זה אני

שלוק29

New member
זה אני

אני עייף... הכנתי 3 דרכים ליציאה ליתר ביטחון ב 3.5 אני יוצא לדוג 2 דגים ואם הכל ילך כשורה ב 6 בבוקר אני יהיה בבית... האלמוני

שלוק29

New member
ידעתי שאני צודק!

את רואה נסיכה... אנחנו רק מצ´וטטים יחדיו, משוחחים טלפונית ואת... מלאה געגועים כאילו שכשאני חוזר אני נופל ישר לזרועותייך, ועכשיו תארי לך מצב שאנחנו חברים- הצפיה גדולה יותר המחשבות מציקות יותר הגעגועים חזקים יותר... ולא לדעת מה הוא עושה, מתי הוא חוזר, עד כמה הוא מסתכן... תחשבי על זה! חולה עלייך האלמוני

שלוק29

New member
ידעתי שאני צודק!

את רואה נסיכה... אנחנו רק מצ´וטטים יחדיו, משוחחים טלפונית ואת... מלאה געגועים כאילו שכשאני חוזר אני נופל ישר לזרועותייך, ועכשיו תארי לך מצב שאנחנו חברים- הצפיה גדולה יותר המחשבות מציקות יותר הגעגועים חזקים יותר... ולא לדעת מה הוא עושה, מתי הוא חוזר, עד כמה הוא מסתכן... תחשבי על זה! חולה עלייך האלמוני

שאנל23

New member
לילה טוב נשמתי!

הקב"ה יהיה בעזרך,מחזיקה לך אצבעות...ואת ההודעה של ידעתי... לא הצלחתי לקרוא.אוהבת ודואגת הרבה האלמונית

שאנל23

New member
לילה טוב נשמתי!

הקב"ה יהיה בעזרך,מחזיקה לך אצבעות...ואת ההודעה של ידעתי... לא הצלחתי לקרוא.אוהבת ודואגת הרבה האלמונית

שאנל23

New member
לילה טוב נשמתי!

שאנל23

New member
לילה טוב נשמתי!

שאנל23

New member
לילה טוב נשמתי!

שאנל23

New member
לילה טוב נשמתי!

שאנל23

New member
יש בזה משהו...אבל...

דוקא בגלל שאתה בלתי מושג לחלוטין מבחינתי.אפילו שמדברים וכו´...יוצר אצלי את הסופר סופר געגועים...למשהו שאני מדמינת שאולי בחלומות יכול להיות,קצת מסובך? לא נורא! בכל מקרה אוהבת אותך ,וטוב שיש למי להתגעגע...

שאנל23

New member
דרך אגב

תבין,הייתי רדומה מזה עמוק והתעוררתי פתאום וזה הדבר הראשון שאני עושה...עכשיו אני אלך לאכול......סתם!

שאנל23

New member
דרך אגב

תבין,הייתי רדומה מזה עמוק והתעוררתי פתאום וזה הדבר הראשון שאני עושה...עכשיו אני אלך לאכול......סתם!

למעלה