היי, מה קורה ?
זה אחד הדברים היותר מרגיזים שקרו לי לאחרונה , כל הפורום איבד מזוהרו, הכל נראה חשוך עכשיו, ציפיתי למצוא כאן קצת שלווה אחרי שבוע דפוק בצבא, אך גם זה לא מתאפשר, רציתי לכתוב הודעה אך הגרפיקה בלבלה אותי, רציתי לקרוא את סיפורך אך לא הבנתי כלום, רציתי לאכול... לא, זה כבר לא קשור, מנהלי פורום יקרים !! עשו נא עימנו חסד של אמת והחזירו לנו את הגרפיקה הישנה והמקסימה, שלא נאבד חלילה בים של שרשורים בלתי מובנים, כי הרי מה מסכן הוא השרשור שזנבו ושולי המסך מצרים עליו מלחיות את שארית חייו בשלווה וברוגע, ומסכן אותו השרשור שבעתיים, כי איככה יהיה מובן לכל נפש, והרי טובע הוא במספרים ? ומה מסכן הוא אני שמנסה אני לקרוא / לכתוב / להבין / להפנים / לייעץ / וכו, אך איני יכול מחמת רשעותם של רודפי גימיקים למיניהם שלקחו את החוק לידיהם האלימות וקבעו להם סטנדרטים חדשים ? תוחזר הגרפיקה הישנה ומיד !! אגב, כמעט רציתי להחרים את הפורומים, אך אם כך יהיה אקוץ בחיי, כי מה שווים הם ללא פורום יוצאים, הרי חשקה נפשי בהתעמקות יתירה בחיינו הדלים אותם זרקנו מאחורי גבינו בשאט נפש, ומה יהיו חיי שווים ללא דיסקוסים וללא טונות מלל על חיי הקודמים ? עז רצוני לדוש שוב ושוב באותה ביצה דביקה של שרשורים עשויים גומי לעיסה שפג תוקפו, בנושא יצל"שות, והכל לשם שמים כמובן, וכל המוסיף, מוסיפין לו.... אהההה.... מנהלים, הבנתם ? ואני יושב לי בביתי הקט בפאתי כפר סבא רבתי, וחושב לי, מה, מה בשם אלוהים כ"כ מושך בפורום, חושב.. שוב חושב... לעזאזל, לא מוצא תשובה, נו, לאלוהים פתרונים, ויפה שעה אחת קודם. ובזאת באתי על החתום, אור לכ"א שבט התשס"ג, נאום סיטרא, ואלוהים יהיה לי כעד.