זה אצלי.

creepy creep

New member
ועכשיו גם אצלי../images/Emo13.gif

תודות לאיש צדיק וטוב. קצת מפחדת לשמוע. חיכיתי לזה כל כך הרבה.

Evi Virus

New member
תכלס.

נראה לי שעוד לא נאמר פה הרבה (נכון שנאמר, אבל לא הרבה לדעתי) כי אף אחד לא באמת הצליח לעכל את זה, גם את הדיסק וגם את העובדה שיש דיסק, עד עכשיו.

Karma Killer

New member
אלוהים אדירים שבשמיים!!

אין לי מילים. אני מתמוגג כמו ילדה בת 12. ואם לא די בכך, גם חזרתי לכתוב בעקבות האזנה לאלבום! כמה אושר...

AcE666

New member
ואיך הוא?

הי, שמי אוריאל. האלבום הראשון הוא יצירת מופת, מבחינתי, כנ"ל השני, אבל בדרך אחרת. השלישי, לדעתי הוא נפילה. הוא עדיין טוב, כן? אבל הכי פחות טוב של אביתר. לפי מה שראיתי בהופעות ומכל מיני סיפורים ששמעתי, הוא לא יחזור לעולם לקו של האלבום הראשון או השני. ואני מדבר דווקא על הקו ההפקתי\מוזיקלי. קו מינימליסטי (פסנתר, באס ותופים, בלי הפקות בומבסטיות מידי או הרבה אפקטים) או אלקטרוני ניסיוני. תראי, רוב האלבומים של הביטלס הם דברים שיתנגנו גם עוד 50 שנה. ככה הם שני הראשונים של אביתר בנאי. האם גם החדש הוא כזה? הכתיבה? הכתיבה... ובכן, זה אביתר בנאי, לא? :)

ח ל ו ן

New member
חזרתי מאילת.

איזה סיפור מההפטרה היה להשיג את האלבום הזה. הגעתי לאילת (במסגרת טיול עם היחידה) וקיבלנו זמן להתארגן, ונאמר במפורש שאסור לעזוב את האכסניה; כמובן שלי זה לא שינה הרבה, מיד כשהגענו נעלמתי לקבוצה ורצתי לכיוון הקניון. נכנסתי לדיסק קלאב וקניתי את האלבום (40 ש"ח, ואפילו ב3 ב99 אבל זה כבר ממש מוגזם לדעתי). האלבום מקסים חיצונית, החוברת מדהימה. ועכשיו לשמוע את האלבום... רוצים פרויקט? תנסו למצוא דיסקמן בטיול בשנת 2009; אין לאף אחד!!! לכולם יש אייפודים, ונגנים מוזרים למיניהם. בסוף לקחתי את המפתחות של האוטו של המג"ד (!!!) ושמעתי את האלבום שם. וואו. פשוט וואו. אחד האלבומים הכי יפים שנעשו כאן, ואני לא חושב שאני מגזים. אחרי עומד על נייר, שחבל לי מאוד להגיד את זה, אבל אכזב אותי קשות, אני כ"כ מאושר שאביתר הוציא אלבום שאני פשוט מתאהב בו מרגע לרגע. העיבודים לא מושלמים, אבל הלחנים והמילים ואביתר... באמת שלא צריך יותר מזה. אני מתרגש מהתקופה הזאת, יוצאים בארץ אלבומים מדהימים בשנים האחרונות (רות דולורס וייס, רונה קינן, פורטיסחרוף), ולדעתי התקופה הזאת (2000-2010) תיזכר לעוד שנים רבות. אביתר, תודה על עוד דיסק עצום.

רעוּת

New member
אוף, גם אני רוצה ../images/Emo7.gif

שלחתי את אחותי לתו השמיני לפני כשלושה ימים ומאז נעלמו עקבותיה
. (כאילו, היא חזרה, רק בלי הדיסק
ילדה טיפשה
) גם אני לא אהבתי בהתחלה את עומד על נייר, אבל למדתי לחיות איתו. זה דווקא מעודד לשמוע שאהבת את החדש יותר. אני קצת מפחדת להתאכזב ושהוא יהיה לי 'דתי' מדי. בעומד על נייר פחות מרגישים את הקטע הדתי, סתם יש בו יותר שלווה והשלמה וכל ההשלכות של חזרה בתשובה וכו'.

ח ל ו ן

New member
גם אני למדתי לחיות עם עומד על נייר

אבל לא לאהוב אותו כמו אלבום-של-אביתר. את זה כן. "הקטע הדתי" מורגש בהחלט, אבל לא מפריע. לי זה לא מפריע, להיפך. ואני יכול להבטיח לך שכל המוזיקה הניאו-דתית-פיוטית שיוצאת לאחרונה בארץ (שמעת שששי קשת הוציא אלבום פיוטים?
) ממש לא מוצאת חן בעיניי (וזאת לשון המעטה של המאה.

רעוּת

New member
לא יודעת,

לא נפלתי מהשירים ששמעתי עד עכשיו (מה שהיה בוואינט ועד מחר), וזה 5 מתוך 10. הם טובים, איכותיים, יש להם עיבודים יפים והכל, אבל לא התחברתי. אני לא מתכוונת לבוא בגישה של אנטי או משהו כשאני שומעת את האלבום (למרות שדת באופן כללי מעוררת בי אנטי, ופיוטים עושים לי כאב ראש) אבל יש לי בעייה להתחבר לתכנים דתיים, גם כאלה שהם לא מסיונריים או משהו ואפילו רק מדברים על אמונה. כל אחד והאישיוז שלו

אני מניח שאתה יודע

מה צריך בשביל שהעיבודים יהיו מושלמים :) שתף אותנו.. ואותו.

ח ל ו ן

New member
אני לא יודע אם אני קורא את זה בטון הנכון

אבל זה נשמע כאילו אתה מתנשא. אני טועה?

זה אצליייייייייייייייייי../images/Emo13.gif

היום קניתייייייייייי!!!!!אני מתרגשת בטירוף,שמעתי אותו קצת באוטו,פחדתי להמשיך..שתהיה לי הפתעה טובה לבית. עפה לשמוע,עוד מעט סיקור על הדבר המקסים הזה

למעלה