זה אני...

hellmans

New member
תזכיר לי מי הספונסר שלך?../images/Emo61.gif

וכמו שאני מכיר אותך (לא הרבה, אבל גם זה משהו), אתה באמת זקוק לזה!

avitzurel

New member
אני אחשוב על זה אם אני סולח...

התמונות שחור לבן יצאו יפות מאוד אבל הצילום של עדי... צריך לעשות איזה רכיבת דרופים + צילום איזה יום עכשיו שיש מיגון מתאים. נראה לי שמחר אלון שוקף יהיה מחליק בטירוף תלוי בכמה שמש תהיה ביום.

avitzurel

New member
החבורה (חוץ מגיל) בסוף הרכיבה

אני טל רומן עדי רועי גיל צילם

rm7

New member
יש למישהו מיכם את התמונה שלי בדרופ

הגדול שקפצתי ליד הדרופ שליד הדרופ עם המנערה נראה לי?

rm7

New member
כן תמיד

דופקים את הרוסים. אבל עכשיו ברצינות למישהו מהחברה שרכבו איתנו יש את התמונה עם הגרופ הגדול שקפצתי הרי מישהו צילם את זה לא? ותגיד לי אם מחר יש מזג אוויר טוב בערב אולי נצא לרכיבת אורבן בחיפה או בתל אביב נארגן את החברה

avitzurel

New member
אני בעד אורבן מחר...

אולי אלון שוקף לפני זה עכשיו יש צביצב אני מוכן ל4 מטר רק לא לנחות שוב נר
עדיין כואב ויש עדיין סימנים רומן תתקשר מחר 064877716 נקבע עם גיל ועם כולם ונארגן משהו עדיין לא עשיתי אורבן בחיפה כדאי שנעשה משהו כזה אבי צוראל

rm7

New member
יש אורבן מגניב בחיפה

נדבר מחר בצהריים רק נקווה שלא תהייה מלחמה שתהרוס את הכל. כבר הרבה זמן לא עשיתי אורבן

ylurie11

New member
רומן כנס!!!

בהמשך להצעתך מתחילת השבוע, אשמח להצטרף אליכם לרכיבה. אני בחופשה בימים הקרובים. אם מתאים לך, צור קשר. ישי 058311895

rm7

New member
מתאים לי

נדבר מחר ועוד שאלה למישהו יש מושג מה תחזית מזג האוויר למחר? האם בכלל אפשר לצאת לרכיבה בערב?

freestyle bmx

New member
והרי התחזית..

מחר יהי מטח סקאדים מלווה בסופות כימיות וביולוגיות+רוח אטומית... בהצלחה!

rm7

New member
לא נראה לי

מחר אפשר לצאת לרכב בביטחון מלא סדאם לא יפציץ אותנו ונראה לי שהמקום הכי בטוח מפני סקאדים זה ביער

ylurie11

New member
אני בעד יוזמה להקים יחידת עלית

ישראלית התנדבותית של רוכבי אופניים שתפעל באיזורי הפרת ואחידקל נגד העירקים. שמעתי שיש שם אחלה דרופים וסינגלים
אגב, אני מתנדב ראשון בתנאי שאני מקבל כ"כלי נשק" איזה BULLIT או BIG HITאו RM7 והכול כמובן להגנה עצמית... המג"ד ישי

ylurie11

New member
לפי YNET

המצב חרבנה למשך הימים הבאים אבל זה לא צריך להפריע לקפיצות מדרופים ומבמות כמו הבמה בגן האם. אגב יש אחלה במות בטכניון. ישי

למעלה