זה אני או ש..

sharon82

New member
זה אני או ש..

רוב יושבי הפורום הם בני מזל סרטן? ואם במזלות עסקינן, שכל אחד יכתוב את תאריך הולדתו... יכוללהיות נחמד. שבת שלום וחג שמח. =)

ראשונה לקלקל

1.5.87 מזל שור!!! -ממליצה לכולם.... בעיברית זה יוצא ב' באייר (אם לא זכרתי את השנה, היא כנראה לא חשובה) ולגיוון- האם אתם בכלל מאמינים באסטרולוגיה? או שסתם לפעמים קוראים בעיתון ומראים למישהו כאשר כותבים על מזל שלכם דברים טובים? שבת שלום וחג (שני) שמח

רפי צבר

New member
איזה מזל אני?!

תמיד נהגתי לפזם את "איזה מזל אני? עקרב..." אבל לא, אני מתווסף פה לסרטנייה ביחד אנחנו ממש גידול אחד ממאיר!

../images/Emo109.gif ואני דווקא

מזל בתולה.. 13.9.84 ועוד משהו- לא קשור: חזרתי אתמול מיומיים בפסטיבל ים המלח. היה אחלה. הייתי בהופעות של אביתר בנאי ואלג'יר. (שאהובים עליי מאוד מאוד וזו הייתה בערך ההופעה ה-15 שלי- שלהם..) היה ממש מקסים באבייתר בנאי, ההופעה הייתה מעל חוף תחת כיפת השמיים..אווירה מיוחדת.. באלג'יר לעומת זאת, היה פשוט אדיר! פגשתי מלא אנשים חדשים שעד היום הכרתי אותם רק בכינויי האינטרנט שלהם (פורום אלג'יר..) והמפגש הכי הזוי היה עם -עפרה- שאני הייתי בטוחה שהיא ילד שמתחזה לאשה מבוגרת והתגלתה באמת כאשה מבוגרת, אמא לילדים, שאוהבת את אלג'יר, ושאלה אותי איך היה לנו המפגש ושהיא נורא רצתה לבוא ולא יכלה... בכלל, אני מאוד ממליצה לכם על אלג'יר, הם להקה אדירה ומיוחדת במינה וגם על *שלום גד*, שהוא אח של הסולן של אלג'יר וחלק מלהקת פונץ' הוותיקה- למי שמכיר, שהוא פשוט יוצר מצויין ומרגש מאוד. (אלבום מומלץ שלו:"סוף המדבר"). לפני ההופעה של אלג'יר, חיכיתי משהו כמו ארבע שעות על דשא בחוץ, עם עוד איזה 50 ילדים ומבוגרם שחיכו שייפתחו את החוף (מיני-פסטיבל ארד שכזה, אבל הרבה יותר סימפטי, רגוע ומשפחתי..) ושמעתי בלופים את האוסף הכתום של מאיר (כי זה הדיסק היחיד שהיה לי) וזו- המלצה מספר שתיים שלי להיום- לשכב על הדשא מול ההרים האדירים של ים-המלח כשהאזניות של הדיסקמן רק על העורף וברקע לשמוע את הלהקה האהובה עליכם עושה בלאנס.. אז- שבת שלום..

בסוף המדבר יש ים, יש ים בסוף המדבר

שכחת להכניס את יוסי בבליקי (אלבום מומלץ: הגברת עם היהלומים) אל תוך הפונץ' הזה, ומה שהתחלק לך שם אין מפריע אם אני לא טועה זה שאביב גדג' ושלום גד (פונץ') אחים הם. רק טוב שיהיה. :) אור

קיבינימט חבורת סרטנים, צאו לי מהדלי

3.2.1986 דלי, או דלי-יה. אומרים עלינו קצת לא נורמאליים הדליים, מזל אוויר, יצירתיים מלבד היותנו סטלנים אנו רחפנים באופן טבעי ביותר... (קלונקס לא נחשב, נכון?) : )

סרטן אני מקפיד להגביל לריאות בלבד..

אבל מקפיד להיוולד ב 24.9.78, שזה מאזניים. זה אצלי חזק כמו עקרון. ומרשה לעצמי לציין שכל, אבל רסמי כל(!), האחרים המשמעותיים בחיי סרטנים. זה קטע קשה אבל מעניין. שתהיו בריאים self hating narcissists שכמותכם.

ilovelior

New member
26.11

קשת. ודרך אגב מזל טוב לנני !!!!!!!!!!!!!!!!!! מחר יומולדת!!

מזל טוב נני ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

מזל טוב לאיש שלנו עם הבוזוקי .. שנים יפות, הרבה צעדים גדולים --
ורק טוב

מזל"ט

לך אני מאחל יומולדת שמח ושתצליח בד"כ בכל אשר תפנה, ולנו אני מאחל שנזכה להנות מצלילי הבוזוקי החי שלך עוד הרבה הרבה אביבים....

אני יודע

לכל המאמינים ולכל מי שלא, אני יודע לחזות עתידות ע"י פתיחה במפה סינופטית.

למעלה