כלבבבבב
ב בטוס סנדלר New member 23/6/06 #23 פלא'...סורי שלא עניתי על מה שרצית ש אני יענה אבל רק עכשיו אני רואה... אבל את מזה רעה כי זה שאלה שאי אפשר לענות אליה...=/ עכשיו לשאלה שלי...אממ חטיף או ממתק..?
פלא'...סורי שלא עניתי על מה שרצית ש אני יענה אבל רק עכשיו אני רואה... אבל את מזה רעה כי זה שאלה שאי אפשר לענות אליה...=/ עכשיו לשאלה שלי...אממ חטיף או ממתק..?
S Sahar Sweet Girl New member 23/6/06 #25 שוקולד :> כה אני רעה חחחח גם אתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מזה "חטיף או ממתק" זה כמעט אותו דבר אוקי אחזיר לכם.. ארונית או מדף? חח סתאם סתאם אל תענו על זה אמ.. MP3 או דיסקמן? (טוב נו זה ברור מה תענו אבל אין לי עוד שאלות)
שוקולד :> כה אני רעה חחחח גם אתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מזה "חטיף או ממתק" זה כמעט אותו דבר אוקי אחזיר לכם.. ארונית או מדף? חח סתאם סתאם אל תענו על זה אמ.. MP3 או דיסקמן? (טוב נו זה ברור מה תענו אבל אין לי עוד שאלות)
ר רוני דואני בנשמה שלי New member 24/6/06 #31 ../images/Emo85.gif24../images/Emo85.gif כוכב נולד או נולד לרקוד
R revital LOVE sharon New member 24/6/06 #32 נולד לרקוד ../images/Emo99.gif בובת פרווה או בובת פלסטיק?
ב בטוס סנדלר New member 23/6/06 #28 ממתקים-שוקולדים מסטיקים סוכריות.... חטיפים-ביסלי במבה צ'יפס אפרופו ,פופקורן וכאלה הבבנתוש..?
S Sahar Sweet Girl New member 24/6/06 #34 כה מאמי- אבריל ברורררר נשיונל גאוגרפיק או ערוץ פליבוי? חח סתם סתם אמ.. אור או חושך?
S Sahar Sweet Girl New member 24/6/06 #38 קולנוע יותר זול חעחע סתאם זו שאלה מכשילה חחחח שתיהם... בוב ספוג או ארתור??
S Sahar Sweet Girl New member 26/6/06 #40 אמ... אמ... אמ.. אמ.... בריטני עוד מכיתה ה' אהבתי אותה חח אמ.. אין לי שאלה רגע אחשוב.. ללהקות של פעם היי פייב או פייב ? (לדעתי היי פייב)
אמ... אמ... אמ.. אמ.... בריטני עוד מכיתה ה' אהבתי אותה חח אמ.. אין לי שאלה רגע אחשוב.. ללהקות של פעם היי פייב או פייב ? (לדעתי היי פייב)