חזרתי מאילת.
איזה סיפור מההפטרה היה להשיג את האלבום הזה. הגעתי לאילת (במסגרת טיול עם היחידה) וקיבלנו זמן להתארגן, ונאמר במפורש שאסור לעזוב את האכסניה; כמובן שלי זה לא שינה הרבה, מיד כשהגענו נעלמתי לקבוצה ורצתי לכיוון הקניון. נכנסתי לדיסק קלאב וקניתי את האלבום (40 ש"ח, ואפילו ב3 ב99 אבל זה כבר ממש מוגזם לדעתי). האלבום מקסים חיצונית, החוברת מדהימה. ועכשיו לשמוע את האלבום... רוצים פרויקט? תנסו למצוא דיסקמן בטיול בשנת 2009; אין לאף אחד!!! לכולם יש אייפודים, ונגנים מוזרים למיניהם. בסוף לקחתי את המפתחות של האוטו של המג"ד (!!!) ושמעתי את האלבום שם. וואו. פשוט וואו. אחד האלבומים הכי יפים שנעשו כאן, ואני לא חושב שאני מגזים. אחרי עומד על נייר, שחבל לי מאוד להגיד את זה, אבל אכזב אותי קשות, אני כ"כ מאושר שאביתר הוציא אלבום שאני פשוט מתאהב בו מרגע לרגע. העיבודים לא מושלמים, אבל הלחנים והמילים ואביתר... באמת שלא צריך יותר מזה. אני מתרגש מהתקופה הזאת, יוצאים בארץ אלבומים מדהימים בשנים האחרונות (רות דולורס וייס, רונה קינן, פורטיסחרוף), ולדעתי התקופה הזאת (2000-2010) תיזכר לעוד שנים רבות. אביתר, תודה על עוד דיסק עצום.