זה בוקר מוזר

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
זה בוקר מוזר

מוכרחה להודות, הכול מתערבב לי זאת אחר זאת מפליאים אותי המון, גם פה בפורום. מה קרה לכם אנשים?...איפה הכבוד המינמלי? איפה שמחת החיים? האהבה והערכה? האושר שזרם בין אצבעותיי נדמה כנעלם כמעה, אני קצת אבודה, לאן אלך? מה אעשה? מי אני? איפה אתחבא? מרגישה קצת לבד, ההחלטות שלי לא הופקו, מרגישה שינוי, שציך לבוא....... ואיפה אתם? מה בחייכם?.... מה עם ההחלטות שלכם? רצון לשמחה, לאהבה וטיפוח.. קצת משהו מעבר מלקום לעבודה, משהו שכולל בתוכו את מהות החיים הקצרים, שהם אוסף חוויות מתי נראה את החיים כך ונתחיל לחיות?!

אךךךךךךך יולי מסכימה עם כל מילה

ממש צודקת, האמת אני ממש שמה **** על הכל הכי חשוב לי בעולם לההנות בדרך שלי, באשר היא, מכיון שדרכי שלי לא מקובלת על כולם אמנע מלפרט, כדי לחסוך תגובות אם בכלל. אבל כדאי שיתעוררו אנשים, כל הכוחות שעכשיו מוציאים לשוא לא יהיו עוד כמה שנים, שיהנו שישמחו מספיק להתיאש. הייתי מצטטת משהו שקראתי מאתמול בעיתון וזה כל כך מתאים לקטע שכתבת עד כמה צריך לההנות מהחיים. אבל הוא קצת עצוב. מה את אומרת כדאי? לצטט אותו? או שנוותר? חחחחחחחחחה יוניתוש

yoli

New member
יוניתי!!

בטח נשמה, מזאת אומרת..!! כול מה שיתרום לחיי באיזשהיא דרך מוזמן!!!!! דרך אגב סוג הבילויים שלך חביב עלי, גם אני לא אחת ששמה*** וזה היתרון שלנו לא?

למעלה