זה אפשרי?

בייב,השרשור הזה יוצא מפרופרציות

לא תמיד אנשים יודעים לקבל ביקורת, היא לא לקחה את הדברים שאמרת בפרופורציות .. אבל לך יפה רגוע יותר ..

אז ככה...

רוחות התלהטו לשווא וחבל. שוב כמו שנאמר פה, את הגבת על משהו שבכלל לא התייעצתי בנוגע אליו. תני לי לשאת בתוצאות של הבחירות שלי. אני יודעת שבן זוגי יכול להיות אבא שלי, ואני יודעת שהפער הזה מהווה בעייה, אבל אם בכל בחרתי להשאר איתו כנראה שיש לי סיבה טובה מספיק. את כותבת "מה עברת בחיים שלך" אז בואי נשאל את זה בצורה פשוטה יותר, מה לא עברתי בחיים שלי? שנית, הסיבה היחידה שאני לא מספרת להורים שלי היא פשוט כי אמא שלי בקומה, ואבא שלי הרוס, זה לא הזמן. אבל אני בטוחה שכאשר יסתדר ההורים שלי מאוד יישמחו בשבילי. הם חינכו אותי טוב מספיק בשביל שאני יעשה את הבחירות שנכונות לי. הם יכולים ליעצץ לי אבל לא "לשים סוף" לקשר שלי. אני גרה לבד מגיל 18. ובנוגע לילד שלי, את הילד הזה אני לא ילדתי, אני לא יכולה להכנס להריון. אני עקרה. יש לי חבר ילדות קרוב מגיל 3 שגדול ממני בשנתיים. לפני שנתיים בדיוק לו ולחבה שלו נולד בן, וכמלאו לו 3 חוד',ביום בהיר אחד באמא שלו החליטה שהיא לא רוצה לגדל אותו יותר ונעלמה. ממח' הרווחה אמרו לידיד שלי שמאחר ואין לו הכנסה ואין לו תמיכה (והוא מאוד צעיר) יש סיכוי מאוד גבוהה שהילד יילקח ממנו. אז החלטתי שאני רוצה לעזור, ואחרי הרבה מאמצים, משפטיים,וכו' קיבלתי אישור להיות אפוטרופוס של הילד. ומאז אני מגדלת אותו. ושוב תגובתך רק עצבנה אותי, כי בעיני זו לא הייתה עיצה, זו הייתה התקפה. זו היתה חוצפה.וזה פגע!! אז טבעי שכשכמישהו נפגע הוא יתעצבן. תוגובה לא פוגעת? אולי תקראי אותה שוב? את הגבת על משהו שלא ביקשתי שיגיבו עליו בכלל!!! מה גם שכתבתי שאני יודעת שאנשים מרימים גבה כשהם שומעים עלינו. בל אני את הבחירות שלי עשיתי, ואני אשא בתוצאות.

../images/Emo24.gifאני איתך.

צר לי שהשירשור קיבל תפנית כזו, ואני שוקלת למחוק חלק ממנו בגלל זה (עוד לא החלטתי ולכן בינתיים זה נשאר). אני בהחלט מסכימה עם זה שהיו פה תגובות תוקפניות שלא קשורות למה שביקשת. אני מקווה שכן תקחי מפה את מה שהיה רלוונטי. בינתיים זה נשאר בגלל התגובה הזו שלך, שלדעתי שווה שכל גולשי הפורום יקראו!
.

omer73

New member
תראי,

על הנייר, מתוך "נתונים יבשיים" הרבה אנשים לא ימליצו לך על קשר כזה מסיבות ברורות (הפרש גילאים, זה שהוא גרוש עם ילדים), אבל אני הייתי מציע לך שאם טוב לך ואת מאושרת איתו אל תסיימי את זה, אבל מצד שני אל תכנסי עוד למיסוד היחסים, תמתיני עם זה, תראי אם היחסים ביניכם לאורך זמן טובים, אם הם יציבים, ובכלל, רק כשיהיו לך תשובות לכל השאלות שהעלת כאן, תחליטי על מיסוד.

ילדהה שלי..

