זה או זה

ady18

Well-known member
זה או זה

אופנוע או מכונית? בריכה או ים? שוקולד חלבי או מריר עוגת גבינה או עוגת שוקולד? ביצה קשה או חביתה? לחמניה או פיתה? פיתה או לחם? תות או בננה? פסק זמן או מקופלת?<

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo13.gif

אופנוע או מכונית
מכונית בריכה או ים
ים
שוקולד חלבי או מריר
חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד
עוגת שוקולד ביצה קשה או חביתה
חביתה לחמניה או פיתה
לחמניה פיתה או לחם
שניהם תות או בננה
אמ. פסק זמן או מקופלת?< פסק זמן

אניניניניניניניני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים?בריכה שוקולד חלבי או מריר חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד לבן
ביצה קשה או חביתה?שניהם לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?שניהם פסק זמן או מקופלת?<פסק זמן שווללתתת!!!!!11111 תודה

זו וגם זו(הכל הולך!)

אופנוע או מכונית? סוסיתא שנוסעת רק רברס בריכה או ים? שלוליות עם הרבה בוץ שוקולד חלבי או מריר שוקולד מררררר,רצוי בטעם של נעל עוגת גבינה או עוגת שוקולד? רק עוגה במעגל נחוגה ביצה קשה או חביתה? אפשר במקום חביתה חביתוש?! לחמניה או פיתה? מוחמד מתקן אותי שצריך להגיד "ביתה" פיתה או לחם? ואללה רק ביתה תות או בננה? פונץ' בננה כמובן פסק זמן או מקופלת?< רגע אני צריך פסק זמן... טוב,מה יותר טעים פסק זמן מקופל או לקחת פסק זמן בשביל איזה מקופלת?! להיות או לא להיות זאת השאלה?! מה נעלה יותר...ולמה לעזאזל לעלות כשאפשר ישר לרדת?!

My self and i

New member
../images/Emo54.gif

אופנוע או מכונית? מכונית. בריכה או ים? בריכה :) שוקולד חלבי או מריר חלבי. עוגת גבינה או עוגת שוקולד? גבינה, מממממממ
ביצה קשה או חביתה? ביצה קשה. לחמניה או פיתה? פיתה. פיתה או לחם? פיתה. תות או בננה? שניהם.. פסק זמן או מקופלת?< פסק זמןןן

נושבו

New member
עונההה../images/Emo9.gif

אופנוע או מכונית
מכונית! בריכה או ים
בריכה שוקולד חלבי או מריר
חלבי יאמייי עוגת גבינה או עוגת שוקולד
אמממ קשה לבחור! אבל נראלי ששוקלד:) ביצה קשה או חביתה
חביתה! לחמניה או פיתה
לחמניה פיתה או לחם
לחם תות או בננה
פסק זמן או מקופלת
פסק זמן ברוררר

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים? ים שוקולד חלבי או מריר? חלב עוגת גבינה או עוגת שוקולד? גבינה בכ"ד ביצה קשה או חביתה? לוידעת לחמניה או פיתה? לחמינה, אלא אם אוכלים חומוס פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? בננה. או תותים עם שמנת פסק זמן או מקופלת? פסק זמן

1Shir

New member
אני עונה

אופנוע או מכונית? בטח מכונית, אופנוע זה מסוכן וחוץ מזה בחיים לא ניסיתי... בריכה או ים? בעיקרון ים למרות שפעם אהבתי יותר בריכות שוקולד חלבי או מריר? שונאת מריר, רק חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד, לא אוהבת עוגת גבינה ביצה קשה או חביתה? תלוי מתי אבל בעיקרון עדיף חביתה לחמניה או פיתה? גם תלוי מתי אבל בעיקרון לחמניה יותר טעים פיתה או לחם? בטח שפיתה תות או בננה? בננה למרות שגם תות טעים פסק זמן או מקופלת? וואי שנים לא אכלתי את שניהם, נראה לי שמקופלת יותר טעים

Ofek The Diva

New member
עוווווונה

אופנוע או מכונית?מכונית בריכה או ים?ים שוקולד חלבי או מריר? חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?פיתה תות או בננה?בננה פסק זמן או מקופלת?מקופלת

../images/Emo3.gifנענענע

אופנוע או מכונית? אופנוע בריכה או ים? ים! שוקולד חלבי או מריר חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? גבינה ביצה קשה או חביתה? ממ שניהם לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?פיתה..ולחם (?!) תות או בננה?בננה נראה לי פסק זמן או מקופלת?< גם שניהם

super girl 15

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif ...

אופנוע או מכונית?
מכונית בריכה או ים?
בריכה שוקולד חלבי או מריר
חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד?
שוקולד ביצה קשה או חביתה?
חביתה לחמניה או פיתה?
לחמניה פיתה או לחם?
פיתה תות או בננה?
תות פסק זמן או מקופלת?
מקופלת

D o o S h a

New member
עונה

אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים? בריכה שוקולד חלבי או מריר? חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? לחמניה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות פסק זמן או מקופלת? מקופלת =]

רקפת89

New member
אני :

אופנוע או מכונית? מכונית. בריכה או ים? בריכה. שוקולד חלבי או מריר - מריר. עוגת גבינה או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד. ביצה קשה או חביתה? חביתה. לחמניה או פיתה? לחמניה. פיתה או לחם? פיתה. תות או בננה? בננה. פסק זמן או מקופלת? פסק זמן.

עונה..

אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים?ים! שוקולד חלבי או מריר? חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד?שוקולד ביצה קשה או חביתה?חביתה לחמניה או פיתה?לחמניה פיתה או לחם?לחם תות או בננה?תות פסק זמן או מקופלת?מקופלת!

moruush

New member
עונה ../images/Emo6.gif

אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים? ים
שוקולד חלבי או מריר? חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? שוקולד
ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? לחם תות או בננה? בננה
פסק זמן או מקופלת? פסק זמן

../images/Emo107.gif עונה ../images/Emo26.gif

אופנוע או מכונית? מכונית- יותר בטוח
בריכה או ים? בריכה- יותר נקי
שוקולד חלבי או מריר? חלבי
עוגת גבינה או עוגת שוקולד? וואי קשה... נגיד עוגת שוקולד ביצה קשה או חביתה? חביתה- הביצה הקשה תמיד נהרסת לי!
לחמניה או פיתה? לחמניה- הכי קיבוץ
פיתה או לחם? לחם תות או בננה? תות ברוררר פסק זמן או מקופלת? מקופלת

sukrazit

New member
עונה../images/Emo163.gif

אופנוע או מכונית? מכונית בריכה או ים? בריכה שוקולד חלבי או מריר? חלבי עוגת גבינה או עוגת שוקולד? גבינה ביצה קשה או חביתה? חביתה לחמניה או פיתה? פיתה פיתה או לחם? פיתה תות או בננה? תות פסק זמן או מקופלת? מקופלת

למעלה