זה אפשרי?

זה אפשרי?

אני מזהירה מראש, זה הולך להיות מעט ארוך.. אז ככה, אני מאור אני בת 21, מזה חודשיים וחצי גרה עם בחור מקסים בן 39 (גרוש +2 בנות) אני יודעת שחלקכם מרימים עכשיו גבה, אבל אני חושבת שלאהבה אין חוקים. הכרנו בבניין שאנחנו גרים בו, גרנו כמעט שנה באותו הבניין, באותה הקומה ומעולם לא ראינו אחד את השנייה, רק ערב אחד יצא במקרה שנפגשנו, הוא שאל אם יש לי מברשת שהוא יוכל להשאיל ממני (בשביל ידידה שלו) והייתה לי אחת מיותרת אז נתתי לו, ומאז אנחנו יחד. לא חשבנו על כל הקשיים שעלולים לצוץ בתוך כל הקשר המוזר הזה שלנו, לא עניין אותנו, היה לנו טוב יחד. הדבר היחיד שהיה חשוב לשנינו זה שהבנות שלו יקבלו אותי, ולשמחתנו הרבה יש ביני לבינן כימיה נהדרת (היו קצת מהמורות בהתחלה). אז עזבתי את הדירה שלי, ועברנו לגור יחד. והוא מקסים מקסים מקסים! הוא אוהב, הוא מפנק, הוא איכפתי, הוא תמיד דואג שלא יחחסר לי דבר, הוא תמיד שם בשבילי, הוא פשוט מדהים. מלכתחילה ידעתי על כל מעלותיו, ותמיד חשבתי שהוא חמוד. היו לי רגשות כלפיו, והיה לי מאוד איכפת ממנו, אבל לא יודעת אם זו סוג האהבה הנחוצה לקשר רומנטי. שיתפתי פעולה ו"זרמתי" עם הקשר הזה, אבל הרבה פעמים מצאתי את עצמי סולדת ממנו ורק מחכה לטיימינג הנכון שבו אני יוכל להעלם (הייתה לנו תקופה קצרה של מריבות בגלל הכלבה המשותפת, והריח שזה גורם בבית. בנוסף גם הייתי מאוד מדוכאת כי לא עבדתי, וכל היום לא יצאתי מהמיטה וזה מאוד מאוד תיסכל אותו) בלילות הייתי בוכה אחרי שהוא היה נרדם, והנוכחות שלו העיקה עלי. יום אחד משהו השתנה, לא יודעת אם זה היה הוא או אני, אבל אחרי שדיברנו, והוא הבין אותי, והבין את המצוקה שלי. וגם אני טרחתי קצת לחשוב קצת מעבר לבועה שלי, הצלחתי להבין גם אותו. הוא עזר לי לצאת מהדיכאון, מצא לי עבודה אנחנו עובדים מדי פעם יחד) והוא גאה לראות אותי עובדת, וגאה לומר שהוא איתי =) אני טורחת לנקות את הבית קצת יותר ושמה דגש על עניין הריח בבית. ובקיצור דברים השתפרו והשתנו מקצה לקצה. ואני מוצאת את עצמי נמשכת אליו יותר, רוצה להיות איתו יותר, אוהבת אותו יותר, רוצה לנשק אותו ולחבק אותו,מוצאת את עצמי מתאהבת בו... אני מנסה להבין מה זה וזה פשוט לא ברור לי! פתאום שנינו אפילו מדברים פה ושם על חתונה, ואני חושבת עכשיו יותר מתמיד שיכול להיות שהוא ה"אחד" אנשים מסביב מכירים אותו ויודעים כמה שהוא מקסים ואומרים לי לא לוותר עליו. ובכנות הלב שלי באמת לא רוצה לוותר עליו.. האם זה אפשרי? האם אני באמת מתאהבת או שפשוט למדתי לאהוב???

elena20

New member
אולי שניהם, אולי למדת לאהוב ואוהבת יותר

אני אוהבת את בן זוגי יותר ויותר ככל שעובר הזמן, כל הזמן מגלה בו דברים שגורמים לי להעריך אותו יותר. אל תתעסקי יותר מדי בהגדרות, העיקר שטוב לך ואת מאושרת, מודה שקצת קשה לי להבין את הקשר שלך, הבחור יכול להיות אבא שלך, אבל אם זה מה שעושה לך טוב, תהני.

oferyosi

New member
הלו...אני עכשיו נעלב...../images/Emo13.gif

אני כולה שנה יותר צעיר מהבחור..

