זה אני או ש-

זה אני או ש-

הסקר שלנו עכשיו ממש לא קשור לסוסים!!! אני בטוחה שאף אחד מאיתנו לא אכל ולא מתכנן לאכול סוס, נכון? אז למה הסקר הזה?

abup

New member
הקשר הוא

שהסקר שלנו ממש אבל ממש לא קשור לסוסים... היה פה וויכוח על צמחנויות שממש לא קשור.... ופתאום בגלל שמישהי פה עושה פוזות שהיא עוזבת אז עושים בשבילה סקר (בלי להעליב את אבו-דני כי אתה בטח רק ניסיתה לעזור לפורום) אבל לא נראה לי הגיוני שקארין תדבר פה על צמחוניות ופתאום כולם יצתרכו לתמוך בה ואם לא אז היא תעלב ועוד תגרום לנו להראות אשמים בגלל זה אז אני חושב שאת הסקר צריך להחליף למשהו יותר עדכני... ואם כבר הקשר של צמחוניות אז אפשר לשאול שאלות אחרות: 1. אם סוסים היה מאכל כמו פרה היית\ה מסוגל\ת לאכול אותו ???! 2. האם היית\ה אוכל\ת במסעדה שמגישה בשר סוסים?? 3. אם היית\ה יודע\ת שבשר סוסים זה דבר נפוץ בשביל למנוע את זה היית\ה נמנע\ת לאכול בשר בכלל??? וכו´.. אפשר להמציא עוד הרבה שאלות סתם אני יודע שאלות קצת אכזריות אבל זו רק הייתה דגמא לא משהו שצריך ליישם. או לעשות ממנו סקר רציתי רק לתת דגמא איך אפשר לקשר את הנושא לסוסים אבל לפורום שלנו אין קשר לצמחוניות ואבו-דני אני מצטער שאני אומר את זה אבל זה ממש לא היה במקום לשים סקר על צמחונים בגלל שמישהי עשתה "פוזות: של נעלבת... (ואולי זו לא היתה הסיבה לסקר) ודרך אגב בלי לפגוע באף סוס כי גם אני הצתמררתי
ששמעתי את זה אבל אמרו לי שבשר סוסים זה בשר טעים מאוד (ומי שאמר לי את זה אכל, אמנם אני לא מבין איך אבל הוא אכל). אל תדאגו אני לא נגעתי בזה וגם אני לא יגע אני בקושי גם אוכל בשר רגיל..

אבו-דני

New member
סקרים

--- הביקורות כנגד הסקר נתקבלו כל בקשה לסקר חדש יתקבל בברכה

למעלה