זה באמת מולד?

לסבו

New member
זה באמת מולד?

אני זוכרת שהייתי בגן הייתי מאוהבת בבן מהגן שלי, והייתי מאוהבת גם בכיתה ג' בבן מהכיתה שלי. ונחשו איך התחלתי להיות לסבית?????? הייתי מאוהבת בבן בכיתה ו', אבל הוא הגעיל אותי מבחינה גופנית ובאותו זמן התכלתי לשים לב לבנות. אבל תמיד הרגשתי שאני שונה, תמיד לא הייתי כמו כל הבנות. אז מה שאני בעצם שואלת זה האם זה מולד? כי אם כן, אז למה הייתי מאוהבת בבנים לפני שגיליתי שאני לסבית? ואם לא, אז למה תמיד הרגשתי שאני שונה משאר הבנות? *במטרה לפתוח דיון*

FreakOnALeash

New member
אולי, את לא שונה, את מיוחדת?

אויש, אני ממש מפתיע את עצמי. לדעתי בגיל צעיר ההבדלים בין הנים לבנות פחות משנים... זה עוזר לך לחשוב?

featherhead

New member
בדיוק..

בגן הייתי חבר של אחת בשם עדי. הבטחנו אחד לשניה שנתחתן כשנהיה גדולים. אבל זו לא הייתה אהבה. וגם כש"התאהבתי" במישהי בכיתה ד', גם זו לא הייתה אהבה ש-כללה משיכה. וככה נראה לי שגם היה אצלך. אני משער, בכל אופן. את חושבת שהקראש הזה בכיתה ד' על אותו ברנש הכיל בתוכו משיכה כלפיו? נראה לי שלא. בעיקר בגלל שהיית בכיתה ד', וכל מה שהעסיק אותך היה ברביות או משהו כזה (הכללה נוראית, אני יודע. אבל אני פשוט לא זוכר כלום מהגיל הזה!) (אה, חוץ מ"אסף השמן":). עכשיו, השאלה האם המשיכה המינית לבני המין שלנו היא מולדת.. למען האמת, אני בכלל לא מבין בכל הנוגע לגנטיקה ולאותו גן שקובע (אם בכלל) לאיזה מין אנחנו נמשך. אבל אני בהחלט לא פוסל את האפשרות שזה נקבע לפי החברה שבה האדם מסתובב ואל תוך מה שהוא גדל. עד לפני כמה זמן גם החזקתי בתיאוריה על אינטיליגנציה רגשית גבוהה יותר וכל הסטאף הזה, אבל זה השתנה. וכעת זה לא מעסיק אותי כמעט ואני פשוט משתדל להיות שלם עם עצמי עד כמה שאפשר..

Wrecker

New member
כי...

כי בגיל הזה את מחכה את המבוגרים יותר ואין לך ממש דעה..ובכיתה ו בערך מתחיל הגילוי המיני...ומתחילים להבין שזין זה לא רק בשביל להשתין או שציצי זה לא רק בשביל להניק....לא משנה אני מקווה שהבנת את מה שהתקוונתי אליו ואם לא אז לא נורא הרבה לא מבינים...

למעלה