זה בינס!!

זה בינס!!

איך לא חשבנו על זה?? רא"ב הוא בינס! אם אנחנו מכירים את רא"ב אז זה חייב להיות הוא, קודם כל שם המשפחה שלו מן הסתם מתחיל בב' דבר שני במכתב רא"ב כתב "אני בטח אמות לפני שתקרא את זה" הוא כנראה היה זקן/חולה מאד, דבר שלישי, כשהוא נשאל על חדר הסודות הוא התחיל להיות די לחוץ... אבל אני לא בטוח שזה קשור... דבר רביעי, כל המורים הקבועים בהוגוורטס יש הסטוריה די מפוארת.. טוב בערך, אבל כולם ניראים תמיד מוצלחים מאד... נניח סנייפ, מקגונגל, פליטיק (אמרו גם שהוא היה טוב בדו-קרב)... דבר חמישי וזה באמת חשוב.... שימו לב כמה זה מתאים לרולינג... איך תמיד העבר שלו היה מסטורי... פעמיים או שלוש הזכירו שהשמועה אומרת שיום אחד הוא פשוט מת על הספה והמשיך ללמד... אבל שום דבר יותר מזה... כמו סקאברס כזה... לאדע לי זה ניראה די הגיוני...

Lord VoIdemort

New member
נמ, אתם יודעים

לא כולם כאן רוצים לדעת מי זה רא"ב, יש כאן אנשים שרוצים פשוט לחכות לספר. פעם הבאה תשימו אזהרה או משהו :\

Shiri from the block

Active member
אבל זאת רק תיאוריה!../images/Emo12.gif../images/Emo113.gif זה לא שרולינג גילתה שרא"ב זה בינס והוא ספיילר לך את זה. הוא סתם העלה תיאוריה

כן, אבל יש כאלה שלא רוצים../images/Emo126.gif

לחשוב על שום אפשרות. כי וואלה, יום אחד הם יקראו תאורייה שפשוט תיראה להם הכי נכונה, ויש מצב שגם ככה רולינג תכתוב.. וזה הרגשה כזאת של "אוף קראתי ספויילר" אפעלפי שזו רק תאורייה.. בכל אופן.. סמנו תאוריות..

Shiri from the block

Active member
ממ טוב..../images/Emo113.gif אני עדיין לא מסכימה כי תיאוריה זאת סה"כ תיאוריה. אי אפשר לעולם לדעת בוודאות מה רולינג תכתוב.. אבל סבבה, אם זה מפריע לאנשים אז שיסמנו בפעם הבאה

Koki Girl1

New member
אבל הוא מת כבר הרבה זמן

טוב לא יודעת זה נשמע לי ככה,כיאילו זה מישהו שלא מת כל כך מזמן

בספר השני כתוב...

שבינס היה חי מלפני 50 שנה... הוא היה צעיר אז והוא הכיר ולימד את וולדמורט. סביר להניח שהוא היה חי גם 20 שנה אחרי. אף אחד לא יודע מה יהיה אבל... נחכה, נראה.

לא זכור לי

שסופר משהו כזה בספרים. אם תוכלי להביא ציטוט מהספר שבו כתוב את זה, אני אודה לך.

shahar615

New member
נשמע הגיוני..

עוד בערך 4 חודשים תדעו.. ורק אני לא
(אח שלי...
)

אם הבעיה היא שיהיה רק ספר אחד

אז תקנו שתיים וכשתסיימו (שזה בטח לא יותר משבוע אחרי) תחירו את אחד הספרים... אנחנו תמיד עושים את זה....

Shiri from the block

Active member
מה ספוילר בזה? זאת סתם השערה../images/Emo113.gif כמו שאתה יכול לעלות השערה ש "הארי ימות בגלל ש........" זה אותו הדבר.

lorda

New member
הומ

אני לא קוראת את זה. ותשים ספויילר. יש כאלה שלא רוצים לדעת >> רק בזכות התגובות נצלתי.

Gummy Bears

New member
|מנטוס|

אני לא אגיד "תכתוב בכותרת שזו תאוריה!" כי כולם אמרו. אז אני אשנה את הנוסח: תכתוב שזו תאוריה בכותרת. הידד. זה יכול להיות הגיוני, אבל משהו אחד לא מסתדר לי: המניע. מה יגרום למישהו כמו בינס לרצות לקחת את ההורק' של וולדי?

למעלה