זה אמיתי? משה דץ...?

אמיתי. גולדסטאר לייט.

מסתדר לך יותר טוב עכשיו?

שנים הוא עשה את אורנה

אז הוא חייב להבין משהו באלכוהול. באמת תמוהה והזוי הדץ הזה בבירה. אני רוצה לראות את הגבר שישתה גולדסטאר לייט. בטח אלה שמעשנים נובלס לייט. מישהו זוכר שבתחילת שנות ה90' שיווקו בארץ בירה ללא אלכוהול כלל? היא כשלה תוך זמן מאוד קצר. מישהו זוכר מה הסיפור של הבירה ההיא ולמה היא כשלה כאן?

enwhysea

New member
לא זוכר

אבל אני יכול להגיד שלדעתי בלי מחקרים עמוקים.... מעט מאוד ישראלים שותים בירה בשביל לשתות בירה, והרוב בשביל הערך המוסף של האלכוהול. אני יכול להגיד שאני מקבל הרבה תגובות כשאני שותה בירה עם הצהוריים שלי

אורז

New member
סחתיין על הבאזז

עוד לא צולם פריים אחד לסרט הזה וכבר כל המדינה מדברת עליו. נכון, הקמפיין עצמו יכול לקלקל הרבה אבל בינתיים יש פה אחלה השקה של בירה חדשה שמתחילה ביחסי ציבור מאסיביים ויוצרת ציפייה אמיתית גם לקמפיין וגם למוצר החדש. עבודה יפה של מקאן.

woosabi1

New member
אני מציע לחכות לשבוע הבא

שהפרסומת תעלה וכל התשובות לשאלות יופיעו

woosabi1

New member
אבל מצד שני אני

סתם מסטול ב3 בלילה לא נאה להגיב ככה על עבודה של סטודנטים. מחר שאני אקום עם כאב ראש רציני אני אביט בזה שוב אוליי יה יהו לי דברים אחרים להגיד

TIC

New member
Oh

My God. מה ההסבר לזה? אני יכול לנחש: יש לנו בירה לחנונים. בואו נחשוב... מיהו החנון האולטימטיבי? מישהו שהוא מודל לחיקוי עבור קהילת החנונים? אני יודע. ניקח את דץ!!! יש לי כבר את הפריים בראש: שעה 7 בערב, אחרי שצפו בפרסומת החדשה, חבורת נדכאים יוצאת לפאב לחפש ריגושים (סודוקו רמה 2). ראש השבט מתיישב על הבאר, הולם על הדלפק ברפות ולוחש לברמן בחשש קל: "תן לי את הבירה של דץ." הברמן לא מבזבז שניה ומניח בקבוק פתוח לפני הלקוח. הוא יודע שאם לא יעשה זאת מהר מספיק, תגיע שעת כיבוי האורות של הראש והוא יעזוב את המקום. ראש השבט מבקש כוס עם קש ומוזג לתוכה את הבירה. לאחר שעשה בועות בנשיפה דרך הקש אל הבירה לקול צחקוקיהם הרמים של היורמים, הוא נותן שלוקון שמשאיר לו שפם של קצף לבן. הוא מוחה את הקצף בעזרת שרוול הקרדיגן ומסנן בטון של עבריין דמיקולו את משחק המילים המחריד: "Datz the way I like it". TIC.

למה לא לפרגן?!!! ../images/Emo45.gif

למה לא לפרגן ?! משה דץ כנראה אחרי כל התדמית שלו, שותה בירה, משחק סנוקר...אולי מעשן....למה לא? האם גורלו נגזר לעד להיות הצד השני של רעייתו לשעבר, אורנה דץ? יכול להיות שהבירה הזו מתאימה למי שאוהב אלכוהול קל...תתפלאו כמה גברים גברים לא מעוניינים לשתות אלכוהול חזק. אם המגמה של דץ היא לשבור את התדמית והוא בחר להשתתף בפרסומת לבירה, למה לא לפרגן?! לומר מילה טובה?! כל הכבוד שיהיה לך בדרכך החדשה וכו'....למה הכל ציני? מצד שני, אם בנות רכות שמעריצות את טיף וטף יצפו בטף שותה בירה, שלא ישנו את הרגלי השתייה .....

בטח גם עושה וודו עם דובוני אכפת לי.

מזכיר לי קצת את קראסטי הליצן מהסימפסונ'ס התאור שלך.

mahral

New member
חכו רגע עם משה

נכון שהוא ממש לא מתאים לפרסם בירה, בפרט אם זו בירה כגולדסטאר, אך אולי אם נמתין רגע ייצא מכל זה משהו נחמד, אולי הוא בכלל צוחק על עצמו בפרסומת, מה שכן אני סקרן לדעת מה בא קודם הגירושים או הפירסומת מה מיחצ"ן את מה?

למעלה