אהבה תמיד עושה לנו משהו

ואיכשהו גורמת לנו להשתנות .. קודם כל זה באמת יפה שאתם מסתדרים, ואני ממש שמחה שאת מסתדרת עם הבנות שלו אם הורייך מקבלים אותו,אז בכלל זה מעולה כן,זה אפשרי , מהניסיון שלי בהתחלה מגששים,ובאיזשהו יום, ממש כמו רעם ביום בהיר, ישנה הבנה מסוימת 39 ו-21 זה פערים גדולים, מן הסתם הייתם צריכים זמן להסתגל אחד לשני, ואם את אומרת שעכשיו זה עושה רושם טוב,אז כנראה שהצלחתם בהסתגלות הזו כשאני הבנתי שאהבה היא בעיקרון חברות טובה , היה לי הרבה יותר קל לומדים את זה, גם אני למדתי את זה ולומדת עדיין ושתינו באותו הגיל,אז ככה שכנראה זה הגיל ללמוד :) איכשהו הנסיון קצת מבגר אותו ומתחילים לראות את הדברים בפרספקטיבה אחרת, לומדים לאהוב ..

אז ככה...

קודם כל תודה רבה
ושנית ההורים שלי עוד לא יודעים על הקשר שלנו, אני חוששת מהתגובה שלהם. אני כן יודעת שבעתיד הקרוב אני הולכת לספר להם את זה. בתקווה שהם לא יעמידו אותי בפני אולטימטומים מסוימים, מקווה שהכל יילך חלק.

אל תדאגי לגביי ההורים

אני באה מבית דתי , ובגיל 18 לא היה שום סיכוי שבעולם שאעזוב ככה את הבית לתל אביב בהתחשב בעובדה שאני הייתה הבת הצעירה בבית ואחיי הגדולים גם ככה נשארו בבית, ז"א, אני הייתי צריכה להציג בפניהם את התקדים הזה - אני עוזבת אחח כמה אנרגיות הוצאנו אחד מהשני באותה תקופה אבל עשיתי את זה ומהנקודה הזו צמחו בינינו רק יחסים מעולים אחרי שנתיים החלטתי שאני עוברת לגור עם החבר אוחח אבא שלי שכ"כ "התבייש" שהוא בן אדם דתי והבת שלו עושה את זה בלי חתונה אולי אנשים לא יבינו את זה ,אבל זו הראייה של הרבה דתיים, וזה גם משהו שהוציא ממני אנרגיות אבל הצבתי עובדה , ובסופו של דבר הם קיבלו את זה והיחסים ביננו אבל נהיו עוד יותר טובים כי הם למדו שאני עומדת על שלי ולא נסוגה לאחור נראה לי שלאמא שלי אפילו לא יזיז אם אני אתחתן עם יפני העיקר שיתגייר :) אל תפחדי, הכול מסתדר בסופו של דבר

nate2000

New member
בוודאי שזה אפשרי../images/Emo140.gif

עליתם על דרך המלך. נראה שהכל הסתדר לך: בן זוג אוהב, עבודה, יצאת מתקופה לא נעימה. המשיכי ככה

אוי אוי אוי.

