זה באמת!!!

ניקולי

New member
זה באמת!!!

אחרי כמה סיפורים אמיתיים שכבר כתבתי החלטתי היום לכתוב סיפור מני רבים. זה קרה לפני כ - 41 שנה (בערך) שנת 1962 הוא שירת בחיל חימוש והיא היתה נערה כבת 16 בערך כמו כל ההתחלות ואני לא ארחיב הם התאהבו האחד בשניה.. למרות גובהה הקטן נמשך אליה בטרוף. שנת 1965 לאחר שירותו הצבאי נישאו כדת משה בישראל, נולד להם בן זכר ילד יפיפה..ושובב.. בשנת 1967 מלחמת ששת הימים אסון!! האב יצא למילואים,פיקח על חילים, נתן הוראות נתן פקודות, באחד מימי המלחמה יצא מתוך משאית שהובילה אותו לאחד ממקומות הארוע..בערך ארבע מין החילים נשארו עדין בתוך המשאית שלפתע נזרק רימון אל עבר המשאית. ארבעת החילים נהרגו במקום ואילו הוא נפצע קשה מאוד.. חצי גוף היה משותק מהפגיעה שלו הוא נפצע בצידו הימני של הראש. מאז..הוא לא מפסיק לעשן מעשן בטרוף לאחר כ - 10 שנים נולד לו עוד בן. שני בנים יש לו..בהתחלה היה עובד..אך כיום הוא יושב על כסא גלגלים.. ומעשן, וממשיך לעשןןןן ולעשןןןןןן... קירות הבית שלו נהפכו להיות צהובים מהניקוטין של הסגריות. אבל אותו זה לא מענין הוא משיך וממשיך לעשן..השבוע אישתו עברה צינתור בלב (פעם ראשונה שלה).. הוא נפל כבר כמה וכמה פעמים בגלל מחלת האפלפסיה (כתוצאה מהפגיעה יש לו התקפים)...אבל הוא ממשיך לעשן ולעשן...!! יש לו שני נכדים מתוקים ושני בנים מקסימים..יש לו גם שתיי כלות לא רעות כלל אושה שכל חייה רק טיפלה בו עשתה ומלאתה את מקומו גם כאישה וגם כאבא לילדים שלה.. והוא יושב בכיסא גלגלים נראה כמו סמרטוט ומעשן ומעשןןןן... יש הסבורים כי: הוא כ"כ התאכזב בחייו..שלא הרגיש את הצורך לנסות ולחיות כמו בן אדם נורמלי..לכן הוא מעשן ומעשןןןן ומעשןןןן כי ממש לא מזיז לו ממה ימות..ממש לא מזיז לו אם זה בגלל התאונה הקשה או בגלל הסיגריות. והוא יושב על כיסא גלגלים ממשיך לעשןןן ולעשןןןן ולעשןןןןןןן........ סיפור אמיתי......שלכם ניקול*

mariana

New member
ניקוללללל

מה איתו כיום??? מת מסיגריות? רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת ואת יודעת שכל פעם שיש סיפור כזה אני מגיבה. חבל שהוא הורס את החיים שלו במקום להגיד תודה לאלוהים שהציל אותו ממוות הוא מעשן והורס לעצמו את החיים

ניקולי

New member
מקסימה!!

תראי מרין אם אני מסתכלת על העבר אז כן.. כולם הגיבו לסיפורים שלי..ותמיד אבל תמיד הגיבו.. הסיפור אכן עצוב כמו שסידי וג'ס ציינו וגם את. כיום הוא עוד חיי , אבל עדין מעשן בטרוף.. שתביני הבן אדם הזה עבר התקפות מכאן עד לא ידע.. והוא עדין ממשיך לעשן.. גם אני בדיעה שלך שהוא צריך להודות לאלוקים על כך שבכלל נשאר בחיים ושיש לו ילדים ונכדים ובסה"כ אם לא היה מזיק לעצמו.. היה חיי כמו מלך!! אבל זאת הדרך שהוא בחר לעצמו ואין מה לעשות אלפי פעמים ניסו לדבר איתו, אלפי פעמים ניסו לאמר לו עד כמה המצב לא טוב בשבילו.. אבל הוא בשלו. אני מקווה באמת שלא יסבול עוד הרבה..כי כשאני רואה אותו נקרע לי הלב אני פשוט המומה כשאני לידו, את יודעת יהודה ראה אותו פעם ראשונה לפני כ...חצי שנה בערך אולי פחות.. והוא לא הפסיק להסתכל עליו.. איך הבן אדם יושב על הספה בסלון כל הרהיטים בבית והקירות צהובים מהניקוטין.. והוא מקופל כולו מכווץ כולו ומעשן הסיגריה כמעט נופלת לו מהידיים והוא מחזיק אותה בקושי כי היא כבדה לו.. יהודה ישב ובהה בו והיה פשוט בהלם טוטאלי. כן זה כואב, זה עצוב וזה הדוד שלי!!!!

mariana

New member
ממש עצוב

הוא ממש מכור וזה נמשע מאוד קריטי המצב הזה. אני באמת מקוה שיום אחד יהיה לו סויטצ' במוח ויזרוק את הסיגריות

ניקולי

New member
לצערי

זה כבר מאוחר מידי כי שום דבר עכשיו לא יחזיר לו את הביראות שלו

ניקולי

מה שלומך? זה אכן סיפור עצוב, אין לי הרבה מה לומר, כי אני ישר מתעצבנת מאנשים שלא אכפת להם מעצמם, קשה לי להבין איך אנשים מסוגלים כל-כל הרבה זמן לשקוע בעצב ודיכאון, כולם עוברים את זה אבל זה חולף לאחר זמן קצר, אנשים ממשיכים הלאה ומשתנים. מה שנותר לי זה לאחל לו שיתעורר ויתחיל לחיות את החיים בצורה בריאה ונקייה, ואני לא מסכימה איתך שכבר מאוחר מידי, שום דבר לא מאוחר, גם אם הוא בן 70.

black ross

New member
שמישהו ישים לו סטירה ויעיר אותו ../images/Emo70.gif

סליחה אם אני בוטה אבל הוא צריך איזו סטירת התעוררות
איך מישהו יכול לוותר על החיים בכזו קלות
מילא אם הוא היה לבד בעולם אבל יש לו משפחה שכל כך זקוקה לו והמשפחה הזו נהרסת רק מלראות אותו ככה ... אני חושבת שהוא מריך טיפול פסיכולוגי ודחוף

ניקולי

New member
חני, ושירן

רק עכשיו ראיתי את ההודעות שלכן מה שרציתי לאמר לך חני זה שהוא כבר גמור בגלל זה אמרתי שכבר מאוחר מידי, שום דבר בעולם לא יחזיר לו חיים נורמלים גם אם יעשה אלף נסיונות הוא לא יחזור להיות מה שהיה. ולך שירן סיטרת לחי או פסיכולוגים לא יעזרו לו כי נראה לי שאחרי שהלך לפסיכולוג , הפסיכולוג הלך אחרי זה לפסיכיטאר.. הבנת ממי?? בקיצור מקרה אבוד!!

למעלה