../images/Emo109.gif ואני דווקא
מזל בתולה.. 13.9.84 ועוד משהו- לא קשור: חזרתי אתמול מיומיים בפסטיבל ים המלח. היה אחלה. הייתי בהופעות של אביתר בנאי ואלג'יר. (שאהובים עליי מאוד מאוד וזו הייתה בערך ההופעה ה-15 שלי- שלהם..) היה ממש מקסים באבייתר בנאי, ההופעה הייתה מעל חוף תחת כיפת השמיים..אווירה מיוחדת.. באלג'יר לעומת זאת, היה פשוט אדיר! פגשתי מלא אנשים חדשים שעד היום הכרתי אותם רק בכינויי האינטרנט שלהם (פורום אלג'יר..) והמפגש הכי הזוי היה עם -עפרה- שאני הייתי בטוחה שהיא ילד שמתחזה לאשה מבוגרת והתגלתה באמת כאשה מבוגרת, אמא לילדים, שאוהבת את אלג'יר, ושאלה אותי איך היה לנו המפגש ושהיא נורא רצתה לבוא ולא יכלה... בכלל, אני מאוד ממליצה לכם על אלג'יר, הם להקה אדירה ומיוחדת במינה וגם על *שלום גד*, שהוא אח של הסולן של אלג'יר וחלק מלהקת פונץ' הוותיקה- למי שמכיר, שהוא פשוט יוצר מצויין ומרגש מאוד. (אלבום מומלץ שלו:"סוף המדבר"). לפני ההופעה של אלג'יר, חיכיתי משהו כמו ארבע שעות על דשא בחוץ, עם עוד איזה 50 ילדים ומבוגרם שחיכו שייפתחו את החוף (מיני-פסטיבל ארד שכזה, אבל הרבה יותר סימפטי, רגוע ומשפחתי..) ושמעתי בלופים את האוסף הכתום של מאיר (כי זה הדיסק היחיד שהיה לי) וזו- המלצה מספר שתיים שלי להיום- לשכב על הדשא מול ההרים האדירים של ים-המלח כשהאזניות של הדיסקמן רק על העורף וברקע לשמוע את הלהקה האהובה עליכם עושה בלאנס.. אז- שבת שלום..