"מקסים, מקסים מקסים מקסים". זה כל מה שיש לך להגיד עליו? שהוא מקסים? תסלחי לי אבל ילדה בת 21...מקומה לא עם בחור בן 39, (ולכל היפי נפש שיקומו נגדי עכשיו - שמרו את התגובות לעצמכם. נכון אני יודעת שקשרים כאלה לעיתים רחוקות מאוד עובדים, אבל זכותי לא לתמוך בזה) את עדיין ילדה. ילדונת. אני לא מבינה את הבחירות האלה. למה לבחור להתחיל בחיים עם גבר שכבר חווה ועשה והספיק ועם ילדים ובן 39 ? למה? למה לא להתחיל את חייך את עם בחור שיהיה מספר שנים (הגיוני ומקובל) מעליך ושתחוו דברים יחד בפעם הראשונה ותיהיה התרגשות אמיתית וטריה? כמו לידה, וחתונה... (הגבר הזה כבר חווה אותם) לא ברור לי. את מחפשת כנראה את דמות האבא בחייך. וזה עצוב. אוי כמה שזה עצוב. תסלחי לי אם אני פוגעת בך, אין לי שום כוונה לעשות זאת, אבל את עושה טעות גדולה. זאת דעתי.

סליחה?!?!?!?!?

מי את שעל בסיס כלום תבואי ותקבעי שאני זקוקה לדמות אב?!?!? ומה זה "האוי אוי אוי" הזה? \יכולתי לצאת עם בחורים בני גילי ומתוך בחירה שלי שנעשתה מתוך צלילות מוחלטת החלטתי שאני רוצה אותו!!! נפרדתי ממישהו שהיה גדול ממני בשנתיים, בשבילו. כי הוא ילד, כי הוא לא בשל, כי הם נלחצים, כי הם ילדים! התרגשות של אהבה, חתונה, ולידה זו התרגשות שלא נגמרת אחרי שעוברים אותה פעם אחת. (ורק לידיעה כללית, גם לי יש ילד בן שנתיים....) לי התאים לצאת עם מישהו שכבר עשה,וניסה,ויודע. יש לי אבא נפלא, שתמיד היה החבר הכי טוב שלי לא יכולתי לבקש אב טוב יותר! אז לא אני לא מחפשת דמות אב!אוי כמה שזה עצוב שאת סליחה על המילה כ"כ בורה. כמה קל לשבת מהצד ולשחק אותה אלוהים. באמת הצלחת לעצבן אותי עם עזות המצח שלך! יש לי הרבה יותר מה לומר עליו מעבר ל"מקסים מקסים מקסים" אבל אני לא חושבת שאת היא זו שאני צריכה לנסות ולתת לה הסברים, בנוגע ללמה אני איתו. רק מאחלת לך שיהיה לך גבר מדהים כמותו! ורק עוד משהו אחד קטן ניתן לתקן את קוצר הראיה של האדם אבל לא את צרות האופק שלו. יום טוב

גברת, כדאי שתרגעי ומהר

באת לפה לפורום, כתבת את אשר כתבת, וביקשת עזרה נכון? זו דעתי, וזו העזרה שיכולתי לתת לך. אם את כ"כ בטוחה בו ובקשר שלכם, למה בכלל כתבת פה?! בשביל מה?! מה חשבת? שתקבלי פה בדיוק את התגובות שתרצי לקבל? את בת 21, ויש לך ילד בן שנתיים. התמונה ברורה לי לחלוטין. הספקת לעשות כמה טעויות גדולות בחייך, וכן, תחסכי ממנני את כל הבלה בלה שלך.."יש לי ילד ואני אוהבת אותו והבאתי אותו לעולם מתוך הסכמה"- מיותר. ועוד דבר אחד קטן... אם אני "בורה" בכך שאני חושבת שילדה בת 21 מקומה לא עם גבר בן 39, אז את האמא של הבורות. קדימה, לכי ותקברי את עצמך עם אדם "מנוסה ומקסים" וחסכי ממני את כל ההרצאות והמשפטי "פסיכולוגיה בגרוש" שאת מביאה כאן.

את פשוט

חצופה! לא נראה לך הקשר שלי? אל תגיבי! וחלילה שלא תעזי אפילו בצחוק לומר מילה על הבן שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגעתי לפורום, כולי שמחה עם שאלה אחת פשוטה שקצת הטרידה. וחתיכת כלמניקית שכמוך הצליחה לעצבן. עכשיו אני מבקשת ממך לא להגיב יותר. לא להודעה הזו ולא להודעותי בכלל. דעתך לא מעניינת אותי.