טוב לך ואת מאושרת וזה מושלם לך.. מצד שני את יוצאת עם בחור שאוטוטו בן 40.. ואת..? רק פרח יפה שמתחיל את שיא פריחתו.. יש לו שתי ילדים כבר.. נאמר ותתחתנו.. מה אז? תביאי ילד לעולם ב"ה ? כשהוא יהיה בן 10 , אבא יהיה בן 51... ואם יהיה עוד ילד..? בן זוגך לא יהפוך צעיר יותר.. ואלו רק חלק מהסיבות שאמורות לאותת לך שאת לא במקום הכי טוב לך.. אני מכיר סיפור כזה באופן אישי.. דומה בנסיבות אחד לאחד , אני לא ממש רוצה לכתוב את זה כאן , אם את באמת רוצה לשמוע ולראות את שתי צדדי המטבע שלחי מסר בפרטי אני יציג לך תמונה שלמה של הכל מהכל ואז תחליטי אם את רוצה להישאר שם , למרות שאת מאוהבת..

יום טוב

רגשותינו משתנים ותלויים בגורמים שונים. אולי למדת להכיר יותר את הטוב באופיו ולכן למדת לאהבו יותר. השקיעי בו במעשים טובים מאהבה. היי עם אדם, ככל שאת נהנית אתו וטוב לך אתו. התאהבות פחות חשובה מאהבה. ככל שתאהבו יותר, תרצו להיות ביחד ותחזקו את הקשר מרצונכם. לשאול ממך, לא להשאיל. שואלים ממישהו, משאילים למישהו.

oferyosi

New member
אני אענה לך בדבר והיפוכו

אבל קודם כל לשאלה שלך: מניסיוני הלא רב , למרות גילי המופלג, זה בהחלט נשמע כמו התאהבות. לפעמים היא באה מייד , ולפעמים לוקח לה זמן להתעורר. אין כללים לכך , ובהחלט יכול להיות (מניסיון) שעם מישהו אחד זה יקרה מייד , ועם מישהו אחר זה יכול לבוא אחרי הכרות ארוכה מאוד. לא נראה לי שלומדים לאהוב. פשוט לומדים להבין את מהות הרגשות - אבל זה או שיש או שאין. האהבה עצמה היא כבר השלב הבא - בו בעצם מקבלים ורוצים את המד השני כמו שהוא. זו החברות , זה האין יכולת להיות בלי וכו'... בקשר לקשר עצמו בגלל כל התגובות שקיבלת אני אומר לך שני דברים סותרים: ================================================= - אני בן 38 , ואם אני אמור להסתכל על זה מהצד - לכאורה , ואולי למעשה, זה נראה לי פער קצת מוגזם , על הנייר - מבלי להכיר את שניכם (וזה משמעותי). לכאורה מה אמור בחור בן 39 למצוא בבחורה בת 21 ולהיפך???? - מצד שני לפני יותר משנה היכרתי מישהי בת 22 , והתאהבתי ואהבתי בטירוף . הרגשתי כלפיה כמו שאף פעם לא הרגשתי כלפי מישהי (ולמרות שאסור להגיד את זה - אני גם לא בטוח שאי פעם ארגיש...). זו פעם ראשונה שבה קיבלתי מישהי - כמו שהיא - שלי לשפוט , לנתח מעלות ומגרעות (כמובן שעושים את זה אבל מקלבים את הכל ) , ופעם ראשונה שמה שאני מרגיש כלפיי מישהי שווה למה שאני חושב עליה (ואולי זו ההגדרה הא-מ-י-ת-י-ת למה זאת אהבה!!! תחשבי על זה
) הבעיה הייתה שלא הייתה הדדיות ברמות הרגש - ולקח זמן עד שהיא בכלל הסכימה לקשר , ואחרי זמן קצר זה נסתיים , מצידה . אני יכול רק להגיד שבמקרה שלנו דווקא מצד המשפחה שלה הם היו בעד (חברות שלה היו קצת פחות ....רק בגלל הקטע של הגיל). אבל אין ללמוד מהסיפור שלי כלום לגבי הקשר שלכם. אם יש אצלכם הדדיות - אז כבר אתם על הדרך הנכונה.

oferyosi

New member
השעה המאוחרת והשגיאות../images/Emo13.gif

שלי לשפוט=בלי לשפוט מקלבים=מקבלים

למעלה