זה אני או ש.... בריאן השמין טיפה?
מ מיצי והארנבת New member 14/5/02 #2 מעין הידיעה הזו? על סמך מה את קוראת לבריאן שמן? יש לך תמונה אולי? ביסוס לתאוריה שלך? לדעתי הוא לא השמין, ועד שאני לא אראה תמונה עדכנית שלו, הוא עדיין ישאר בזכרוני כבראין ההוא....
מעין הידיעה הזו? על סמך מה את קוראת לבריאן שמן? יש לך תמונה אולי? ביסוס לתאוריה שלך? לדעתי הוא לא השמין, ועד שאני לא אראה תמונה עדכנית שלו, הוא עדיין ישאר בזכרוני כבראין ההוא....
ה האוגר הירוק New member 14/5/02 #3 וגם אם כן אז מה???? הוא עדיין חמוד! ותסלחי לי ניק הוא לא ממש "מקל" כמו שהוא היה. חוץ מזה הוא עדיין יפה חמוד חתיך!!!!!!
וגם אם כן אז מה???? הוא עדיין חמוד! ותסלחי לי ניק הוא לא ממש "מקל" כמו שהוא היה. חוץ מזה הוא עדיין יפה חמוד חתיך!!!!!!
מ מיצי והארנבת New member 14/5/02 #4 טוב נכון אז ניקי קצת התפתח... אבל לפחות ראינו תמונות וזה ולא סתם השמצנו אותו ברבים!
ה האוגר הירוק New member 14/5/02 #5 כן נו, לא ממש אכפת לי שהוא השמין!! זה לא משנה.... בגלל זה אני לא מבינה מה רוצים מבריאן!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן נו, לא ממש אכפת לי שהוא השמין!! זה לא משנה.... בגלל זה אני לא מבינה מה רוצים מבריאן!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מיצי והארנבת New member 14/5/02 #6 רגע וואו שניונת... דיברת על ניק או בריאן? כי ניק התרגלתי איכשהו...אבל שלאאאאאאאא לא בריאן!