זה אפשרי בכלל???

sick of it

New member
זה אפשרי בכלל???

היי, נכנסתי לפורום הזה לאחר קריאה מרובה ברשת בנושא "לימודים/עבודה-בUK". השאלה שלי היא כזאת,האם באמת זה אפשרי ללמוד או לעבוד שם? האם צריך להרוויח באץ המון כדי לחיות שם? אני לא יודע, קראתי בכמה אתרים שמחייה של סטודנט בלי שום קשר ללימודים היא 6000 פאונד בחודש, זה לא המון? האם יש איזה שהוא סיכוי שבן אדם רגיל יצליח לבנות שם חיים? גם קראתי באתר נוסף שאם יש לך קרוב משפחה עם אישור אז גם אתה תוכל להצטרף אליו.זה נכון?? באמת אם מישהו יוכל להסביר לי כמה דברים,אני אודה לו מאוד. כי אני רק קראתי והתבלבלתי. תודה.

תותי-בת

New member
או שמישהו נסחף... או שיש טעות במה שכתבת... אפשרי מאוד ללמוד ולעבוד שם. מה זאת אומרת להרוויח המון בארץ? מן הסתם מי שרוצה להיות שם בתור סטודנט צריך לצאת מהארץ עם חבילה יפה, מה זה יפה? יפה שתאפשר לך לשכור דירה ולחיות בנחת, לדעתי לפחות... חוץ מזה מה זה סטודנט בשבילך? אחד שהולך "לשפר את האנגלית" או להתחיל בתואר? קח בחשבון שהוצאת ויזת סטודנט לאנגליה זה כבר לא מה שהיה לפני כמה שנים, שמעתי לא מעט סיפורים של אנשים שרצו להוציא וסירבו להם. ויזת הסטודנט לא מאפשרת לך לעבוד כל יום כל היום אלא רק מספר שעות, אם אני לא טועה זה עשרים שעות שבועיות - אל תתפוס אותי במילה, לא הוצאתי לשם ויזת סטודנט. נראה לי שמחיה של סטודנט תהיה יותר משהו כמו 600 פאונד ולא 6000 פאונד, ולא אמרת אם המחיר כולל בתוכו לימודים במוסד האקדמי. תכלס זה תלוי בבן אדם, יש שמתכלבים ויש שחיים כמו בארמון, את זה רק אתה יודע על עצמך ובעקבות זה אתה צריך לחשוב כמה לקחת איתך לשם, זה גם תלוי בתקופה שאתה הולך לבלות שם. אם אתה מתכנן לטוס לשם בלי הרבה כסף ולחיות מהשעות שתעבוד מהויזת סטודנט? נראה לי שכדאי שתכין את ההורים שלך שיתמכו בך כלכלית. לגבי קרובי משפחה - לא יודעת אין לי שם קרובי משפחה. בהצלחה! ליאת.

למעלה