצת הסיפור איתו

מצד אחד ברור לחלוטין שהוא אנדרסייזד להיות שוטינג גארד (1.85 ביום חם) מצד שני ברור שיכולות הקליעה שלו הן חריגות מצד שלישי אף קבוצה שפויה בדעתה לא תיקח אותו להיות הרכז שלה מצד רביעי מדובר ככה"נ בווינר מסוג שונה לגמרי מוק-דראפטים שונים ברשת דירגו אותו בין המקום התשיעי למקום ה-22. טורניר מכללות כמו של שנה שעברה יקפיץ אותו לדעתי למקום בטוח בעשיריה הראשונה.

למעלה