זה גם פורום לפסקל?

demoloc

New member
זה גם פורום לפסקל?

מישהו יכול לתת לי לינק (HTTP לא FTP ) להורדה של ההתקנה של טורבו פסקל?

ilankt

New member
צריך להכניס לטאגליינס

אני ממש לא אוהב ללכת לאתר של אורט הוא מפחיד
קישור הוראות: יש לפתוח את הקובץ המצורף לתוך תיקייה זמנית.לאחר פתיחת הקובץ יש להריץ את הקובץ .Run_Me!.bat . לאחר מכן יש לעבור לספריית C:\TP7\BIN ומתוכה להעתיק את הקובץ PAS.BAT ולהדביק אותו כקיצור דרך בשולחן העבודה. לאחר מכן לחיצה כפולה על סמל קובץ זה תפתח את התוכנה.

demoloc

New member
עוד עזרה.

איך אני עושה GENERATOR (כמו בפלאש) בפסקל? כלומר קובץ שאם לוחצים עליו זה מריץ את התוכנה ולא מראה את התיכנות?

נסיון שני:

חפש בתפריט COMPILE את השדה DESTINATION ותחליף את הערך שלו מ MEMORY ל DISK. (אין לי על המחשב טורבו פסקל, אז אני לא בטוח שזה באמת השם של זה)

demoloc

New member
התקנתי,זה בדיוק TP רגיל

זה רק גירסא של TURBO PASCAL , או שאולי הורדתי את הלא נכון?

עידו123456

New member
אנשים כל-כך מורגלים בלגנוב תוכנות

שגם כאשר שם התוכנה צועק להם "אני חופשי! אני חופשי!" הם מעדיפים למצוא, בוא נגיד, "דרכים יצירתיות" להוריד את הקובץ.

IP yuval

New member
אתה אומר לי?

משהו כמו חודשיים לפני שידעתי מה זה לינוקס אמרתי בגאווה "אין לי אף תוכנה חוקית על המחשב". עכשיו החכמתי ואני יכול להגיד "אין לי אף תוכנה לא חוקית על המחשב". אני מצפה ליום שאני אוכל להגיד "אין לי אף תוכנה לא חופשית", כי עכשיו, עדיין, יש לי ג'אווה sdk ופלאש פלייר.

demoloc

New member
יש לכם אתר

שמלמד UNITS בפסקל ? עדיף אתר קל לשימוש עם דוגמאות (חשוב דוגמאות). תודה רבה. ניסיתי בגוגל , התוצאות שקיבלתי לא היו משהו.

למעלה