זה בסדר, מצאתי:

אמ

זה לא בדיוק מה שחיפשתי, אין פה אלמנט של בקשת משאלה, אבל לפי מה שכתוב שם זה גם אמור לעזור. נחייה ונראה.

RainBird

New member
כשאני הייתי צעיר היו צריכים לפחות לעשות הקרבה של מינימום תרנגול שחור כדי לזמן את הוד מלכותו השטן. כיום תפילה ונר ואתה מקבל את אותו השירות. בלה.

gdisrael

New member
שטויות, לא נכון בגרוש - אך כמו שחכמ

-ינו אומרים, פתי מאמין לכל דבר. בכל אופן, ארדן מומחה בזימון מלאכים למיניהם, תתייעץ איתו עם המכשפה תרצה להרתם לעזרתך. ואגב, ארדן, אל תשטה בו, לא כולם מסוגלים לזמן את השטן עם תפילה ונר.

MetalSinagouge

New member
Well FUCKIN' DUHHH!

תקרא את התגובה שלי בשירשור הקודם שכותרתה "אם חשבת על זה"... אם לא הייתי יודע אחרת (ואני לא) הייתי אומר שפיתחתי לעצמי כוחות טלפתיה. רק חבל שהמסר מגיע שעתיים לאחר השליחה
(אתה יכול לנסות ללחוץ על מילה או ביטוי שצבועים בכחול בהודעה, וזה יביא אותך כמעט מיד לדף מקושר! אם היו לי ספקות לגבי המהפכה התעשייתית והכיוון שלה במאה ה21, אחרי שהכרתי את שיטת "ההיפר-קישור" הם נעלמו.)

זהו, עשיתי את זה!

בדיוק מה שכתוב: הדלקתי נר אחד שחור ואחד כחול, כתבתי את התפילה על נייר, חזרתי עליה בקול, אחר כך חתכתי לי את האצבע עם סכין מטבח (אווץ', דרל אגב), וא"כ שרפתי את הנייר. עכשיו נשאר רק לחכות.

gwizard

New member
עשית טעות

היית צריך לכתוב את התפילה עם הדם שלך, לא לכתוב בעט ואז לחתוך את האצבע. תתבייש לך, השטן לא אוהב ילדים מפגרים שמפחדים לשפוך דם !

MetalSinagouge

New member
התרככו התרככו... ../images/Emo4.gif

באחד הFAQ בסוף הדף, הם אפילו "מרשים" לבצע את הטקס במה שהם מכנים "מקדש אסטרלי", ואומרים שזה תקף כמו טקס פיזי. חייבים לציין את העובדה שהיו לבחור מבעוד מועד נרות שחורים וכחולים בבית, זה כבר הופך אותו לסאייטאניק לדעתי
&

gwizard

New member
ועכשיו ברצינות

אל תזלזל במקדש אסטראלי ! אכן, כל מה שאתה שם הינו תחליך בר קיימא למישור הפיסי ואפילו יותר. הרבה יותר. כמובן שאני בספק שכותבי האתר ההוא ממש יודעים מעבר לשם של המושג, אך זה כבר לא קשור.

MetalSinagouge

New member
שמעתי על זה פה ושם...

והנחתי הנחה (אני חושב שהיא די מוצדקת) שמקדש אסטרלי זה משהו שנבנה במישור האסטרלי, באתר הם מדברים על 'פשוט' מדיטציה- ואז דימיון הטקס.

Psychodal

New member
היי

http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SATANIC.html אפשר לדעת מה זה בבקשה?;]

למעלה