אני דווקא מאוד מבין את הבחור, ותומך בו !
בתור גרוש+1 שאכל מרורים מקלפטע מהגהנום אני בהחלט יכול להרשות לעצמי להניח את צקצוק השפתיים הפמינסטי בצד ולוותר עליו בכייף, מה שהבחור הזה כתב שם, אולי קצת בוטה, ומנוסח בצורה בעייתית, רק מבחינת הניסוח, אבל מבחינת התוכן ? זה פחות או יותר מה שכולנו היינו רוצים.
ואם אתה לא בן אדם שרוצה או צריך אישה כזאת, אז חכה שתתחתן תתגרש תאכל מרורים מאישה ככה שכל הפוזה "הנאורה" שלך תלך מהר מאוד לפח האשפה של ההיסטוריה.
בוא נראה מה הבחור מבקש:
1. עם תמונה - בסדר גמור - גם אני כמו 99 אחוז מהאנשים מדלג על פניות ללא תמונה מבחינתי הם לא קיימות בכלל
2. אשה של בית מנקה מבשלת - מה לא בסדר בזה בדיוק ? יש גבר שלא רוצה את זה ?
3. עושה רצון בעלה - הלוואי וכל הנשים היו כאלה, אילולא היו הנשים כאלה - 99 אחוז ממקרי הגירושין לא היו קורים. זה לא קפריזה של אף אחד. זה ציווי מפורש של חז"ל.
זה הבסיס להצלחה של כל זוגיות לאורך שנים. לא פוליטקלי קורקט ? אולי. אבל רק הנוסחה הזאת הוכיחה את עצמה לאורך אלפי שנים. הנוסחה האחרת של "אתה לא תגיד לי מה לעשות אני עושה מה בא לי"... נשמעת נורא יפה.. ומביאה איתה כישלון מוחלט של 90 אחוז מהזוגות שנישאו לעבר הבית דין רבני.
4. בתולה ששמרה נגיעה - כאן נשאלת השאלה אם גם הוא עד עתה בתול ששמר נגיעה.. אם כן..מדובר באחד מצדיקי יסוד עולם,... ואני בספק בקשר לכך.. כאן קצת הגזים הבחור..
5. לא מעשנת בשום אופן - ברור !!! גם אצלי מעשנת לא תכנס לרדיוס של קילומטר ממני !
6. מקפידה על משקל גוף תקין - אכן זה לא ממש חכם לציין את זה במפורש למרות שכל אחד מאיתנו היה מצפה לכך - וצריך לצפות מכך גם מעצמו !!!! אתה רוצה לדעת שהחתיכה היפה שמולך לא תתחתן ומאותו הרגע שהיא יודעת שאתה "תקוע איתה" היא יכולה להרשות לעצמה לאכול כמו חזירה, ולהתנפח כמו פרה (שזה בערך מה ש 50 אחוז מהישראליות והישראלים (!) מרשים לעצמם לעשות אחרי החתונה.
7. מתכוונת ללדת כמה שיותר ילדים ולהשאר בבית לטפל בהם - אם הבחור יכול לממן מבחינה כלכלית את כל זה בכבוד - אז למה לא ?? הלוואי ואני וכל אחד מישראל יזכה לנסיכה כזאת שאוכל לממן אותה בהרחבה ובשפע, והיא תהיה מלכת הבית, ומגדלת ומהנדסת את דור העתיד. אישה שהיא עקרת הבית - היא עיקר הבית, היא הבסיס העתידי של העם היהודי. יש יעוד נעלה יותר מיזה ?
8. רצוי ללא רקע של שירות צבאי או תואר אקדמי וכו' - בצדק ! שירות לאומי ובעיקר שירות צבאי זה שם יפה למזרון פלוגתי ברוב המקרים, ובאלה שלא פשוט מתקלקלים שם, ותואר אקדמי זה ברוב המקרים שם כיסוי ל6 או 7 שנים מבוזבזות על מדשאות האקדמיה בחיפוש אחר החתן העשיר או המרצה המתאים לתת לו מה שצריך תמורת ציונים טובים בכל סמסמטר (לא כולן, אבל רובן) גם האקדמיה וגם הצבא הם למרבה הצער, מעבר למילים היפות והסיסמאות השדופות בית זונות אחד גדול, במחילה מכבודכם.
בחור שלא רוצה שאשתו לעתיד תטנף את נשמתה שם עושה זאת בצדק.
את השכלתה היא יכולה לקבל בבית רבקה, ובמוסודות שומרי תורה שבהם יראת שמיים קודמת לכל !
לא מצאתי עד עתה, למעט הנוסח שום דבר לא בסדר במה הבחור כתב !
הנוסח לא ראוי אולי, אבל המהות נכונה מאוד וראויה !