זה בסיסי

זה בסיסי ../images/Emo3.gif

אמנם הצטיידתי בבייסיק אתמול, אבל עדיין אני זקוקה לעוד ו... לא מוצאת, בטח לא במחיר סביר. אני מחפשת טייץ קצר, יש לי זוג כזה שימושי מאוד שמשמש גם לפעילויות ספורטיביות וגם כבסיס מתחת לשמלות קצרות במיוחד... אני חושבת שקניתי אותו בתמנון, אני זוכרת שהוא לא עלה הרבה אבל בתמנון כבר אין דברים כאלו ולא מצאתי גם במקומות אחרים. אני מחפשת גם חצאיות בסיס שמתאימות מתחת לשמלה קצרה - ולא רק בשחור ו-כשכבר אני מוצאת משהו בסגנון המחירים הן בסביבות 200 ש"ח. רעיון מישהי?

niya

New member
אם את תל אביבית

אז עד כמה שידוע לי יש ברחוב קינג ג'ורג המון חנויות שמוכרות פריטי בייסיק חביבים במחירים נחמדים. אם בירושלים אז יש ברח' אבן ישראל - חנות חביבה שאני קונה בה לא מעט. נסי בתמנון עודפים (לדעתי במרבית הערים הגדולות יש תמנון עודפים) - המחירים שם לפעמים מצחיקים!

גם בתמנון הרגיל המחירים מצחיקים

אבל כמו שכתבתי - בתמנון כבר אין דברים כאלו, לפחות לפי המוכרת בסניף בקניון איילון... אני רמת גנית, אולי באמת כדאי לעשות סיבוב בקינג ג'ורג', יש המלצה ספציפית?

lollapalooza

New member
את בטוחה שאין בתמנון?

אתמול הייתי בסניף בסנטר (בלי קשר, המחירים עכשיו מעולים ושווה ללכת) והיו להם טייטס בכל מיני אורכים, לא יודעת מה זה קצר במונחים שלך, אבל היו.

בסניף בקניון איילון לא היה

המוכרת הראתה לי כמה דברים שכל קשר בינם לבין טייטסמקרי בהחלט. אני מתכוונת לטייטס שמגיע לאמצע הירך, באופן כללי נראה ששם בסניף לא היה טייטס חוץ מארוך לגמרי.

Fun Fair

New member
אני שונאת את הסניף בקניון איילון!

זה הסניף שהכי קרוב לי לעבודה ואני פשוט לא מוכנה להתקרב אליו...

svety

New member
תנסי בתמנון בקניון ביאליק

בנוסף, אני תמיד קונה את הטייצים הקצרים שלי בדוכן בשוק הכרמל זולים ומחזיקים מעמד לאורך זמן

veredvered

New member
אין סיכוי שזה יקפוץ אבל ../images/Emo124.gif מרציפנית!!!

האם מצאת טייטץ קצר? אני גם מחפשת ולא מצליחה למצוא

veredvered

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif<

לא קופץ אבל קיבלתי מסר ../images/Emo3.gif

האמת שלא היה לי זמן לשופינג בתקופה האחרונה ככה שלא ממש חיפשתי...

למעלה