זה בסדר להיות אחר ?

מה שבטוח

זה שביטחון לא חסר לי.
אבל אין לי שום כוונה לנסות לשכנע אותך.
או אפילו לשנות את דעתך.

אסףג1981

New member
שיהיו. על הזין שלי.

העיקר שזה טבעי ולא מאיזה אגרוף. למרות שלחטוף אגרוף במהלך קטטה זה מאוד גברי... עכשיו אני מבולבל.
תודות לך החלטתי להפסיק את הטיפולים בלייזר... שמעתי שהראסטות בחזה אט אט נכנסות לאופנה.
חכי רגע, אני לוגם מהכוס בירה הגדולוה והגברית שלי... פאק, נשפך על החולצה... כתמים זה גברי, לא מכבס יותר את הבגדים.
מי זה האקס המיתולוגי שלך ? פרד פלינסטון ?

זה באמת נורא, מאוד מבגר

אבל יש תמיד את האופציה של מלפפונים עבים חתוכים דק לעיגולים, המונחים בעדינות על העיניים.

ואם מדובר במשהו פרמננטי יותר (לא כתוצאה מעייפות זמנית), ניתן להזריק חומצה הילואורונית ע"י פלסטיקאי מוסמך (ד"ר קליין מומלץ). מחזיק 6-8 חודשים בטרם דרושה הזרקת תחזוקה.

נשים לא הכי אוהבות

שהגבר שלהן מטופ מידי ,זה מעמיד את התחרות איתן ומשדר להם שאולי יש לו מהצד ולכן הוא משקיע בטיפוח יתר על המידה!

כשהלכתי לטיפול פנים כל 3 חודשים לא הייתי מספר על כך ,על הטיפולי ספא החודשיים כן .

1Shir

New member
מה?! מתאמץ מדי זה אולי רק הבנאדם, לא החליפה

אם הוא מתנהג כמי שלא מרגיש טבעי עם עצמו, זה מתאמץ מדי
דווקא הכי סקסי זה חליפה בישראל... כי זה נדיר

מנומשת27

New member
כולנו פתיתי שלג חד-פעמיים

אזוטריות היא עניין של מיקום ופרדיגמה. האם היפה/אסתטי הוא האותנטי, האם היפה הוא החד-פעמי, האם היפה הוא יוצא הדופן, המקורי וכן הלאה. לפרדיגמה הזו ישנה, בד"כ, אחיזה כזו או אחרת במציאות: היפה הוא האותנטי מפני שהוא משתלב בסביבתו. היפה הוא החד-פעמי משום שהוא נדיר. לחילופין, היפה הוא זה שמשקף בצורה המיטבית את התרבות שממנה הוא מגיע ולהיפך (לכן, למשל, בית מרוקאי בניו-זילנד נראה לא רק אנכרוניסטי, אלא לעיניים מסוימות, גם לא יפה).

אתה מצביע על מספר מקרים של ג'וקטספוזיציה בין תפיסות יופי שונות. למשל: בחור ישראלי, שחי בחברה שבה השארם הגברי מחייב חוסר-מאמץ, וחליפה - שבהכרח מצביעה על מתן שימת לב לפרטים. האם הייתי יוצאת עם בחור כזה? שוב, השאלה היא כיצד הג'וקסטפוזיציה הזו נתפסת בעיניי. כקושי לקרוא את תכתיבי החברה, כתפיסת יופי אחרת (והתעקשות עליה), או כל אפשרות חלופית שעומדת בפני.

תשובות

1. כן, רק אם אפשר בלי הוסט מתחת
ורק שיודיע לי לפני כדי שלא אגיע עם ג׳ינס.

2. לא. זה מאוד מוזר לחשוב שהגבר שאני חושקת בו בכלל מעוניין להיות ברבי.

3. ברור שכן.

למעלה