זה באמת עובד

girl3080

New member
זה באמת עובד ../images/Emo24.gif

לפני חצי שנה הייתי ממש בדכאון. הרגשתי שהלך לי כל הביטחון העצמי, לא הצלחתי למצוא עבודה למרות שחיפשתי הרבה .. אחרי שראיתי את הסרט הכל השתנה. בכל בוקר התעוררתי ורשמתי על פתק איזו עבודה אני בדיוק רוצה וכמה בטחון אני רוצה שיהיה לי. והנה אני היום, כבר שלושה חודשים עובדת במקום שעליו חלמתי, והבטחון שלי משתפר מיום ליום. דבר אחד ביקשתי ועוד לא קיבלתי : וזה בן זוג שישקיע בי ויעשה אותי מאושרת. אני חייבת להודות שלאחרונה הפסקתי להתמיד בעקרונות הסוד ואני תמיד אומרת "יש לי חרא של מזל בקטע הרומנטי".. אבל הלילה התעוררתי. לבקר פה בפורום.. זה פשוט מחזק אותי לחזור לעקרונות הסוד. אני יודעת שבסוף אני אקבל את הגבר שעליו תמיד חלמתי
בהצלחה לכולנו, ובאמת כיף שיש פורום נחמד שכזה להעצמת עקרונות הסוד, כי זה באמת משנה חיים בקשה קטנה: מה דעתכם שכל אחד ירשום מה הוא עשה כדי ליישם את עקרונות הסוד? (שינוי חשיבה, כתיבת פתקים). אני למשל 1)העפתי תמונות שבהן אני מצולמת לבד בחדר במקום זה עיצבתי תמונה רומנטית של זוג וקניתי ברבורים יפים לחדר (פנג שואי) 2)התחלתי לעשות דימיון מודרך (למרות שלאחרונה הפסקתי בגלל העצלנות שלי...) 3)רשמתי בכל בוקר על פתק מה אני רוצה 4)מתפללת בלילה לאלוהים שיגשים לי את משאלותיי

ע ו פ ר ה

New member
מאוד משמח לקרוא סיפורי הצלחה.

בעניין בן הזוג: כתבת: וזה בן זוג שישקיע בי ויעשה אותי מאושרת. אני מציעה לך לעשות את עצמך מאושרת ולהשקיע בעצמך. בן הזוג יהיה בונוס. בהצלחה עופרה

למעלה