ג'יראיא~♥~ @_@ שוג'י רזה או שוג'י שמן..? (טוב נו, לא היה לי מה לשאול.. ^^")
R remundo New member 5/1/07 #28 ג'יראיא~♥~ @_@ שוג'י רזה או שוג'י שמן..? (טוב נו, לא היה לי מה לשאול.. ^^")
I Ikari Shinji New member 5/1/07 #30 אנקו לפחות היא צעירה P: קיובי נארוטו נגד האקו, או קיובי נארוטו נגד סאסקה?
¥ ¥otamsh New member 5/1/07 #33 נגד האקו *_* טונטון (החזיר של טסונאדה) או גאמאקיצ'י (הצפרדע הקטנה הזו)?
I Ikari Shinji New member 5/1/07 #34 גאמקיצ'י Konoha's Master Move: A Thousand Years of Pain מנארוטו, או מקאקאשי? (נארוטו עשה את זה לאביסו)
גאמקיצ'י Konoha's Master Move: A Thousand Years of Pain מנארוטו, או מקאקאשי? (נארוטו עשה את זה לאביסו)
K Kawaii Me New member 3/1/07 #20 ../images/Emo204.gifסאסונארו 0.0 גאארה גבות מוטנטיות או רוק לי עם קעקוע של אהבה בתחת?
A ARA SAMA New member 5/1/07 #31 ../images/Emo218.gifגאארה גבות מוטנטיות רוק לי שיכור או טצונאדה עצבנית?
¥ ¥otamsh New member 5/1/07 #32 רוק לי שיכור הוא ממש משעשע ככה XD להימחץ ע"י השבלול הענקי של טסונאדה או לחטוף מקאקאשי "אלף שנות כאב"?
רוק לי שיכור הוא ממש משעשע ככה XD להימחץ ע"י השבלול הענקי של טסונאדה או לחטוף מקאקאשי "אלף שנות כאב"?
I Ikari Shinji New member 5/1/07 #35 אלף שנות כאב לפחות ככה תוכל להדליק מלא פאנגירלז, ע"י העובדה שבישי עשה לך משהו בתחת P: קאטון גוקאקיו נו ג'וטסו (כדור אש בוער) או, קאטון ריוקה נו ג'וטסו (דרקון אש בוער)
אלף שנות כאב לפחות ככה תוכל להדליק מלא פאנגירלז, ע"י העובדה שבישי עשה לך משהו בתחת P: קאטון גוקאקיו נו ג'וטסו (כדור אש בוער) או, קאטון ריוקה נו ג'וטסו (דרקון אש בוער)
¥ ¥otamsh New member 3/1/07 #3 ***מוסיף להסברים וחוקים לא מגיבים לתגובות של אנשים למה הם דווקא בחרו בזה. וגם בלי להסביר את התשובות שרשמתם.
***מוסיף להסברים וחוקים לא מגיבים לתגובות של אנשים למה הם דווקא בחרו בזה. וגם בלי להסביר את התשובות שרשמתם.