זה אשכול פרידה..

זה אשכול פרידה..

אני כבר לא תיכוניסט, ולא נשאר הרבה שאני יכול לעשות פה. ניסיונות לשמור באופן פוריטני על מה שהיה פה פעם נידונו לעלות בתוהו, וכנראה שהפורום הזה יהפוך לעוד שלוחה ליד "שישיסטים", "שמיניסטים", "עבוע"ב" וכו' וכו'. אחרי מעל לארבע שנים שכתבתי פה, יש המון המון זכרונות לחלוק, עם הרבה מאוד חברי פורום, שלמרות שמדובר בקהילה סה"כ אינטרנטית, ראינו את עצמינו במשך פרק זמן מכובד ביותר (אצלי מדובר על מעל ל20% מהחיים שלי, לא יודע מה אתכם) מתפתחים, אני יודע על לא קשר ולא שניים שצמחו בין חברי פורום כאן. לי אישית עדיין יש ידידים טובים וטובים פחות שבלי הפורום הזה לא הייתי מכיר ורק בשביל זה זה שווה הכל. ומי שרואה את ההודעה הזאת, מתבקש להגיב, לפחות פעם אחרונה לפני שהפורום הזה דועך ונעלם בתור מה שהכרנו, ומי שרוצה לשמור על קשר תמיד מוזמן לאייסיקיו שלי 6167836. אהבתי את כולכם, גם את אלה ששנאתי. שי, דשא, החמשוש, Hell is beige, או איך שאתם לא זוכרים אותי.

Levinzone

New member
אוי נו...

אין לי מה לכתוב... אני מסכימה איתך בקשר ל"ימים הטובים" ובקשר להתפתחויות בין חברי פורום (מי כמוני יודעת
- אבל אתם לא יודעים). 2001 היתה שנה טובה, אין ספק. אני נותנת לינק לימים הטובים
. תמצאו אותם בעצמכם אם תלחצו על ארכיון. היֵה שלום יעל שמתבאסת לראות איזה טיפשה היא היתה פעם.

Levinzone

New member
לא...

סתם חיפשתי משהו שאני זוכרת. אתה יכול לדפדף שם להנאתך.

dominik

New member
משעשע למדי

אני די בטוחה שההודעה שלי בלינק הזה היא ההודעה הראשונה שלי, כשעוד הייתי נחמדה לאנשים גם ללא אינטרס אידיאולוגי ישיר. וכבר אז חגגה פה ההתרפקות על הנוסטלגיה. מה שמוכיח שלהיותנו חבורה של סבתות קוטריות שמדי פעם מתקבצות על הספסל בשביל לרטון על העולם אין שום קשר להתדרדרות הפריודית של הפורום.

אני מאוהב..

לאחר הפגנה כזו מרשימה של חדות אבחנה, ניתוח מרשים של המצב ויכולת ביטוי מדהימה - וכל זאת עוד מבלי לציין את מראך שובה הלב - היש אפשרות נעלה יותר לניהול הפורום? אם מישהו אי פעם יוכל להכנס לנעליו האגדיות של נעל, זו רק את, דומיניק. המנהל מת, יחי המנהלת החדשה! המנהל מת, יחי המנהלת החדשה! המנהל מת, יחי המנהלת החדשה!

dominik

New member
אוי, זה הזכיר לי את ערן

(החרא). למישהו יש מושג איפה הוא מתגלגל בימים אלה? ובלי שום קשר נראה עין: ההורים שלי ב"הארץ", בעמוד הראשון של "השבוע", עושים לעצמם PR על הגב של אח שלי. ציטוטים נבחרים במוצ"ש.

סופרמן!

New member
קראתי:)

ואפילו ידעתי שאלו ההורים שלך כבר בבוקר. וכמה דברים לסדר: 1) השם משפחה שלך לא כזה נורא. 2) (ובלי קשר אלייך) אני טס בסוף רק ביום רביעי, הסיפור למה מורכב ומסובך אבל השורה התחתונה היא: אל תשתמשו במשרד הנסיעות "איילה" גם אם חייכם תלויים בזה, שילוב כזה של חוסר מקצוענות טמטום שקר ואדישות לא ראיתי אף פעם. 3) היום ראש השנה האזרחית(למניינם:), שנה טובה לכולם. מישהו יודע למה קוראים לזה בארץ סילבסטר? ולמה אנשים מוכנים לשלם מחיר מופרז בשביל להידחק? ערן קורא "הארץ" בבוקר וגאה בזה.

dominik

New member
עמוד האמצע, כמובן

לא העמוד הראשון. ההורים שלי הם אמנם אסון לאומי, אבל עדיין לא בסדר גודל של הצונאמי. אותי שיעשע למדי שלאורך כל הכתבה קראו לאח שלי י', משל היה סוכן אמיץ במחלקה היהודית או לפחות אב מובטל לשישה ילדים מדרום הארץ, בעוד שמעל הכתבה התנוססה בגאון תמונה בגודל חצי עמוד של ההורים שלי ושם המשפחה המלא. אני מקווה שהם לא בנו על זה שזה שם משפחה נפוץ בקרב רוסים פאנאטים בארץ. תהנה בטיול, רחל שעדיין לא מצאה מישהו עם שם משפחה שיש בו יותר ו"וים משלה, אבל עם המזל שלה היא בטח תתחתן עם אחד. ונחמד לשמוע שלערן יש חברה, אם כי זה לא בדיוק המובן שאליו התכוונתי ב"מתגלגל".

cicada

New member
אבל אתה מה שקרה בעירוני א', מצאו

לנכון לשים בעמוד הראשי ליד הכתבה על האסון...

kit k@t

New member
אתם אצולת הימין הרוסי?

פששש, כל הכבוד. גם אבא שלי היה פעם בעיתון :p זה היה העיתון המקומי של ראש העין, אבל גם זה נחשב... קאט

Levinzone

New member
גם אבא שלי היה פעם בעיתון

לפני הרבה הרבה שנים היו עליו כתבות בתור הגנן הראשון ממין זכר בישראל... כבוד!

kit k@t

New member
אצלנו היה יותר מגניב...

רצחו מישהו מתחת לבניין שלי, ואבא שלי ניסה להחיות אותו במשך המון זמן... לא עבד לו, הוא מת. קאט

אצלי הכי מגניב.

אחי היה בעמוד הראשי של הכותרת של מעריב ביום שישי ! והוא קיבל גם תמונה על כל עמוד השער במוסף כלכלה של יום שישי :) ... הוא זכה בתחרות "מלך הבורסה" ב100,000 שקל ... ניצח את כל התותחים של הכלכלה בארץ.

למעלה