הייתי מעדיף לבדוק אתך אחד על אחת אבל גם מבלי להיכנס, הבנתי
ג גמד מצויד New member 14/2/14 #33 גם אותי זה הצחיק בעיני הסרטון הוא סוג של פרודיה. בכלל, כל ערבוב של עירום (אפילו חלקי) עם לבוש מלא (במיוחד חליפות) יוצר סוג של תגובה חזקה
גם אותי זה הצחיק בעיני הסרטון הוא סוג של פרודיה. בכלל, כל ערבוב של עירום (אפילו חלקי) עם לבוש מלא (במיוחד חליפות) יוצר סוג של תגובה חזקה
I In Limbo New member 13/2/14 #9 זה רע... הכל פשוט כ"כ רע. שיר גרוע עירום סתמי שעושה ההפך מלהיות סקסי בחורות רזות מידי שילוב של עירום ובע"ח והכי נורא מכל - נעלי ספורט בצבע לבן! נראה שמישהו רצה להצטלם עם כמה דוגמניות ערומות והיה לו את הכסף לשלם על זה...
זה רע... הכל פשוט כ"כ רע. שיר גרוע עירום סתמי שעושה ההפך מלהיות סקסי בחורות רזות מידי שילוב של עירום ובע"ח והכי נורא מכל - נעלי ספורט בצבע לבן! נראה שמישהו רצה להצטלם עם כמה דוגמניות ערומות והיה לו את הכסף לשלם על זה...
א אנה לנקין New member 13/2/14 #13 לכל הפמיניסיטיות פה תהנו מהפרודיה - https://www.youtube.com/watch?v=tKfwCjgiodg
ג גמד מצויד New member 14/2/14 #35 מקסים! יותר מוצלח מהמקור לטעמי... חבל שהגברים חלקים. בעיני היה מוסיף אם היה גבר שעיר
N newcharm New member 13/2/14 #20 הברונטית מהממת (אם כי קצת שמנמונת) סתם סתם, רק מהממת. וה "אמיתי" שלך הזכיר לי את אהלן וסהלן של דודו גבע ז"ל.
הברונטית מהממת (אם כי קצת שמנמונת) סתם סתם, רק מהממת. וה "אמיתי" שלך הזכיר לי את אהלן וסהלן של דודו גבע ז"ל.
O orsher New member 13/2/14 #21 רק שועל אפור אחד הבין שזה אשכרא סצנת פתיחה איכותית של פורנו נשים צעירות יפות רזות ושופעות ערומות הרבה לפני הגברים היותר מבוגרים מהן
רק שועל אפור אחד הבין שזה אשכרא סצנת פתיחה איכותית של פורנו נשים צעירות יפות רזות ושופעות ערומות הרבה לפני הגברים היותר מבוגרים מהן
H Hastelloy New member 13/2/14 #25 מסכנים הגברים איך מכריחים אותם לשיר שיר כזה זוועתי ועלוב.. הבחורות יצאו בזול הם רק רוקדות בעירום כדי שלפחות כמה אנשים לא יפסיק לשמוע את הזוועה הזאת באמצע.
מסכנים הגברים איך מכריחים אותם לשיר שיר כזה זוועתי ועלוב.. הבחורות יצאו בזול הם רק רוקדות בעירום כדי שלפחות כמה אנשים לא יפסיק לשמוע את הזוועה הזאת באמצע.