מאור, דמעה רק אמרה את דעתה

את לא יכולה לתקוף אותה על זה! הריי ביקשת עצה ועזרה לא? אז זה מה שהעיא חושבת.

elena20

New member
אבל העצה שהיא ביקשה לא קשורה לגיל של בן זוגה

היא לא שאלה "מה אתם חושבים על הקשר שלי", למרות שאני גם כתבתי לה בתגובתי שקשר עם גבר בן 39 נראה לי ממש מוזר, אבל למה סתם להגיב ולכתוב דברים שהם לא ממש לעניין על הקשר שלה? היא שאלה שאלה על הרגשות שהיא מרגישה היא לא באה להתייעץ האם כדאי לה להישאר בקשר או לא בגלל הגיל.

ואת מסכימה איתי...

שחלק מן השיקולים שצריך לקחת בלהתחתן או לא להתחתן עם הבנאדם הזה הוא הגיל שלו? אין מה לעשות, כמה שלא תתחמקו מזה - הגיל שלו עדיין תמיד יהווה בעיה. אז קל לעצום עיניים ולהתעלם אה? אבל כשהבעיות יתחילו לצוץ איי שם...והכתובת היתה על הקיר...בדיוק אז, הכל יתפורר. אל תתעלמו מבעיות. והגיל שלו מהווה פה בעיה רצינית אם תרצו ואם לא.

elena20

New member
אני מסכימה איתך, אבל פשוט היא לא שאלה

את דעתנו על פער הגילאים ביניהם, אלא על רגשות, זה הקטע כולם סטו מהשאלה שלה והביעו דעה על מערכת יחסים שלה,והתעסקו בתפל ולא בעיקר.

../images/Emo45.gifמסכימה מאוד../images/Emo70.gif

לא מבינה למה שוב אנחנו מגיעים למצב של תקיפה בפורום!!! לא חייבים להביע את הדיעה בכל מקום, ויש לבחור בקפידה את המילים!!! לעיתים נראה לי שאנשים כותבים בשביל עצמם ולא באמת בשביל לעזור...

תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב

את לא תקימי ותעוררי פה מהומות לחינם. הבנת?! הלו, להתעורר שם. נראה לי שטעית בכתובת. את זכות ההתבטאות את מכירה? אם לא, חזרי לבית הספר. נראה לי שאת באמת צריכה לחזור לשם..ללמוד עוד כמה דברים. בין היתר - יחסי אנוש. לא אמרתי מילה אחת רעה על הבן שלך אז תירגעי ואל תלהיטי שריפות היכן שאין. כלומניקית?! אני? אני כלומניקית? וואו...מה עברת בחיים שלך שאת בכלל מרשה לעצמך לדבר כך? יושבת כאן בחורה, שנתנה לך תגובה הוגנת, תגובה לא מעליבה, תגובה ללא קללות או גידופים, ואף בסוף התנצלתי והבהרתי שאין לי שום כוונה לפגוע. ומה שאני מקבלת ממך זה כלומניקית כאות תודה? אני אגיב לאיזה הודעות שאני רוצה ואת ממש לא תגידי לי למה להגיב ותחלקי פה הוראות. לא נאה לך? שלום. אני יכולה להראות לך את הדרך החוצה
ומהר. אה ודבר נוסף...אם דעתי לא מעניינת אותך...איך זה שכ"כ הצלחת להתעצבן ממנה?! אה? את פשוט ילדה מגודלת, שהפכה את עצמה לאמא בגיל מוקדם מאוד, שחיה עם בנאדם שיכול להיות אבא שלה, ושחושבת ובטוחה בעצמה שהיא אשת העולם הגדול. תרדי. תרדי ומהר מהעץ שעליו עלית. ואת יודעת מה? בלב שלם אני מאחלת לך שכשהורייך יגלו את הקשר הזה שאת מסתירה מהם מי יודע כמה זמן (ממש חברה טובה את לאבא שלך..אה?) הם ישימו לו סוף עם הסכמתך או בלעדיה. אגב, אשמח לתרום לך כמה שקלים לטיפול פסיכולוגי. בהחלט לא יזיק עם שלל התקפות הזעם שלך, הקללות והגידופים.

למעלה